Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

κανονες και πρωτοκολλα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος thaleia, στις 16 Μαρτίου 2009.

  1. Elysium

    Elysium Contributor

    Δηλαδή αν αλλάξει ένα status στο profile θα είναι όλα οκ;

     
     
  2. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Δεν αναφερομαι προσωπικα σε σενα το γνωριζεις.Για αυτο και δεν θα απαντησω στην ερωτηση σου γιατι πιστευω οτι εισαι πολυ πιο εξυπνος για να καταλαβεις τι εννοω στο post που εκανα απο πανω και προκαλεσε αυτη σου την ερωτηση.
     
  3. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Αυτο ακριβως λεω.Το οτι καποιος χρησιμοποιει πρωτοκολλα και κανονες δεν σημαινει αυτοματα οτι δεν ειναι γνησιος και το κανει μονο και μονο για να φαινεται οτι ανηκει στον χωρο.Υπαρχουν ατομα τα οποια το γουσταρουν αυτo  
     
  4. Elysium

    Elysium Contributor

    Συμφωνώ. Και καλά κάνουν ασφαλώς.
     
  5. gaby

    gaby Guest

    Προβλέψιμη είναι η πορεία της συζήτησης σε αυτό το νήμα ή μια M/s σχέση με πρωτόκολλα; Που γίνεται προβλέψιμη από απρόβλεπτη που θα ήταν αλλιώς, λόγω πρωτοκόλλων; Ρωτώ για να καταλάβω, με καλή διάθεση.

    ... όλες οι σχέσεις απρόβλεπτες είναι, δεν είναι δουλειά των πρωτοκόλλων να τις ισοπεδώνουν δια της συγκάλυψης του απρόβλεπτου, ούτε να τις κάνουν ανελαστικές.

    Όσο για τα λοιπά παράπλευρα του θέματος, ομολογώ ότι έχω αντιρρήσεις για όλες τις επίπεδες απόψεις που γράφτηκαν, άλλο αν δεν το έκανα ζήτημα, και ορισμένες προέρχονται από στάτους εξόχως bdsmικά.

    Δεν μου φταίνε οι βανίλλες ούτε γενικώς, ούτε ειδικώς. Μου φταίνε οι ανόητοι, ασχέτως στάτους.

    Ουφ, το είπα! και να μην πειραχτεί κανένας που το διαβάζει γιατί είναι βέβαιο ότι για να με διαβάζει δεν είναι ανόητος.
     
  6. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Η πορεια της συζητησης ειναι προβλεψιμη,ας μιλησουν οι ''εμπειροι'' του ειδους.Δεν εχω κατι να προσθεσω ουτε λιγοτερο,ουτε περισσοτερο...
    Δεν με αφορα...Respect:sleep:
     
  7. llazouli

    llazouli Contributor

    Aσφαλώς και δεν είναι τα πρωτόκολλα που θα καταστήσουν πρόβλέψιμη τη σχέση, αλλά οι συμμετέχοντες με τον τρόπο που ενσωματώνουν τους κώδικες της επικοινωνίας τους. Κανόνες και πρωτόκολλα, γραμμένα ή άγραφα ισχύουν σε κάθε σχέση λίγο ως πολύ, αλλιώς, άλλος για Χίο τράβηξε κι άλλος για Μυτιλήνη...
    Προσωπικά, κατανοώ τους κανόνες επί της ουσίας, όταν δεν αποσκοπούν στην αυθαίρετη επιβολή θωρακισμένης πανοπλίας, αλλά είναι μελετημένα σχεδιασμένοι ώστε να κρατούν τις απαραίτητες (γοητευτικές) αποστάσεις, νοηματοδοτώντας το μυστικό τοπίο της επαφής, που αναπνέει και συντονίζεται στη μέγιστη ισχύ αμφοτερης εμπνευσμένης απόλαυσης.
    Και όποιος/α ζει μια τέτοια σχέση, κανείς δεν είναι σε θέση να του μειώσει την προσωπική του εμπειρία με κριτικές ή κακόβουλα σχόλια. Η προσωπική θεώρηση είναι αυτή που είναι, ούτε καλύτερη ούτε χειρότερη και η μεγαλύτερη ανοησία είναι να τη γενικεύουμε, θεωρώντας ότι έχει παντοδύναμη ισχύ.
     
  8. Παλι για μενα λες εεεεεεεεεεεε?????  
    Το ξερω οτι για μενα το ειπες. Παρτο πισω τωρα.
    Μπορει να μην ειπες ονομα αλλα μονο εγω ειμαι ανοητος εδω μεσα.
    Παρτο πισω ειπα.... η κανε ρητη δηλωση οτι δεν ειμαι ανοητος για να
    την βαλω στην υπογραφη μου  
     
  9. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Εγώ ποτέ δεν ήθελα να γίνουν αποδεχτά άτομα βανίλλα στάτους και προβλεψα πως θα φτάναμε εδώ πριν χρόνια. Γιατί άλλος είναι ο βανίλλα που όντως κάνει ανοιχτή συζήτηση σε μια προσπάθεια να κατανοήσει τον χώρο στον οποίο βρίσκεται και με ευγένεια προς αυτό το χώρο συμπεριφέρεται κόσμια και άλλο αυτός που απλά μπήκε για να γιουχαίσει και να προσπαθεί να βαρέσει όπου μπορεί με όποιους τρόπους μπορεί ένα τρόπο ζωής που δεν κατανοεί, δεν θέλει να κατανοήσει και δεν του ταιριάζει.
    Και το θέμα δεν είναι να ακούμε όσα συμφωνούμε, μην με υποτιμάς και μην υποτιμάς την δική σου πάνω από όλα αντίληψη που προφασίζεσαι πως δεν καταλαβαίνεις πως το πρόβλημα μου δεν είναι με όσους διαφωνώ.
     
    Last edited by a moderator: 12 Απριλίου 2009
  10. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Διακρίνω μία δόση υπερβολής. Δε μπορώ να φανταστώ πως κάποιο άτομο θα έμπαινε σ' ένα τέτοιο forum μόνο και μόνο για να κατακρίνει όσους ακολουθούν ένα συγκεκριμένο τρόπο ζωής, εντελώς άγνωστο προς το ίδιο. Ή μάλλον, δε θα το έκανε κάποιο άτομο που έχει έστω και στο ελάχιστο σώας τας φρένας του. Συνεπώς, δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: πρώτον, δε μπορούμε να καταλάβουμε τη διαφορά μεταξύ του ασκώ καλοπροαίρετη κριτική ή εκφράζω κάποια διαφωνία πάνω σ' ένα επιμέρους ζήτημα και του "χτυπάω" έναν τρόπο ζωής. Δεύτερον, υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που για κάποιο λόγο απέκτησαν εμμονές απέναντι στο M/s και μπαίνουν στο συγκεκριμένο forum για να τις εκδηλώσουν. Επειδή το δεύτερο ενδεχόμενο μου φαίνεται ακραίο, πιστεύω πως ισχύει το πρώτο.

    Επιπλέον, έχω μία απορία: αν όντως απομακρύνονταν οι vanilla ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα; Δε θα υπήρχαν άτομα με άλλο status που να εκφέρουν διαφωνία, έντονη, ακόμα και υπό μορφή αφορισμού, απέναντι σε κάποια ζητήματα; Και τότε τι θα γινόταν; Θα απομακρύνονταν και άλλα status μέχρι να μην υπάρχει διαφωνία;

    Αρχίζω και φοβάμαι πως δημιουργείται ένα κλίμα vanilloϋστερίας, που εν τέλει δε διαφέρει σε τίποτα από αυτά που κατακρίνουν κάποιοι.
     
  11. Phobos

    Phobos New Member

    Μερικες φορες καποια πραγματα δεν πρεπει να συζητιουνται,για τον απλουστατο λογο οτι ο καθενας το νιωθει εντελως διαφορετικα....ειμαι της αποψης οτι δεν πρεπει να αναλυεις τα παντα με το "συντροφο" σου γιατι το ξεφτιλιζεις..
    Πουστευε και μη ερευνα που λεει και ο Τζιμης
     
  12. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Δεν συμφωνώ με τον αποκλεισμό των βανίλλα ή την γκετοποίησή τους. Μπορούμε να ωφεληθούμε πολλά από την συνεισφορά πολλών αξιόλογων ατόμων που προσεγγίζουν τον χώρο με υγιή διάθεση εξερεύνησης. Δεν θα μπορούσα ποτέ να δω ρατσιστικά μιά ομάδα ανθρώπων, προτιμώ να κρίνω τον καθένα και να τον ακούω ή όχι και να συνδιαλλέγομαι μαζί του ή όχι, ασχέτως στάτους. Αν δεν ξέρει ντιπ περί φάσης, κατανοώ και δεν συνομιλώ μαζί του περί φάσης. Επίσης μπορούμε πάντα να αγνοούμε τους σπαστικούς, τους κομπλεξικούς, τους ανόητους (ακόμη και τον εαυτό μας, όταν υποπίπτει στα εν λόγω αμαρτήματα) και μπορούμε πάντα να ωφελούμαστε από τα λάθη που βλέπουμε στους άλλους, και ακόμη περισσότερα από αυτά που μας αναγκάζουν οι άλλοι να κάνουμε στην αντιμετώπισή τους.

    Από τη μύγα ξύγκι, αδέλφια...