Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

μεγαλο λαθος!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος d_dimitris, στις 29 Ιανουαρίου 2012.

1. d_dimitris

d_dimitris New Member

κατα την γνωμη μου στην Ελλαδα δεν χρειαζεται να αναπτυξουμε τον θεσμο αφεντρες επι πληρωμη...
    πρεπει να κανουμε αντρες και γυναικες που εχουν διαφορα φετιχ να μην ντρεπονται γι αυτα,,αντιθετως να τα λενε!
    πρεπει λιγο να ξεφυγουμε απ τα taboo...

καμια ιδεα??τι γνωμη εχετε γι αυτο...θα ηθελα αποψεις...  

2. tasos-b

tasos-b New Member

Απάντηση: μεγαλο λαθος!!

Δε διαφωνώ, αν και το βρίσκω δύσκολο.. Η επι πληρωμή είναι η "εύκολη" λύση

3. aria

aria Regular Member

Δεν καταλαβαίνω όλη αυτή την έμμονη σου με τα φετιχ. Ειλικρινά θεωρώ πως έχεις ξεκινήσει όλη σου την αναζήτηση σε λάθος βάση και κουράζεις και εμάς με πολλά νήματα που έχουν ουσιαστικά το ίδιο θέμα

4. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Εντελως φιλικα θα θελα να σου πω τα εξης.
    Πιθανον δεν εχεις καταννοησει τι πραγματευεται αυτο το φορουμ.
    Αυτο βεβαια λυνεται αν διαβασεις νηματα και αποψεις.
    Το σιγουρο ειναι πως δεν ειναι site αγγελιων ή γνωριμιων.
    Εαν πραγματικα θες να ανακαλυψεις την ερωτικη σου φυση, θα το κανεις, ειμαι σιγουρη, ετσι καναμε ολοι μας.
    Ολα αυτα τα νηματα που ανοιγεις τι σκοπο εχουν ομως?
    Τι θες πραγματικα να μαθεις, να βρεις και να ζητησεις ισως.....
    Με αναφορα το νεαρο της ηλικιας σου, καταννοω καποιες αποριες σου και αν μπορω σε καποιες να απαντησω ή να σε βοηθησω να βρεις λυση, ευχαριστως.
    Ομως δεν εχω καταλαβει και δεν ειμαι η μονη, τι ακριβως θες να μαθεις με ολα αυτα που γραφεις.
    Μηπως να χαλαρωσεις, να σκεφθεις, να μιλησεις με τον εαυτο σου και μετα να γραψεις τις σκεψεις σου σε ενα νημα και να σε βοηθησουμε με ενα ομορφο διαλογο?

5. d_dimitris

d_dimitris New Member

δεν καταλαβαινω τι ακριβως κανετε εδω...ποιον ακριβως κουραζουν αυτα που γραφω οταν αυτος εχει την επιλογη να μην τα διαβασει η να ασχοληθει?
    καποιος αλλος μπορει να εχει κατι να μου πει,να συμφωνησει,να διαφωνησει η να πει την αποψη του!
    εγω τις σκεψεις μου γραφω και αυτο το φορουμ φανηκε να ειναι το καλυτερο μερος...

γιατι ψαχνετε να ειναι ολα τελεια και τυποποιημενα,ετσι ειναι οι σκεψεις μου και ξερω ακριβως τι θελω...
    απλως θελω να μαθω τι σκεφτονται γι αυτα και οι υπολοιποι χρηστες!
    γιατι να εχει καποιο συγκεκριμενο υφος το post μου?

το οτι ανοιξα πολλα καταλαθος εγινε...ειμαι καινουριος εδω και δεν ξερω πως λειτουργει,,οποτε μπορει να σας κουρασω με 2-3 λαθη ακομα!  

6. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Απο οσο ξερω δεν ημουν επιθετικη απεναντι σου, αλλα σε δικαιολογω γιατι στην ηλικια σου το αιμα βραζει. 
    Δεν σε μαλωσα αγαπητε, προσπαθησα να καταλαβω τι εννοεις για να κανουμε διαλογο.
    Δεν πειραζει ομως.
    Καποιος αλλος που θα σε καταλαβει καλυτερα θα σου απαντησει σε αυτα που διατυπωνεις.
    Ως τοτε, μην βγαζεις αυθαιρετα συμπερασματα....οσο με αφορα ειμαι πολυ αυθορμητη και καθολου στημενη σε αποψεις και εκφρασεις.
    Καλο απογευμα

7. woohoo

woohoo Regular Member

Αυτό που εγώ καταλαβαίνω είναι ανυπομονησία για να γνωρίσεις κάποια dom.

Που βασικά και εγώ έχω. Τι να πω. Προσπάθησε να ασχολείσαι και με αλλα πράγματα, μέχρι να βρεθεί κάποια, για να ξεχαστείς κάπως.

Εγώ φέτος δήλωσα πολλά μαθήματα για σχολη και full διάβασμα. Ελπίζω προσωρινά να με αποπροσανατολίσει. Τουλάχιστον μέχρι κάποια να δείξει ενδιαφέρον.

8. Re: Απάντηση: μεγαλο λαθος!!

Μεχρι να δείξει κάποια ενδιαφέρον προβλέπω οτι θα εχεις γίνει καθηγητής πανεπηστημίου απο το πολύ διάβασμα

9. woohoo

woohoo Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: μεγαλο λαθος!!

Και αυτό που αντιπροτείνεις τι είναι?

10. Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: μεγαλο λαθος!!

Αυτό που αντιπροτείνω είναι , δείξει δε δείξει κάποια ενδιαφέρον , να γίνεις όντος καθηγητής πανεπιστημίου και να αφήσεις τις μιστρες και τις ξεμίστρες να πάνε στη δουλειά τους κι εσυ στη δική σου.