Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

και μετά τον χωρισμό τι?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος lorelei, στις 11 Μαρτίου 2012.

1. GCHL

GCHL Hijo de la Luna

Απάντηση: και μετά τον χωρισμό τι?

Από το τραγούδι : οι ψυχές και οι αγάπες, που τραγούδησε ο Β. Παπακων.νου!

Τίποτα στο κόσμο δεν τον νοιάζει
    παρά μόνο το μυαλό του ανοικτό να μένει
    μέσα στην αδράνεια τρομάζει
    ξαναβλέπει στη φορμόλη την ψυχή σβησμένη
    κόβει το κορμί του και το θάβει
    σε νερό και σε φωτιά να χωριστεί

Στους δεκάξι παγωμένους εφιάλτες
    κάτι απρόσωπα λαμπάκια της νυκτός δανείζει
    σ' άνυδρους ανέραστους αντάρτες
    στοιχειωμένος σε μια εθνική οδό που πήζει
    βρίσκει την αχτίδα π' απομένει
    και μαζί της τη φυγή θα μοιραστεί

Οι ψυχές και οι αγάπες
    σιαμαίες αυταπάτες
    όμοιες σαν άσπρα πλήκτρα
    σαν φωτάκια μες τη νύκτα
    βρίσκουν σώματα παρθένα
    στη συνήθεια πουλημένα
    με φιλιά τα εξαγνίζουν
    τους χαρίζονται .....

2. lorelei

lorelei Regular Member

κάπως έτσι ¨...

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  3. Alexkat

Alexkat Contributor

Μεγάλη αλήθεια αυτά που γράφεις ...

4. Valkiria

Valkiria Regular Member

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  5. voluptas

voluptas Regular Member

το θέμα είναι αν έχεις χωρίσει καιρό..και δεν το ξεπερνάς..και τίποτα νέο δεν έρχεται..και κάθε μέρα σου σφυροκοπάνε το κεφάλι οι σκέψεις..και σκέφτεσαι ότι μάλλον δεν άξιζες εκείνη που έφυγε τόσο έυκολα και σε άφησε πίσω..και μετά λες πως να την άξιζες αφού εκείνη έφυγε και μάλιστα έυκολα και τίποτα καινούργιο δεν ήρθε?

εδώ λοιπόν τι κάνεις? πως τ αφήνεις όλα πίσω σου? πως αφήνεις πίσω τις σκέψεις γι αυτά τα όμορφα που έζησες και δεν ξαναγυρνάνε? πως αφήνεις πίσω τις αναμνήσεις, την αυτολύπηση, το θυμό, τη στεναχώρια?

6. redrum

redrum New Member

αντρας που δεν ειναι (εδω) τωρα, δεν ητανε ποτε...

7. lorelei

lorelei Regular Member

κάπου κάπου πρέπει να ήμαστε και λίγο εγωιστές...
    και αν κάποιος φεύγει εύκολα.. τότε ίσως δεν ήταν από την αρχή ο κατάλληλος
    είναι αυτό που λένε ο έρωτας δεν είναι για τους λιγόψυχους..
    (όπου να ναι θα αλλάξω Id σε Μάρθα Βούρτση )  

8. LordThomas

LordThomas Regular Member

Είχα καιρό να μπω στο φόρουμ και έψαχνα ένα θέμα που θα πέσει στο μάτι μου, έτσι για αρχή είδα αυτό και με τράβηξε αμέσως γιατί είμαι φρεσκοχωρισμένος μετά από 7 χρόνια σχέση. Πόσο χειρότερο να κατεβαίνεις στην πόλη σου από παραμεθώριο Πρωτοχρονιά και να χωρίζεις...
    Μπορώ να πω ότι έπιασα για πρώτη φορά τον εαυτό τόσο ήρεμο, πραγματικά χωρίσαμε πιο ήρεμα και από το να κανονίζαμε που θα πιούμε καφέ το απόγευμα. Γιατί; Επειδή το πράγμα φαίνεται από καιρό που οδηγεί...Στην αρχή πιστεύω δεν μπορείς να το χωνέψεις, πας να τηλεφωνήσεις ή να στείλεις μηνυμα λες και δεν έχεις χωρίσει. Μετά πέφτεις ψυχολογικά γενικά σαν να σε πετάνε σε παγωμένο ωκεανό και σου λενε "σκάσε και κολύμπα". Από την μεριά μου ως άντρας στην αρχή προσπαθείς να ξεδώσεις και να ανεβεί η αυτοεκτίμησή σου με το να χτυπάς ότι περπατάει και κολυμπάει, κακό γιατί είναι απεγνωσμένες κινήσεις και πληγώνεσαι 1000 φορές περισσότερο από την απόρριψη σαν να βάζεις αλάτι στην πληγή. Μαλλόν το ρίχνεις στην δουλειά, κανα άθλημα για να ξεσπάσεις, έξω πολύ με αντροπαρέα και πολύ συζήτηση...Γενικά πιστεύω ότι κάποιοι άνθρωποι μένουν δίπλα σου όσο τους χρειάζεσαι και απομακρύνονται με κάποιο τρόπο, δεν είναι κακό απλώς το βλέπεις πολύ αργότερα και μένουν δίπλα σου αυτοί που τους χρειάζεσαι μια ζωή!

9. woohoo

woohoo Regular Member

Σήμερα μου συνέβη το εξής.

Η κοπέλα μου, μου δήλωσε ότι είτε δεν θα ξαναμιλήσω ποτε για πειραματισμούς σε κάποια πράγματα που έχω δηλώσει εδώ ότι μου αρέσουν, είτε χωρίζουμε. Στο τέλος μάλιστα μου είπε: ''Τι σου ζήτησα, λίγο πιο φυσιολογικός να ήσουν''.

Φαίνεται εμφανές ότι θα ήταν καλύτερο να προχωρήσω αλλα αυτήν την στιγμή δυσκολεύομαι να μπω στον ρυθμό που συνέβησαν όλα αυτά.

10. Necrotik

Necrotik Dead Member

Βαρύ!!
    Φαντάζομαι θα χαλάστηκες εντόνως. Θα το πω: σημασία έχει κάποια να είναι μαζί σου, επειδή σε θέλει όπως είσαι και όχι όπως της αρέσει να φαντάζεται ότι είσαι...

Για επισήμανε όμως: πως το έφερνες ώστε να της μιλήσεις για πειραματισμούς και αυτά που σε φτιάχνουν; Άμα γινόσουνα πιεστικός και έριχνες το θέμα στο τραπέζι κάθε λίγο με άκομψο τρόπο, μπορώ να τη δικαιολογήσω. Επίσης, πόσο χρονών είναι η κοπέλα; Το κόβω καμιά 18-19...

Τι ακριβώς της είπες; Πως αντέδρασες μετά απ' αυτό που σου είπε;

(κουτσομπόλης mode on!)

11. woohoo

woohoo Regular Member

https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/34526-strapon-και-πως-το-λες-ζητας-απο-μια-κοπέλα-8.html

Post 95.

Και είναι 21 ετών.

Πίστεψε με δεν έγινα πιεστικός. Της έδωσα μέρες για να το σκεφτεί και δεν απέτισα ούτε καν να συμφιλιωθεί με την ιδέα.

Αυτό που είχε γίνει είναι ότι με ρωτούσε αν είχα κάποιο άλλο μυστικό. Εγώ πεισματικά έλεγα όχι. Μετά από δικη της έντονη πίεση, παραδέχθηκα ότι μου αρέσει να μου φορούν ζαρτιέρες.

Μετά επακολούθησαν αυτά που αναφέρω στο αρχικό post.

12. Necrotik

Necrotik Dead Member

Πήγες και 'συ κατευθείαν στα βαθιά νερά...
    Λογικό είναι να της φανούν "κάπως" όλα αυτά.

Πώς θα ένιωθες εσύ αν (και χωρίς να είσαι ψημένος με kinks και μπιντιεσέμια) μια γκόμενα σου έλεγε ότι της αρέσουν τα μπουκέτα στη μάπα και να της φοράνε ψεύτικα μουστάκια και ημίψηλα καπέλα πχ; Δεν θα ένιωθες περίεργα; Δεν θα ένιωθες "προδομένος" κατά κάποιο τρόπο, επειδή τόσο καιρό είχες άλλη εικόνα γι' αυτήν στο μυαλό σου και σου βγήκε αλλιώς;

Αν γνώριζες μια γυναίκα που τη θεωρούσες Χ και χαιρόσουν και τελικά σου βγήκε Ψ, δεν θα απογοητευόσουνα; Αυτό έπαθε κι αυτή.

Η αντίδρασή της σίγουρα δεν ήταν διακριτική. Τσαλακώθηκε η εικόνα που είχε για σένα όλο αυτόν τον καιρό και της έπεσε βαρύ (είναι και μικρής ηλικίας, στις μικρές ηλικίες τα άσχημα φαίνονται ασχημότερα).

Ετοιμαζόμουνα να σου πω ότι μια γυναίκα που πραγματικά γουστάρει δεν αντιδράει έτσι, αντιθέτως είναι θετική, αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι, η αντίδρασή της μπορεί να δικαιολογηθεί.

Συνέχισέ το, άστο να ωριμάσει στο μυαλό της χωρίς να ξανακάνεις καμιά νύξη. Και βλέπουμε...