Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

κολάρο και ύπνος

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος para-poniara, στις 18 Οκτωβρίου 2012.

1. para-poniara

para-poniara New Member

Ο Κύριος μου με βάζει να κοιμάμαι με το κολάρο μου που και που, αλλά εγω αγχώνομαι ότι μπορεί να πνιγώ στον ύπνο μου. Πίστευετε ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο? Εσείς κοιμάστε με το κολάρο σας?

2. NobodyKP

NobodyKP Contributor

Απάντηση: κολάρο και ύπνος

ΑΝ δεν πρόκειται για θηλιά και πρόκειται για κανονικό κολάρο και το οποίο δεν είναι δεμένο κάπου ΟΧΙ δεν έχεις πρόβλημα. Με θηλιά εννοούμε κάτι το οποίο όταν το τραβάς σφίγγει.

3. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Εξαρτάται για τί είδους κολάρο μιλάμε.

4. Necrotik

Necrotik Dead Member

Αν έχουμε φτάσει στο τόσο χαμηλό σημείο να είμαστε άνθρωποι και να φοράμε κολάρα ωσάν σκύλοι για..."σεξουαλικούς" λόγους, τότε μάλλον μας αξίζει να πνιγούμε είτε στον ύπνο μας είτε στον ξύπνιο μας.

5. gaby

gaby Guest

Διαφωνώ τελείως μαζί σου  

Από τη στιγμή που έχει κανείς αποδεχτεί ότι είναι υποτακτικός, και αυτό δεν είναι ούτε χαμηλό ούτε υψηλό, ενδέχεται να φοράει το κολάρο που του έχει δοθεί και στον ύπνο του, γιατί "του αξίζει" να πνιγεί έτσι και αλλιώς;

@ para-poniara,

έχω κοιμηθεί με κολάρο και ανησυχούσα όπως εσύ. Σε διάστημα πολλών μηνών, δεν έπαθα απολύτως τίποτα. Αν έχει αφεθεί περιθώριο γύρω απ το λαιμό γύρω στο ένα εκατοστό και το κολάρο είναι σταθερό δεν υπάρχει κίνδυνος. Δεν είναι η καλύτερη ποιότητα ύπνου, πάντως. Αν και φέρνει όμορφα συναισθήματα.

6. NobodyKP

NobodyKP Contributor

para-poniara από περιέργεια για τι είδους κολάρο μιλάμε?

7. para-poniara

para-poniara New Member

Είναι ένα σκυλίσιο κολάρο που δένει σαν ζώνη. Οπότε το πόσο σφιχτό είναι μπορώ να το ρυθμίσω εύκολα και όταν κοιμάμαι το έχω πολύ χαλαρά δεμένο.

8. NobodyKP

NobodyKP Contributor

Μην ανησυχείς τότε! Οσο δεν είναι δεμένο κάπου απόλαυσέ το...;-)

9. happyhellcat

happyhellcat Regular Member

Και ο σκλάβος μου συχνά κοιμάται με το κολάρο του. Δεν έχει αναφέρει ποτέ κάποια ενόχληση και δεν έχω παρατηρήσει ποτέ "παρενέργειες", απλώς φροντίζω να μην είναι πολύ σφιχτό στο λαιμό, γιατί όλοι στον ύπνο μας "χαλαρώνουμε" κάπως και χρειάζεται να έχει περιθώριο. Φυσικά αναφέρομαι σε κολάρο που δεν έχει π.χ. κρίκους ή άλλα προεξέχοντα τμήματα που μπορεί, ποτέ δεν ξέρεις, να μπλεχτούν στο σεντόνι ή κάπου αλλού ή να τρυπηθεί π.χ. στον ύπνο του. Νομίζω πως είναι σχετικά ασφαλές, αν και πάντα χρειάζεται προσοχή.

10. Kristen

Kristen Regular Member

Νομιζα οτι δεν επιτρεπεται να κατακρινουμε ο ενας τον αλλον σ'αυτο το φορουμ..

11. Zoé d´Athènes

Zoé d´Athènes Regular Member

Μπρε, καλέ μου Necrotik, τι αφορισμοί είναι αυτοί; Όσο vanilla και να είσαι,το γεγονός ότι γράφτηκες εδώ μέσα προϋποθέτει ορισμένες βασικές γνώσεις... Το ότι ορισμένοι, ναι, φοράμε κολλάρα για σεξουαλικούς λόγους για παράδειγμα... Ή το ότι ορισμένοι το βρίσκουμε λίαν ερεθιστικό να νιώθουμε σκυλιά... Όλα αποδεκτά! Αν δεν σ΄ αρέσει κανένας δε πρόκειται να σε πιέσει να το κάνεις. Αλλά με τον ίδιο τρόπο, μη κατακρίνεις σε παρακαλώ, αυτούς στους οποίους αρέσει.  

12. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Αυτό σε πείραξε που είναι για την καύλα μας και δεν σε πειράζει που ψάχνουμε στα σκουπίδια σαν σκυλιά για να φάμε, με τα λαμόγια που βάλαμε να μας κυβερνούν;

Πάμε στο ερωτικό κομμάτι τώρα.

Εντελώς καλοπροαίρετα και φιλικά.

Φίλτατε, μάλλον πρέπει να πας σε άλλο site, γιατί εμεις εδώ την βρίσκουμε ερωτικά και σαν σκύλες/οι και σαν αντικείμενα και σαν slut, και σαν ιδιοκτήτες ανθρώπινων σκύλων και σαν χυσοδοχεία....και σαν κρέατα... και σαν τρύπες...και και και....., οπότε επειδή εσυ δεν έχεις πέσει σε τόσο "χαμηλό σημείο..." όπως εμεις, θα πρέπει να μας χαιρετήσεις ευγενικά και να την κάνεις προς άλλους ερωτικούς χώρους που σέβονται τον άνθρωπο ακόμα και στο σεξ...και δεν τον χρησιμοποιούν σαν σκύλο οπως εμεις εδώ....

Π.χ., υπάρχουν άντρες που δεν βάζουν την γυναίκα τους να τους κάνει στοματικό, γιατί θεωρούν ότι μόνο οι πουτάνες κάνουν στοματικό και οχι οι γυναίκες με καριέρα σύζυγος... και μάνα των παιδιών τους... που πρέπει να τις σέβονται ακόμα και στο κρεβάτι... και να μην τις χρησιμοποιούν σαν πουτάνες...
    Δεν μπορεί, κάπου στο Ίντερνετ θα υπάρχει φόρουμ με τέτοιες απόψεις, ψάξτω και πιστεύω να το βρεις και να γίνεις μέλος του...

Την καλημέρα μου!

Last edited: 20 Οκτωβρίου 2012