Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

κυριαρχες γυναικες κ ντροπαλοι αντρες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος lola louna, στις 27 Οκτωβρίου 2010.

1. lola louna

lola louna Guest

Απάντηση: κυριαρχες γυναικες κ ντροπαλοι αντρες

εγω πιστευω οτι υπαρχει καποια διαφορα το γκει με το τρανς,τραβ κ cd.το γκει εχει καθαρα αρσενικα προτυπα κ τα υπολοιπα ειναι γυναικεια φετιχ του αντρα...

2. mescalito

mescalito New Member

Αμάν τι έπαθα... πείτε το μου ρε παιδιά και ψάχνω τόσα χρόνια να βρω πως κατέληξα gay. Αμ έτσι εξηγείται... οι κυριαρχία των γυναικών φταίει. Μισό να το πω και στη μάνα μου να μην ανησυχεί.
    Τώρα όμως προκύπτει κι άλλο θέμα, πρέπει να βρω την κυρίαρχη που με γκαντέμιασε, να φύγει το κακό και να αρχίσω να προσεγγίζω γυναίκες. Πιάνει κι από τηλεόραση; γιατί μια φορά μικρός είχα δει τη γυναίκα του Μητσοτάκη σε συνέντευξη. Ε δεν μπορεί, λίγο το γονίδιο τραβάει...

Τέλος πάντων φυσικά και διαφωνώ, μου φαίνεται αστείο και μόνο που συζητάμε σε τέτοια βάση...

3. XplorR

XplorR Regular Member

Δε νομίζω, αλλά σίγουρα αυτή η άνθιση δυναμικών γυναικών έχει ξυπνήσει την υποτακτική φύση των ανδρών... βλ. το τέλος της ιστοσελίδας ποιές λέξεις είναι οι πιο δημοφιλείς!!

4. chemical23

chemical23 Regular Member

Διαφωνω πληρως! Οπως στρωνει ο καθεις κοιμαται. Ακομη και ντροπαλος να ειναι δε μποορει να προσεγγισει μια γυναικα? Δεν εχει να κανει με την κυριαρχικη αλλα την οποιαδηποτε γυναικα. Τωρα το αλλο μισο σκελος δε μπαινω καν στο κοπο να απαντησω καθως το θεωρω ακυρο τελειως.

5. Elysium

Elysium Contributor

Tους άνδρες δε ντρέπονται να τους προσεγγίζουν;

6. chemical23

chemical23 Regular Member

Σωστοοοος!!

7. Prince

Prince Purple Haze..

Θεωρώ πως μια δυναμική γυναίκα δίνει αξία στον άντρα που θα την κατακτήσει και οχι οτι τον κάνει να αλλάξει ακόμα και σεξουαλικές προτιμήσεις.
    Είναι σαν το ιερό δισκοπότηρο πολλοί το ψάχνουν λίγοι το αποκτούν.

8. Uther

Uther Contributor

ρεπ

9. EffiE_

EffiE_ New Member

συμφωνω & επαυξάνω!