Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

και μετά τον χωρισμό τι?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος lorelei, στις 11 Μαρτίου 2012.

1. xy

xy Regular Member

Απάντηση: και μετά τον χωρισμό τι?

Πριν απο λίγους μήνες, ένας φίλος χώρισε μετα απο 6-χρονή σχέση, και μάλιστα με άσχημο τρόπο. Τον τρόπο που μπορείτε να φανταστείτε όλοι σας. Τι να του πω και πως να τον παρηγορήσω.

Τώρα ήτανε η δική μου η σειρά, μετά απο 4-χρονη σχέση. Η αλήθεια είναι οτι έχω κάνει μακροχρόνιες σχέσεις στο παρελθόν, έχουμε πατήσει και τα 30, και πλέον η απώλεια or the like, είναι διαφορετικη απο την ηλικία των 20. Δηλάδη ξέρω τι έπεται.

Θλίβομαι πολύ,και νευριάζω και μετανοιώνω για πολλούς λόγους, για λάθη, για χαζομάρες, για υπερβολές. Βέβαια, το να στεναχωριέσαι είναι φυσικό, και ανθρώπινο. Το τι πέρασε ο καθένας μας με πρώην, δεν το ξέρουμε, και αυτο του δίνει το δικαίωμα, να κλαψει να τα σπασει και να πεσει στο πάτωμα.

Το να βρείς καινούργιο σύντροφο είναι και αυτό πλέον μια πονεμένη ιστορία. Όχι απο την άποψη οτι δεν υπάρχουν, αλλά, σε αυτή την ηλικία, δεν είσαι για πολλά πολλά, ξέρεις τι θές, κουράζεσαι ευκολότερα, τα παρατάς ίσως ευκολότερα, και απογοητεύεσαι ευκολότερα.

Το τι κάνουμε απο εδώ και πέρα; ό,τι κάναμε και πρίν, λιγάκι υπομονή,λιγάκι τον κινέζο στον ίδιο μας τον εαυτό, και φυσικά συνεχίζουμε.
    Αυτο είναι το ένα σκέλος. Το άλλο είναι, τι κάνουμε με την καινούργια σύντροφο ; φτου και απο την αρχή. Αυτο κάνουμε.

Δεν βλέπω άλλη λύση.

2. θάλασσα

θάλασσα Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: και μετά τον χωρισμό τι?

Κορνήλιε επειδή εσύ προσπαθείς να πείσεις με τις απόψεις σου μην κρίνεις εξ ιδιων τα αλλοτρια

όταν ΕΓΩ εκφέρω μια άποψη δεν το κάνω για να ΠΕΙΣΩ το κάνω για να εκφράσω την δικη μου προσωπικη άποψη.. δε ξέρω αν καταλαβαίνεις τι εννοώ

και το αν θα μπω ή οχι στον κόπο θα το κρίνω μόνο εγώ

<<Το καλύτερο θα ήταν να κάνεις κατι –δεν ξέρω τι- ώστε να μπορείς να απευθύνεσαι ερωτικά σε ένα ποσοστό γυναικών το οποίο να ξεπερνά το 1% του γενικού γυναικείου πληθυσμού σε διαφορετική περίπτωση θα βλέπεις το ίδιο έργο σε όλη σου τη ζωή και ίσως σε χειρότερη βερσιον όσο περνά ο καιρός >>

Αυτό τι είναι? Συμβουλή για το πως να μην βλεπεις την ζωή σου σε επανάλειψη απο κάποιον που την βλέπει σε επανάλειψη?

Οι ανθρώπινες ερωτικές σχέσεις έχουν κάτι πολύ βασικό που σου διαφεύγει

κι αυτό λέγεται πνευματική επαφή.. εύχομαι να το ζήσεις κάποτε

και μαζί με την πνευματική επαφή ίσως να εξερευνήσεις και την υποτακτική σου φύση, γιατί υπάρχουν και ερωτικές σχέσεις που δεν είναι σαν του woohoo.. ευτυχώς

Last edited: 12 Απριλίου 2012
  3. DragonLady

DragonLady Regular Member

Αν απευθύνεσαι στο Κορνηλιο ,θα πρέπει να σου πω ότι αυτά τα έχει ζήσει και τα έχει εξερευνήσει και από τη θέση αυτή μιλάει. Ίσως είναι από τους λίγους που τα έχουν ζήσει. Υποθέτω ότι δεν τον γνωρίζεις καθόλου .
    Ρώτα κι εμάς που τον ξέρουμε απ την καλή κι απ την ανάποδη ασε που ειναι κι ομορφος ο ατιμος  

4. redrum

redrum New Member

εισαι με καποιον που αγαπας, κοβεις φλεβες και τα σχετικα...

χωριζεις... (σε στελνει, τον στελνεις δεν εχει σημασια)

πονας, σερνεσαι, δεν την παλευεις...

γραφεις ενα τραγουδι και λες τον πονο σου...

τυπου

βγαζεις τρελα φραγκα..

συμπερασμα..
    μετα τον χωρισμο ---------> ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ ΚΑΛΑ:clap:

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  5. redrum

redrum New Member

ε, τοτε τον ηπιες.....................................

6. woohoo

woohoo Regular Member

Αφού ο κόρνι είναι ηράκλειο, πως έχετε γνωρισθεί???

7. woohoo

woohoo Regular Member

Σε ευχαριστώ για την απάντηση παρα το ιστορικό των συνομιλιών μας.

8. woohoo

woohoo Regular Member

eeeeee??  

Παρεπιπτόντως τι εννοείς πνευματική επαφή?

9. Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: και μετά τον χωρισμό τι?

Σ αυτό δεν μπορώ παρα να συμφωνήσω
    Με διακτινισμό
    woohoo , σε καθε εποχη απο την αρχαιοτητα εως τις μερες μας υπαρχει κατι που λεγετε ΜΜΜ (μεσα μαζικης μεταφορας) Σημερα ειδικά ειναι πολυ εξελιγμενα
    Εμένα δεν με ευχαριστείς; Κατάλαβα , πάλι ο αγγελιοφόρος φταίει
    Δεν εχεις ακουσει τις γυναικες να λενε οτι για να γαμησι καποιος το σωμα πρεπει να γαμησι το εγκεφαλο πρωτα; Ειναι κατι σαν το εγκεφαλικο γαμησι που τρεχα γυρευε τι μπορει να περιλαμβάνει

10. DragonLady

DragonLady Regular Member

χαχαχααχχααχαχαχαχαχαχαχα

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  11. gaby

gaby Guest

Ο διάλογος που έμεινε ανοιχτός... Γνωρίζω κάποιους για τους οποίους διαρκεί τριάντα χρόνια μετά τον χωρισμό τους και είναι αιματηρός.

Τα θέματα που εκκρεμούν ξεχνιούνται όταν αντικατασταθούν με πλέον ηδονικές εκκρεμότητες.

Για τους ερωτικά υγιώς εγωιστές, αυτά τα "θέματα που εκκρεμούν" είναι το δυσκολότερο πράγμα, σημαίνει ότι χώρισαν πριν να είναι έτοιμοι οι ίδιοι γι αυτό και είναι κάτι που τους τσακίζει.
    Ποτέ δεν θα σου πει η ζωή αν "είχες δίκιο ή άδικο", ποτέ! Εκτός κι αν της βάλεις τα λόγια στο στόμα.
    Οι κύριοι όλων των κατευθύνσεων πάντως είναι πολύ αρνητικοί στο εγκεφαλικό γαμήσι. Λένε ότι "έτσι παθαίνουν τα εγκεφαλικά οι γκόμενες" και για μερικούς είναι σκληρό όριο αυτό το πράγμα, το εγκεφαλικό της γκόμενας εννοώ.

Αλλά η φλασιά που την παίρνουν και οι δύο την ίδια στιγμή, δηλαδή να κοιτάξουν ο ένας τον άλλο και να πούνε μέσα τους "ώπα! εδώ είμαστε!" είναι ωραίο πράγμα. Δεν υπόσχεται τίποτα, δεν είναι για να την πάρει κανείς για συμβόλαιο γραμμένο με αίμα, απλά είναι ωραίο πράγμα την ώρα που συμβαίνει. Αν αυτό λέτε "πνευματική επαφή" μια χαρά το βρίσκω, απλά δεν σηκώνει πολύ ανάλυση γιατί μετά σε παίρνουν στο ψιλό οι άλλοι που είναι βέβαιο ότι ζηλεύουν  

@ woohoo,

λυπάμαι πολύ για την πρόσφατη εμπειρία σου, δεν είναι εύκολο πράγμα να τα βρουν δύο άνθρωποι μεταξύ τους ασχέτως του ποιος θέλει τι.

Προτείνω να ακολουθήσεις τη συμβουλή του Necrotic και την αναλυτική του Alexkat.

12. Alexkat

Alexkat Contributor

...και πού να δείς ...εμένα ...