Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

κλαμα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Dolce_vita, στις 24 Ιουλίου 2014.

1. αυτη η σταθεροτητα αποψεων με ξεπερναει    

2. kikos79

kikos79 New Member

Panta oi antres exoyn statheres apopsis eidika se themata poy aforoyn ginaikes......

3. και τί δεν θα έδινα για να με κάνει κάποιος να κλάψω.

4. ocean girl

ocean girl ...Γευσιγνώστης προσωπικοτήτων...

κάνε σεξ με κάποιον / κάποιοα που δεν θες , μόνο και μόνο για να εκδικηθείς αυτόν / αυτή που λατρεύεις , αυτόν /αυτή που δίνει ζωή στην ζωή σου ... Στο κρεβάτι σας , στα σεντόνια σας...
    όχι μία φορά μόνο.. και να την / τον σκέφτεσαι όταν σε πηδάει η άλλη / ο άλλος , όταν σε αγγίζει ...

τότε ποταμάκι στα ματάκια σου...

5. seduced mind

seduced mind Guest

Eύκολο αν γνωρίζεις αγγλικα, δες αυτή την ταινία Είναι αληθινή ιστορία όσο δεν παίρνει έτσι ακριβώς έχουν γίνει όπως τα δείχνει.

6. DStrictM

DStrictM New Member

Γιατί όμως να μπεις στον κόπο να το κάνεις; Σίγουρα κανείς δεν θα βγει "κερδισμένος" από όλο αυτό.

7. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Αν το άτομο που λατρεύεις, δεν ενδιαφέρεται πια για σένα (ένας πρόχειρος λόγος που μου έρχεται, για να θέλεις να το εκδικηθείς), καθόλου δεν θα το αγγίξει το όλο σκηνικό, ακόμα και αν το μάθει. Εμένα τουλάχιστον δεν θα με ένοιαζε και δεν το λέω υποθετικά, το έχω ζήσει. Κατανοώ την "χαρά" που πήρε το άλλο άτομο, λέγοντάς μου κάτι τέτοιο, για να νοιώσει εκείνος καλύτερα, αλλά μ' άφησε αδιάφορη.
    Αντιθέτως, το να κάνεις σεξ με κάποιον που δεν θες, μόνο και μόνο για εκδίκηση, δεν ξέρω αν θα σου φέρει δάκρυα στα μάτια. Στην καλύτερη, μια απίστευτη βαρεμάρα και στην χειρότερη ένα κενό μέσα σου μετά και τίποτα άλλο. Υπάρχουν τόσοι καλύτεροι τρόποι να κλάψει κανείς, ας μην μπλέκουμε σ' αυτό και κάποιον, ο οποίος σε αντίθεση με εμάς, μπορεί να είναι εκεί όχι για εκδίκηση, αλλά γιατί το θέλει πραγματικά.  

8. sylviacross1965

sylviacross1965 Regular Member

Την πρωτη φορα που με εδειρε ο εραστης μου με την ζωστηρα του, εβαλα τα κλαματα, ειχα πεσει κατω και προσπαθουσα να προφυλαχτω κουλουριασμένος και εκλαιγα, όμως μεσα μου ελεγα συνεχεια καλα να μου κανει γιατι εγω εφταιγα, όταν σταματησε να με χτυπάει εμεινα εκει κατω στο πατωμα και εκλαιγα ζητωντας του συγγνωμη,σχεδόν γονατιστος του ζητουσα να με συγχωρεσει και να μην με διωξει.

9. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

δε θα το ελεγα.

χαχαχαχαχαχαχα ακριβως    
    ωκεανίδα μου οπως ειπε και η μαυροπεταλουδιτσα το κενο θα μεγαλωνει μεσα σου και οχι η χαρα της εκδικησης, η σιχαμαρα για τον εαυτο σου που σκορπιζεται αδιακριτως απο δω κ απο κει. Τα δακρυα ειναι οι παραπλευρες απωλειες σε ολο αυτο.
    οταν το εκανα ετσι για εκδικηση, την τελευταια φορα που το εκανα και οταν εφυγε αυτος πηγα στο μπανιο και αρχισα να τριβομαι μανιωδως με τα σφουγγαρια,
    ετσουζε καθε εκατοστο μου απο το τριψιμο που ειχα κανει και εγω συνεχιζα, κοντευα να γεμισω ολο μου το σωμα πληγες.
    Αν δακρυσα; Οχι δεν εχυσα ουτε ενα δακρυ.
    Για αυτο δες καλυτερα καμια δακρυβρεχτη ταινια , κ ασε τα σκορπισματα του κορμιου σου. Αν ειναι να σκορπιστεις τουλαχιστον καντο με οσους σου κανουν ενα κλικ ειτε εμφανισιακα ειτε σε οποιοδηποτε αλλο τομεα.

10. seduced mind

seduced mind Guest

Έχετε παράπονα Κυρία για τις απόψεις μου;

11. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Πρωτον γιατι απαντας χωρις την αδεια μου;
    Δευτερον δεν θα σου δωσω εξηγησεις για τις αποψεις μου.
    Τριτον εισαι τιμωρια.

12. έχω ενηλικιωθεί εδώ και χρόνια