Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

''μαλακισμένο'' μυαλό και η διαχείριση του

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος ἀστράρχη, στις 7 Μαρτίου 2020.

1. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Agree 90, <3 100  

2. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Νομίζω κι εγώ ότι είμαστε κοντά  
    Απλά σε μένα αυτό δεν ήρθε τόσο φιλήσυχα και ειρηνικά  

3. Master Electro-pain

Master Electro-pain Staff Member

Περί τα εμπιστοσύνης (και ενδεχόμενης χαλάρωσης), ούτε λόγος... Συμφωνώ!
    Περί της ειλικρίνειας, θα εδυνάμην να συμφωνήσω (αν και επαναλαμβάνω, σε TPE... αδιανόητον)

Για τα αναφερόμενα αποτελέσματα, όμως, διατηρώ επιφυλάξεις!
    Προς Κ και υ:
    Εάν το υ/σ ΔΕΝ είναι ειλικρινές, ποιός "χάνει" τελικά?

4. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

Μαθαίνοντας με τον δύσκολο τρόπο...τι στα αλήθεια σημαίνει να μην λες όλα όσα συμβαίνουν στην κεφάλα σου, στον Ιδιοκτήτη σου, πόσο μάλλον να λες ψέμματα, να ωραιοποιείς να κρατάς..και να στρογγυλεύεις γωνίες... έχω να πω πως το μόνο σίγουρο είναι πως χάνεται η ουσία, το νόημα και αντί να σε ελέγχουν, ελέγχεσαι.

Όσο δελεαστικό και να είναι, γιατί είναι και πάντα θα μου είναι, να πω ψέμματα ...! Είπα στον εαυτό μου πως αν είναι να ξανακάνω ποτέ τέτοια σχέση δεν θα κάνω το ίδιο λάθος. Αλλιώς δεν έχει νόημα εξ αρχής να την κάνω!

Ωστόσο ...και εκεί είναι που έρχεται το " να μην έχεις περιθώρια" ....το να γνωρίζω ότι

και στην ιδέα μόνο θα έχω επιπτώσεις, το να νοιώθω ότι ο έλεγχος μου είναι απόλαυση και όχι καταναγκαστικό έργο προκειμένου να κάνω ο,τι πει ο Αφέντης και κυρίως το να έχω αυτή τη φωνούλα (ας πούμε φωνούλα) να λέει " μην τολμήσεις " είναι αυτά που τελικά με κάνουν να μην πω ψέμματα, και όχι η λογική σκέψη του " α αν πεις το χαλάς και θα τελειώσει " γιατί την ώρα που θέλω να πω ψέμματα, ως απόλυτα παρορμητικό ον χαχαχ, δεν με νοιάζει.

5. mpaxari

mpaxari Regular Member

Η σχέση.
    Το αυτό συμβαίνει εάν όπου υ/σ τοποθετηθεί Μ/Α

6. Master Electro-pain

Όχι απαραίτητα...
    Γιατί πολλά από αυτά και "διαβάζονται" και "μαζεύονται" κατά την εκπαίδευση, μέχρι να έρθει το "δεν το παίρνει" που λέει ο @bumblebee
    Ούτε όλα είναι " α αν πεις το χαλάς και θα τελειώσει " που λέει και η @χάντρα (φυσικά, κάποια είναι)

Αυτός, λοιπόν, που έχει να χάσει τα περισσότερα "χάνει"...
    Γιατί -για πολλοστή φορά- δεν είναι σχέση αλλά θέση!!!

7. mpaxari

mpaxari Regular Member

Είναι η θέση μέσα στη σχέση. 
    Μια συνειδητή επιλογή με τις δικές της ευθύνες.
    Έχουμε διαφορετική θεώρηση των πραγμάτων.

8. Master Electro-pain

de gustibus...

9. kinvara

kinvara Δική Του Contributor

Ναι, πάντα κάτι χάνει η σχέση, λογικό μου φαίνεται, αλλά :

Ο πραγματικά χαμένος είναι αυτός που χάνει τα περισσότερα   (είτε είναι το υ είτε το Κ).

10. Master Electro-pain

Μα... εσείς το λέτε αυτό?
    Εσείς?
    Λολ

11. Stalker

Stalker Not a very nice guy Contributor

Η ένσταση μου σε αυτό καλύπτεται γενικά από την περί θέσης αναφορά του @Master Electro-pain και πιο αναλυτικά και επεξηγηματικά είναι η εξής:
    Τουλάχιστον σε ότι αφορά τη λειτουργικότητα της σχέσης η ειλικρίνεια από πλευράς υ/σ είναι από χρήσιμη έως απαραίτητη(αν είναι και για όσο χρόνο είναι) στον Κ διότι αυξάνει τα δεδομένα με βάση τα οποία θα τρέξει τη σχέση.

Κάτι που προφανώς δεν ισχύει για τη δική του ειλικρίνεια χωρίς αυτό να σημαίνει πως αυτή δεν μπορεί κατά περίπτωση να προσφέρει-προσθέσει πράγματα( πχ σε ότι αφορά την εικόνα του απέναντι στην υ/σ που έχει στα χέρια του, το μικρότερο ζόρι απέναντι στο "άγνωστο" ειδικά στην αρχή της σχέσης, κλπ) αλλά δεν αποτελεί αναγκαία συνθήκη, σε αντίθεση με την ειλικρίνεια της υ/σ πλευράς. αν και εφόσον αυτή ζητηθεί.

12. kinvara

kinvara Δική Του Contributor

Mεγάλη κουβέντα. Διαχωρίζω το "δεν είναι υποχρεωμένο το Κ να δίνει αναφορά ,να απολογείται κτλ" από το "δεν αποτελεί η ειλικρίνεια αναγκαία συνθήκη".