Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

λολίτα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος doulos, στις 23 Σεπτεμβρίου 2010.

1. doulos

doulos Regular Member

¨με ενοχλείς! Όταν σε χρειαστώ θα σου στείλω μύνημα¨ μου έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα χωρίς να προλάβω να προλάβω να μιλήσω. μου είχε πει αν την πάρω Κυριακή το απόγευμα. έλπιζα ότι θα με καλούσε σπίτι της να υπηρετήσω. δυο ολόκληρες βδομάδες είχα να τη δω. χρόνος πολύς αν αναλογιστεί κανείς ότι ήμουν ο προσωπικός Της δούλος. κλείνοντας το τηλέφωνο αισθανόμουν χάλια. το πέος μου κλειδωμένο στη ζώνη αγνότητας μου δημιουργούσε μια αίσθηση απελπισίας. συνειδητοποιώντας ότι δε θα Την έβλεπα ενώ Της είχα τόσο ανάγκη πιεζόμουν τόσο πολύ ψυχολογικά που το στομάχι μου είχε δεθεί κόμπο. ένας περαστικός με ρώτησε τί ώρα είναι, δεν είχα δύναμη να μιλήσω. στο μυαλό μου ένας στρόβιλος σκέψεων μου έφερνε ζάλη. ¨λές να βρήκε άλλον σκλάβο? είναι δυνατό να έχει αφήσει το μπάνιο Της ακαθάριστο για δυο εβδομάδες?¨ τέτοιες σκέψεις με βασάνιζαν και μου δημιουργούσαν ακόμα πιο βασανιστικές επιθυμίες που καταπιέζονταν από τη ζώνη αγνότητας. ήμουν για γέλια και για κλάματα. Πώς με κατάντησε έτσι ένα κορίτσι 22 χρονών?

2. XplorR

XplorR Regular Member

Απάντηση: λολίτα

Αν δεις καράβι στο βουνό... και μάλιστα από φρεσκότατό πιπίνι!!! 

3. mona

mona mea_maxima_culpa

Εnjoy the questions and forget the answers...

4. Lady in Corslet

Lady in Corslet Mind the gap...

Ειμαι περίεργη να δω σου εκανε παρακάτω...

5. γε.....ΟΡΓΙΟΣ

γε.....ΟΡΓΙΟΣ Regular Member

φιλαρακο βγαλε αυτο που φορας γιατι τσαμπα πιεζεσαι
    κοιτα αλλου because life goes on

6. EysWideShut

EysWideShut Regular Member

ποσο σοβαρη Κυρια μπορει να ειναι ενα κοριτσακι 22 χρονων προβληματιζομαι...

7. blindfold

blindfold Contributor

τείνουν στο απειροελάχιστον οι πιθανόητητες για κάτι τέτοιο, σε τέτοιες περιπτώσεις απλά απολαμβάνεις το σαδισμό που τυγχόν διαθετούν και πάλι ρισκάρωντας ,αλλά αυτό το ρίσκο είναι και η ηδονή εν μέρη ...

8. harris

harris Regular Member

Τόσο σοβαρή όσο αντιλαμβάνεται ο εγκέφαλος του κάθε ανθρώπου.
    Μπορεί για εσένα ή και άλλους να φαίνεται κορίτσι και όχι μια σοβαρή Κυρία, αλλά μπορεί με την συμπεριφορά της το μυαλό του νηματοθέτη να την βλέπει σαν σοβαρή Κυρία, και αυτό είναι που μετράει νομίζω.

9. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

αμα ειναι ξενη , μια χαρα μπορει να ειναι .....

10. γε.....ΟΡΓΙΟΣ

γε.....ΟΡΓΙΟΣ Regular Member

σωστόςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

11. blindfold

blindfold Contributor

χαχαχα αν στα 42 σου το λες αυτό ,δεν θέλω να ξέρω πόσο θα τις κράζεις στα 62 ..!