Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

και μετά τον χωρισμό τι?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος lorelei, στις 11 Μαρτίου 2012.

1. angel azrael

angel azrael New Member

Απάντηση: και μετά τον χωρισμό τι?

Μετά από 6 χρόνια σχέσης και ενώ ετοιμάζεστε για γάμο όσο το σκέφτεσαι και το συζητάς μαζί του βλέπεις ότι το θεματάκι δεν θα δουλέψει. Εσύ από την πλευρά σου νοιώθεις σαν να βγαίνεις από βαθύ ύπνο, αλλάζεις, νοιώθεις ότι πνίγεσαι και ακούς πράγματα που σε πληγώνουν. Ακόμη και οι κολλητοί σου απορούν, κολλητοί οι οποίοι σε έχουν ήδη ρωτήσει γιατί είσαι μαζί με αυτόν τον άνθρωπο. Πόσο εύκολα ξεπερνάς το γεγονός ότι εθελοτυφλούσες, πράγματα που από την αρχή σου χτυπούσαν καμπανάκια εσύ τα προσπερνούσες μέχρι που σε έφτασαν και αναγκάστηκες να τα κοιτάξεις κατάματα. Όταν συνηδοτοποιείς ότι εν γνώσει σου ήσουν με έαν άνθρωπο που στα ουσιαστικά δεν ταιριάζατε και πέρασαν έξι χρόνια. Νοιώθεις ένα απίστευτο βάρος, τύψεις γιατί μαζί με εσένα πλήγωσες και κάποιον άλλο. Πως το ξεπερνάς αυτό και πως προχωράς παρακάτω όταν φοβάσαι;

2. Alexkat

Alexkat Contributor

Το ξεπερνάς.
    Το ξεπερνάς και ας φοβάσαι.
    Αλλιώς καταδικάζεσαι εκ προοιμίου να ζεις σε ένα ατελείωτο τέλμα.

Ποιός σου είπε άλλωστε ότι στη ζωή όλα είναι ρόδινα;
    Ποιός σου εξασφάλισε ότι η ζωή σου θα είναι γεμάτη επιτυχίες;
    Ρίξε μια ματιά γύρω σου και η δυστυχία που θα αντικρίσεις,θα σου δώσει να καταλάβεις πολλά.
    Θα πάρεις την δύναμη να κάνεις μια καινούργια αρχή.
    Με έναν νέο άνθρωπο.
    Με νέες ελπίδες.
    Θα λειτουργήσει το ένστικτό σου της αυτοσυντήρησης.
    Της προστασίας του εαυτού σου.
    Και αυτή την φορά έχοντας μάθει από τα λάθη σου,
    θα περπατήσεις σε άλλο δρόμο, ....πιό σίγουρο, και με πιό σίγουρα τα βήματά σου.

3. redrum

redrum New Member

πρεπει να ειμαι ο μοναδικος ανθρωπος στον κοσμο που πιστευει οτι ενας χωρισμος ειναι κατι καλο..

αν αυτο που ζουσες αξιζε, δεν θα εφτανες ποτε να το διαλυσεις..
    αρα......... χωριζεις και πας παρακατω σε κατι καλυτερο..

ο χωρισμος λοιπον, ειναι το μονοπατι προς την ευτυχια, λειντις εν τζενλεμεν...
    ΑΓΑΠΗΣΤΕ το μπρεηκ απ, γιατι φερνει πιο κοντα το μεηκινγκ απ...

(με καλυτερους, ομορφοτερους, εξυπνοτερους, πιο αστειους, πιο κουλ ανθρωπους απο τους πρωην σας!! )

4. Necrotik

Necrotik Dead Member

Που μπορεί να αποδειχθεί τελικά όμως ότι ήταν πολύ χειρότεροι απ' τους πρώην.

5. θάλασσα

θάλασσα Regular Member

Πάμε για άλλα woohoo..
    Εσύ θα κρίνεις αν αυτή η κοπέλα σε γεμίζει συναισθηματικά...

αλλά εμένα μου δίνει την εντύπωση πως σε ευνουχίζει συναισθηματικά και σεξουαλικά.. συγνώμη κιόλας, είναι δυνατόν να σου μιλάει με τέτοιο ύφος και να χρησιμοποιεί χαρακτηρισμούς στερεότυπων αντιλήψεων που δείχνουν το πόσο μακρύα απο σένα είναι?
    και πνευματικά και όλα

καταλαβαίνω πως ίσως σε αγαπάει με τον "τρόπο" της.. αλλά όταν δεν μπορείς ΚΑΝ λεκτικά να εκφραστείς για τις σεξουαλικότητα σου και σε κατακρίνει με τέτοιο τρόπο, μπορείς να συνεχίσεις να είσαι να είσαι μαζί με αυτόν τον άνθρωπο?

Θα είναι ένα θετικό σημάδι να μου πεις πως δεν σε γεμίζει ενοχές

κι όμως.. αυτός που πραγματικά σε θέλει θα δοκίμαζε τα πάντα για εσένα.. και δεν θα σε καταδίκαζε

6. Αυτές είναι σκηνές από ταινία προσεχώς. Το βασικό σενάριο της ζωης σου.
    Βρες κάποιο τρόπο να το αλλάξεις.
    Κακώς παραδέχτηκες κάτι τέτοιο. Εφόσον είδες αρνητική αντιμετώπιση γιατί το παραδέχτηκες; Ελπίζεις ότι θα το ζήσεις μαζί της; Δε νομίζω
    Από τη στιγμή που ειδες ότι δεν το παίρνει καλά έπρεπε να το μαζέψεις , να πεις ότι είναι κάποιες σκέψεις , κάποιες φαντασιώσεις αλλά δεν είναι κάτι σημαντικό κι ότι σου πέρασε.
    Και μην ακούς τη θάλασσα και κανέναν που θα σου πει ότι όλες οι γυναίκες πρέπει να προσαρμοστούν στα δικά σου ιδιαίτερα γούστα αλλιώς είναι τάχα οπισθοδρομικές η δεν σ αγαπάνε επειδή δήθεν δεν σε αποδέχονται.
    Τις περισσότερες φορές δεν είναι θέμα ούτε απελευθέρωσης , ούτε φόβου , ούτε αποδοχής αλλά ότι δεν γουστάρουν αυτό που είσαι και δεν θέλουν να κάνουν αυτά που καβλωνουν εσένα επειδή εκείνες δεν καβλωνουν με αυτά που καβλωνεις εσυ.
    Είναι καθαρά θέμα συμβατότητας.
    Το καλύτερο θα ήταν να κάνεις κατι –δεν ξέρω τι- ώστε να μπορείς να απευθύνεσαι ερωτικά σε ένα ποσοστό γυναικών το οποίο να ξεπερνά το 1% του γενικού γυναικείου πληθυσμού σε διαφορετική περίπτωση θα βλέπεις το ίδιο έργο σε όλη σου τη ζωή και ίσως σε χειρότερη βερσιον όσο περνά ο καιρός

7. θάλασσα

θάλασσα Regular Member

Cornilie..

Πήγαινε και διάβασε το νήμα της astrovroxis

Οι σχέσεις δεν είναι μονόπλευρες για να λέμε πως όλα ειναι θέμα συμβατότητας. πόσο μάλλον οι ερωτικές..
    Μάλλον δε χρειάστηκε να κάνεις θυσίες για κάποιον που ήθελες πολύ.. εκτός κι αν δεν έχεις αισθανθεί ποτέ έντονο πόθο στη ζωή σου

Last edited: 12 Απριλίου 2012
  8. Re: Απάντηση: και μετά τον χωρισμό τι?

Ακριβώς επειδή οι σχέσεις δεν είναι μονόπλευρες ΕΙΝΑΙ θεμα συμβατότητας.
    Αν μια σχεση για να υπάρχει πρεπει να μπει η παράμετρος "θυσία" , χεσε μεσα Πολυχρόνη. Θα πρέπει δηλαδή ο αλλος να ψάχνει κάποια διατεθημένη να "θυσιαστεί" και οχι κάποια που θέλει να κάνει ερωτικη σχεση που θα γουστάρει αλλα για πες μου για ποιο λόγο να το κάνει αυτό μια γυναίκα;

9. θάλασσα

θάλασσα Regular Member

παρερμηνεύεις και αυτή τη στιγμή δεν έχω χρόνο να εξηγήσω τι εννοώ.. τα λέμε το αργότερα

10. Re: Απάντηση: και μετά τον χωρισμό τι?

Μην μπείς στο κόπο , πραγματικά δεν έχει την παραμικρη σημασία να πεισεις εμένα η τον οποιονδηποτε άλλον που μπαίνει εδω μέσα.
    Σημασία δεν έχει τι λέμε εμείς εδω η τι θεωρουμε σωστο η πρέπον και ιδανικό αλλα ποια είναι η πραγματικότητα εκει εξω. Ο woohoo μας έδωσε μια τσούρα απτής πραγματικότητας κι οποιος ξέρει δυο πράγματα απο αληθινή και οχι διαδυκτιακή ζωή αντιλαμβάνεται τι συμβαινει και ποιό είναι το μείζον
    Διαβάζοντας διαφορα πράγματα εδω μέσα εχω καταλήξει στο συμπερασμα οτι πολλες φορές συγχεουμε το "είναι" με το "δεον είναι" χτίζωντας ενα κόσμο της αρεσκείας μας αμιγώς ακτινοβόλο μεν καθ' όλα ψεύτικο δε.
    Απο οτι φαίνεται ειναι απαραιτιτο να υπενθυμίσω πως μιλάμε για αντρική υποτακτικότητα και οχι γυναικεία. Οποιος δεν καταλαβαίνει τις τεράστιες διαφορές να πάει να τις καταλάβει αν θέλει , αν δεν θέλει μπορεί να λεει στον woohoo οτι το συμπαν είναι λάθος (και ίσως να είναι)και να γράφει το κατα τη γνωμη του σωστό ελπίζοντας οτι θα ερθει κάποτε ο κοσμος στα μέτρα μας.
    Οι γνώμες μας δεν μετράνε , η ζωή θα δείξει ποιος εχει δίκιο τελικά

11. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

O χωρισμος ειναι μια λεξη που απο μονη της δημιουργει φοβο και πανικο.
    Γιατι ειναι μια μεγαλη αλλαγη.
    Και οι αλλαγες πονανε γιατι ειναι αποχωρισμος απο κατι που εχουμε συνηθισει.
    Σκεψεις για το μετα.....τι θα γινει με τους κοινους φιλους,τους συγγενεις.....αυτον.
    Οταν ομως θα παντρευθεις - για να παμε και στο προκειμενο - και μετα απο χρονια θα οικτιρεις τον εαυτο σου γι αυτα που δν εζησες, γι αυτα που θυσιασες και δεν απεδωσαν......θα καταρρευσεις.
    Και το χειροτερο, δεν θα εχεις τον χρονο να τα διορθωσεις ή να τα αλλαξεις.
    Αν εισαι σιγουρη οτι δεν θα εισαι ευτυχισμενη - κατα το δυνατον - με αυτο τον ανδρα, μην σκεφτεσαι τα 6 χρονια, τους γονεις, τους συγγενεις,τα εξοδα και τις προετοιμασιες του γαμου και ποσο θα πληγωθει ο συντροφος σου.
    Εγωιστικο σου ακουγεται? Ισως να ναι.
    Μα εδω μιλαμε για σενα.Για την ευτυχια σου.
    Αρα δικαιουσαι να εισαι εγωιστρια.
    Μιλα του και αποχωρησε.
    Μεινε λιγο μονη χωρις να αναφερεσαι με οποιον συναντας στο θεμα και κανε απολογισμο και σχεδιασμο για το μελλον.
    Ο χρονος ειναι γιατρος.
    Στο λεει καποια που το εκανε, υποχωρησε στις ευθυνες και στις προσδοκιες των αλλων και παντρευθηκε καποιον που ηξερε πως δεν θα "τραβηξει".
    Ευτυχως ημουν μολις 22......και ειχα το χρονο να διορθωσω στα 30 μου.
    Καλο κουραγιο και ομορφα ονειρα!!!!

12. Alexkat

Alexkat Contributor

'Eπρεπε να το περιμένεις οτι θα γινόταν κάποια στιγμή.

Παραταύτα ...
    Μήν το βάζεις κάτω ....πάρτηνε "με το μαλακό" ...και μην της μιλήσεις και πάλι σύντομα για αυτό.
    Μην την απορρίψεις εύκολα. Προσπάθησέ την στο μέτρο του δυνατού, που εσύ θα κρίνεις.
    Είναι πολύ πιό δύσκολο να εντοπίσεις και να κατακτήσεις γυναίκα που να έχει τα ίδια "θέλω" με τα δικά σου,
    είτε σ αυτόν το χώρο είτε στον έξω κόσμο...
    Οι περισσότερες γυναίκες ....αργούν να "πάρουν μπροστά" και είναι και πολύ επιφυλακτικές ...
    Λάβε υπόψη σου ότι οι περισσότερες όταν κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην ερωτική τους ζωή,
    κουβαλούν μέσα τους όλη την αυστηρότητα και την στερεοτυπίλα την οποία δέχτηκαν από τον μπαμπά τους και την μαμά τους και είναι γεμάτες με αναστολές και φοβίες.Πολλά πράγματα τα οποία απορρίπτουν αρχικά, τις κάνουν ευτυχισμένες μεταγενέστερα.Για αυτό θα πρέπει να προσπαθήσεις πολύ ...
    Πιό πολλές πιθανότητες έχεις να "φτιάξεις" το κορίτσι σου όπως εσύ το θέλεις, παρά να το βρείς "έτοιμο".
    Aρκεί να "τόχει".

Κάποτε είχα μιά σχέση.
    Με προβλημάτιζε πως θα ξεστομίσω στο κορίτσι τα βίτσια μου. Πως θα τα αποδεχτεί.
    Ήξερα ότι οι πιθανότητες αποτυχίας αν το έκανα θα ήσαν πολλές.
    Με πολύ συζήτηση, αρκετό κόπο και μαεστρία, κατάφερα να "εκμαιεύσω" τα κρυφά δικά της.
    Τα υιοθέτησα, και την έκανα να της αρέσει να τα εξωτερικεύει, και χαιρόμουνα μ αυτά και εγώ και εκείνη.
    Απο κεί και πέρα άρχισα να της εξωτερικεύω και εγώ τα δικά μου ....πρώτα τα πιό light ...και στη συνέχεια τα βαρύτερα ...
    Τα δέχτηκε.
    Δεν ήταν vanila ...
    Ήταν perverίνα και ....δεν ...τόξερε ... 

Last edited: 12 Απριλίου 2012