Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

με μεγάλη μου τιμή

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος γε.....ΟΡΓΙΟΣ, στις 14 Μαρτίου 2009.

  1. γε.....ΟΡΓΙΟΣ

    γε.....ΟΡΓΙΟΣ Regular Member

    Κορνήλιε φίλτατε ίσως να έχεις δίκιο αν δεν το ζησεις από κοντά. Λόγοι δεοντολογίας αλλά και εχεμύθειας δεν με αφήνουν να επεκταθώ. Όμως μιλάμε για lifestyle και όχι για απλα παιχνίδια. Έτσι εκεί ο δρόμος δεν έχει γυρισμό. Ή το αποφασίζεις και προχωράς ή όχι και μένεις έξω. Δεν ξέρω ως προείπα αν θα επιλεχθώ και αν κάνω. Είναι πολλά που γυρνάνε στο μυαλό. Και βέβαια δεν εξαρτάται από μένα ή καλύτερα κυρίως από εμένα.
    Όσο για τα υδραυλικά θα σου πώ ότι η χρήση στραπον σε μένα δεν γίνεται με λιπαντικό αλλά με αλοιφή για τις αιμοροϊδες. Οπότε ναι θα φτιάξουν.  ))))))))
    Απλά θα έπρεπε να το ζήσεις το κλίμα όλο για να καταλάβεις.
    Κάθε πρόταση και ιδεα και γνώμη είναι σεβαστή αλλά διαφοροποιείται από πολλά πολλά μικρά και ασήμαντα η μεγάλα και σημαντικά που όταν τα αγνοούμε δεν οδηγούμεθα σε σωστές κρίσεις.
    Να είσαι και να περνάς καλά πάντα.
     
  2. blindfold

    blindfold Contributor

    happy stories , nices

     

    το ενδιαφέρων είναι ότι είχαμε και μάρτυρες

    υ.γ. θα με ενδιέφερε να δω μία ιστορία ,την ίδια αλλά από διαφορετικές οπτικές γωνίες ..  
     
  3. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Κακώς! Θα πρέπει να τον συμμεριστείς…και να προβληματιστείς με την αντίθεση σου! Αυτό ίσως να σου πει επιτέλους, κάτι που αδυνατείς να καταλάβεις….μια που βρίσκεσαι σε ένα ιδιαίτερο forum όπως αυτό. Remember?

    …και η απογοήτευση και άλλα παρόμοια συναισθήματα είναι ανθρώπινα μια που είναι μέρος των σχεδίων και των παιχνιδιών της ζωής μας.
    Αν δεν αναλαμβάναμε τα ρίσκα μας και ήμασταν όλοι φυγόπονοι και δειλοί, το σίγουρο είναι ότι θα καταλήγαμε μόνοι και έρημοι…. Προστατευμένοι μεν, αλλά χωρίς εμπειρίες και χωρίς την χαρά ότι ζήσαμε σχέσεις που επιθυμούσαμε..

    Μακάρι και να προσπαθούσες να καταλάβεις τις απαντήσεις των υπολοίπων και να προβληματιστείς, όπως σου είπα, έστω και στο ελάχιστο, Δυστυχώς όμως έχω αντιληφθεί ότι ακούς μόνο τον εαυτό σου, παραμένοντας και επιμένοντας στις αναπάντητες για σένα απορίες και ερωτήσεις σου.

    Από τότε που υπάρχει η Κυριαρχία και υποταγή, έτσι όπως εσύ δεν την έχεις ζήσει και προφανέστατα δεν θα την ζήσεις ποτέ! (Αν την επιθυμείς και την ψάχνεις)

    Όπως το ακριβώς το υποψιάζομαι… !
    Δεν έχεις καταλάβει…που βρίσκεσαι αλλά ούτε και συ γνωρίζεις τους λόγους που συμμετέχεις εδώ. Αδυνατείς να καταλάβεις ή δεν θέλεις, ή κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις για να είχαμε να λέγαμε...δεν ξέρω! Σημασία έχει ότι δεν…

    Δεν είμαστε vanilla, όπως θέλω να πιστεύω οι περισσότεροι εδώ. Αυτό σημαίνει ότι δεν λειτουργούμε σαν και αυτούς, έστω και αν ζούμε μαζί με αυτούς. Οι κώδικες συμπεριφοράς μας δεν είναι οι ίδιοι… ούτε καν αυτή η περιβόητη γλώσσα του σώματος μας.

    Ρωτάς τον γε.....ΟΡΓΙΟΣ "Της άρεσες? Ναι η όχι?" !!
    Το νόημα των λέξεων αυτών και το τι σημαίνουν για σένα, υποπτεύομαι ότι θα έχει διαφορετική χροιά από αυτή που εσύ αντιλαμβάνεσαι.
    Η Κυρία δεν θέλει εραστή. Θέλει υποτακτικό....ή σκλάβο. Αν στην συνέχεια γίνει και εραστής της, αυτό θα είναι επίτευγμα, φυσικά δικό του.

    Για να σου δώσω να καταλάβεις τι εννοώ…
    Όταν γνωρίζω κάποιον σαν Αφέντρα, δεν κοιτώ να είναι ο θεός Απόλλωνας. Αν είναι φυσικά και δεν με χαλάσει, αλλά δεν είναι το σημαντικό μου κριτήριο. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν με ενδιαφέρει να τον δω και να με κάνει να πέσω ανάσκελα με τα πόδια ψηλά ή να πέσω στα τέσσερα από την ομορφιά του.
    Αυτό όμως που επιθυμώ πολύ και που ουσιαστικά και κυριολεκτικά με ενδιαφέρει, είναι σαν άντρας να έχει μια καλή περιποιημένη και αξιοπρεπή εμφάνιση, όπως επίσης να είναι υπάκουος και να γνωρίζω ότι είναι διατιθέμενος να ικανοποιήσει τις επιθυμίες μου στο μέλλον, από την στιγμή που θα γίνει "δικός μου". Αυτά είναι α δ ι α π ρ α γ μ ά τ ε υ τ α!
    Αυτό είναι που κάνει την διαφορά της Αφέντρας Γυναίκας με οποιαδήποτε άλλη valilla γυναίκα.

    Ο τρόπος τώρα που θα γίνουν αυτά, θα εξαρτηθεί τόσο από εμένα ως άτομο και Αφέντρα, όσο και από αυτόν ως υποτακτικό… Όλα είναι θέμα χρόνου, επικοινωνίας, χημείας και αμοιβαίας κατανόησης και εμπιστοσύνης.

    Για να σου δώσω να καταλάβεις, εσύ που διατείνεσαι ότι είσαι όμορφος και μοστράρεις σαν έξυπνος έναντι άλλων εδώ μέσα.… κρίνοντας από την γενικότερη συμπεριφορά σου, σαν υποτακτικός… δεν μου λες τίποτε.

    Αυτός είναι και ο λόγος που δεν μου έκανε ποτέ "κλικ" να σε γνωρίσω, όσο και αν εσύ αυτοπροβάλλεις τον εαυτό σου, επιδεικνύοντας τα κάλλη σου και τη σπιρτάδα σου.
    Ίσως αν σε γνώριζα να γινόμασταν φίλοι και να διασκεδάζαμε μαζί… Ποτέ όμως μεταξύ μας δεν θα υπήρχε καμία γοητεία ή έλξη, που να με κάνει να ενδιαφερθώ για κάτι παραπάνω. Sorry που αναφέρθηκα προσωπικά, απλά επιθυμώ να σε κάνω να καταλάβεις όσο πιο απλά και καλύτερα, το πώς βλέπουμε το θέμα μερικές Κυρίαρχες, που ξέρουμε καλά τι θέλουμε να μας πλαισιώνει και να μας συντροφεύει, αλλά και τι περιμένουμε να εισπράξουμε από την επιλογή μας.

    Συμπέρασμα: Ένας μέτριος στην εμφάνιση άντρας … με όλα τα στοιχεία που εσύ δεν έχεις… σίγουρα θα είναι πιο περιζήτητος και επιθυμητός από μια Κυρία, που αναζητά την ηρεμία και την γαληνή στην σχέση της, χωρίς από αυτήν να λείπει το ενδιαφέρον και όλα τα συναφή.

    Σε διαβεβαιώνω ότι την γνωριμία, μπορεί να την πάρει τόσο σοβαρά κάποιος, όσο κάποιος άλλος vanilla και ανοιχτόμυαλος άντρας, μπορεί να πάρει σοβαρά μια γυναίκα που κάνει sex από την πρώτη στιγμή και που προσωπικά δεν βρίσκω κανένα μεμπτό σε αυτό....Αντίθετα!

    Φυσικά ένας υποτακτικός δεν είναι υδραυλικός να τον "προσλάβει" μια Κυρία για μια ώρα, να κάνει την δουλειά της, να πλωρισθεί και να φύγει.. Είναι σαφώς κάποιος πολύ πιο σημαντικός για μια Κυρία!
    Θα πρέπει να μπορεί να ανταποκριθεί στις επιθυμίες της και τις ιδιαιτερότητες της. Άρα αυτά που επιθυμεί η κάθε Κυρία, πρέπει να τα κάνει γνωστά, από την πρώτη στιγμή… Είναι ένας καλός τρόπος για να μην χάνουμε χρόνο και για να μην αναλώνουμε φαιά ουσία. Προφανώς αν ο υδραυλικός μπορούσε να ανταποκριθεί στις επιθυμίες της, θα ήταν σίγουρα στα πόδια της, άντε και στο κρεβάτι της.

    Tι μας λες?
    Τα κριτήρια σου είναι και προσβλητικά για την Κυρία flora που δεν γνωρίζεις (και για οποιαδήποτε θα ήταν στην θέση της), αλλά και άσκοπα προς τον γε.....ΟΡΓΙΟΣ που τον περνάς για ηλίθιο και δεν αντιλαμβάνεσαι την υποτακτικότητα του και την επιθυμία του να παραδοθεί σε κάποια που εκείνος θεωρεί σημαντική. Μεγάλο παιδί είναι... ξέρει!
    Καλά θα κάνεις λοιπόν, να μάθεις να "μυρίζεσαι" το πότε θα πετάξεις μπαρούφες, να είσαι εγκρατής και να αφήσεις τους ηρωισμούς και τα ζηλόφθονα σχόλια σου στην άκρη. Αυτά δεν προσθέτουν στην εικόνα σου τίποτε καλό, παρά μόνο… αφέλεια, ανασφάλεια, κακία και μιζέρια.

    Εκτός και αν…. ΟΚ… θα το πω….
    …Εκτός και αν θέλεις με αυτόν τον τρόπο να τραβήξεις την προσοχή της Κυρίας στο πρόσωπο σου. Έχω καταλάβει πλέον ότι υιοθετείς την "μέθοδο της αντίδρασης" προκειμένου να εντυπωσιάσεις έστω και αρνητικά. Νομίζεις ότι έχεις βρει τρόπο να ασχοληθεί κάποια μαζί σου… έστω και με αυτό τον λανθασμένο τρόπο…. Ομολογώ εν μέρη τα καταφέρνεις αλλά το αποτέλεσμα είναι ανούσιο. Όμως "στην αναβροχιά καλό και το χαλάζι" Δεν είσαι αλλώστε και ο μόνος εδώ… Ο καθένας κάνει για τους ίδιους λόγους, ότι μπορεί…

    Μιλώντας ειδικότερα και για την περίπτωση σου θέλω να επισημάνω ότι προφανώς και εξ όσων αντιλαμβάνομαι σε αυτά, περιγραφείς εσένα, σαν άτομο, φυσικά προς αποφυγή.

    Που ειδές όλα αυτά που περιγραφείς φαντασιόπληκτο πλάσμα?
    Σου προτείνω Pilates. Ίσως σε βοηθήσει…

    Εγώ αντίθετα ελπίζω όχι!
    Πάντως ομολογώ ότι στο μόνο που βοήθησαν όλα όσα έγραψες, είναι να επιβεβαιωθώ για άλλη μια φορά, ότι δεν ξέρεις…. που σε πάνε τα τέσσερα.

    Η αλήθεια είναι ότι αν κάποια γυναίκα μας έλεγε ότι είχε υποτακτικό εσένα ή κάποιον σαν εσένα… το βλέπω χλωμό, το πώς θα μπορούσε να αυτοπροσδιορίσει τον εαυτό της ως Κυρίαρχη…
    Όχι φυσικά προς εμάς τους υπόλοιπους…( σιγά τα οα η γνώμη μας) αλλά ως προς τον ίδιο της τον εαυτό.

     

    Θα διευκρινίσω ότι δεν είχα την ευκαιρία να γνωρίσω ποτέ την Κυρία flora, ούτε επίσης έχω λόγους να υποστηρίξω τις επιλογές της και την θέση της. Άλλωστε η ίδια δεν νομίζω ότι το έχει ανάγκη. Απλά άδραξα την ευκαιρία να τοποθετηθώ στο θέμα που άνοιξε ο γε.....ΟΡΓΙΟΣ και που και αυτόν τον γνωρίζω προσωπικά ελάχιστα.

    Όσο για σένα dear γε.....ΟΡΓΙΟΣ η συμβουλή μου είναι πολύ απλή… "follow your heart"!!
     
    Last edited: 17 Μαρτίου 2009

  4. Μπορεί όπως λες να «πεταω μπαρούφες και ζηλόφθονα σχόλια»
    καθώς και να είμαι «ανασφαλής κακός και μίζερος» και να μην
    «ξέρω που παν τα τέσσερα» αλλά τι να γίνει? Δεν μπορούν όλοι
    να είναι σμαρτ.
    Θα αντιπαρελθω όλα τα υπόλοιπα επειδή δεν έχουν σημασία
    και όποιος έχει μυαλό μπορεί να κρίνει…
    Αλλά για πες μου…εξέφρασα ποτέ την επιθυμία να σε γνωρίσω?
    Ευχαριστω για το εμπνευσμένο "σεντονι". Ειναι υπεροχο και ανταξιο σου.
     
    Last edited: 17 Μαρτίου 2009
  5. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Ευχαριστώ για την φιλοφρόνηση και μια που ρωτάς θα σου θυμίζω ότι εξέφρασες την επιθυμία να με γνωρίσεις...αλλά δεν έκατσε. Μάλλον έχεις επιλεκτική μνήμη και ξεχνάς ότι δεν σε συμφέρει. Η περαιτέρω αντιπαράθεση δεν θα έχει κανένα νόημα.
     
  6. Εσενα???   (εκτος κι αν ηταν απαντηση στη φραση..."να τα πουμε καμια φορα")
    Και γιατι δεν εκατσε??? Και γιατι να μην με συμφερει?
     
  7. γε.....ΟΡΓΙΟΣ

    γε.....ΟΡΓΙΟΣ Regular Member

    στεναχωριέμαι που το νήμα μου έγινε αφορμή για αντιπαραθέσεις δυο μελών. ειλικρινά στεναχωριεμαι.
    Κυρία Εύα δεν θα πω τίποτα παρά μόνο στο τέλος που λέτε follow your heart. αυτό είναι όλα τα λεφτά. εκει τα λέτε όλα. πάντα αυτό κάνω. το πληρώνω ή όχι είναι άλλο θέμα. Σας ευχαριστώ για μια ακόμη φορά για όλα λιγα έχετε κάνει για μένα και πολύ πολυ πολύ πολύ περισσότερο για την προσφορά Σας στην κοινότητά μας.
    Για τον φίλο Κορνήλιο του είπα δεν μπορώ να μιλήσω. Κάποιος έτερος φίλος γνωρίζει ό,τι υπήρξαν και μάρτυρες για όλα. εγώ δεν δικαιούμαι να μιλήσω ας μιλήσουν όταν και όποτε θέλουν. αυτό που εγώ είδα εκείνο το βράδυ ήταν για πρώτη φορά το πως συμπεριφέρονται οι lifrestyle Κυρίαρχες και υποτακτικοί. Δεν μιλάω για μένα προφανώς. Η συνεννόηση ήταν με τα μάτια. Καμία κουβέντα και αμέσως γίνονταν όλα. Σας αρκεί?
    Θα ευχηθώ στον κάθε ένα και μία υποτακτικό/η να το δουν. αν το ζήσουν τότε είναι το τέλειο. εκτός και δηλώνουμε δήθεν. πως λέμε sub slave vanila perv ε πρόταση να βάλουμε και το δήθεν.
    Καλά να είμαστε όλοι μας και προσωπικά πιστεύω οτι ακόμα και μέσα (κυρίως) από τις αντιπαραθέσεις μαθαίνουμε διορθονώμαστε και πάμε μπροστά, αρκεί αυτές να μην εμπεριέχουν κακόβουλα και προσωπικά σχόλιο. Διάβολε κοινότητα εναλλακτικού ερωτισμού είμαστε.
     
  8. Για την αντιπαραθεση μην στενοχωριεσαι...Η Ευα εχει αφιερωσει σε εμενα ατελειωτες ωρες οχι
    μονο τωρα αλλα ανεκαθεν  
     
  9. γε.....ΟΡΓΙΟΣ

    γε.....ΟΡΓΙΟΣ Regular Member

     
  10. Iwnas

    Iwnas Regular Member

    Εγώ και πάλι θα απορήσω με το πως μια "κατάθεση ψυχής" από κάποιο μέλος έγινε η αρχή για μια αντιπαράθεση μεταξύ άλλων μελών.
    Η κάθε πλευρά υποστήριξε τις απόψεις της κατά τρόπο που αυτή θεωρούσε σωστό. Ο μεν cornillios υπήρξε για ακόμα μια φορά καυστικός με τον τρόπο του και εξέφρασε τις ιδέες του με τρόπο αρκέτα πιο μετριοπαθή σε σχέση με άλλες απόπειρες του (όλα αυτά ασχέτως με το αν συμφωνώ ή διαφωνώ με τα γρα;φόμενα του). Από την άλλη η καθόλα σεβαστή SM_Art_Lady πιστεύω πως ήταν ίσως πέραν του δέοντος αυστηρή αν και οι απόψεις της με βρίσκουν σε πολύ μεγάλο ποσοστό απόλυτα σύμφωνο. Τόσο αυστηρή μάλιστα που κάλλιστα θα μπορούσε να χάσει το δίκιο της από την στιγμή που προσέφυγε σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς (οι οποίοι κατ' εμέ θα μπορούσαν να χωρέσουν και σε ένα προσωπικό μήνυμα).

    Όσον αφορά τα γραφόμενα του συμπαθέστατου γε.....ΟΡΓΙΟΣ θα προσθέσω κι εγώ από την πλευρά μου πως από την στιγμή που αισθάνθηκε τέτοια πλημμύρα συναισθημάτων από μία τόσο ολιγόχρονη επαφή, θα τον θεωρήσω άνθρωπο τυχερό και προνομιούχο. Μακάρι να αξιωθεί να πραγματοποιήσει την επιθυμία του και εμείς να έχουμε την τύχη και την χαρά να μαθαίνουμε (εάν φυσικά του επιτραπεί) το πλήθος των εμπειριών μέσα από αυτό το ταξίδι αυτοπραγμάτωσης (καθώς έτσι το βλέπω εγώ) που επιχειρεί.
     
  11. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Re: με μεγάλη μου τιμή

    Εγώ πάλι, θα έλεγα αν πράγματι ο νηματοθέτις ένιωσε τέτοια πλημμύρα συναισθημάτων από μια τόσο ολιγόχρονη επαφή, να κάνει κράτει και να σκεφτεί καλά τι πάει να κάνει. Δεν παραδίδεις τον έλεγχο της ζωής σου σε κάποιον/α που μόλις γνώρισες... Δεν χρειάζεται να έχεις εμπειρία από bdsm, για να το ξέρεις αυτό. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είσαι ΕΝΗΛΙΚΟΣ.
     

  12. Κορνηλιος σκετος??? Γιατι βρε...???? Εγω δηλαδη δεν ειμαι καθ' ολα σεβαστος??? Μονο η Ευα ειναι?
    Οχι μονο ειμαι καθ ολα σεβαστος αλλα τελευταια νιωθω και πολυ σεβασμιος