Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

με ποια επωνυμη-ο θα κανατε session

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος s/m, στις 25 Σεπτεμβρίου 2008.

  1. DocHeart

    DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

    Θα ήθελα να κάνω session με την Renee Zellweger, έτσι επειδή είναι χαριτωμένο Γερμανο-Αμερικανάκι ξυλάγγουρο ξανθό μινιόν με μικρά βυζάκια και ΣΙΓΟΥΡΑ πάσχει από πρόπτωση της μιτροειδούς βαλβίδας (τη σακουλεύεσαι άμα παρατηρήσεις πώς κοπανιέται η καρροτίδα στο φινάλε του "Roxie" στο Chicago).
     
  2. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Με τους καλογερους της Μονης Βατοπεδιου.Πληροφορηθηκα ομως οτι κανουν μονοι τους.Με την εκαστοτε κυβερνηση αλλα παλι εχω την εντυπωση οτι εκει μονο χανω την Κυριαρχια μου και γινομαι υποτακτικος.Τεραστια sessions τοσα χρονια εχουμε φαει απο τους "αγαπητους" πολιτικους.
    Για να απαντησω και επι τις ουσιας,απο γνωστες με την Νονη Δουνια.
     
  3. camera_obscura

    camera_obscura Regular Member

    Χμμμ, για να δούμε:

    Paul Auster (παλιός σέντερ φορ του Ολυμπιακού, προφέρεται Όστερ και όχι Αούστερ): η απόλυτη φαντασίωση του κύρη κι αφέντη μου. Θα ήθελα να ζήσω μαζί του τις νύχτες των χρησμών στη χώρα των έσχατων πραγμάτων (και επί γης Τιμπουκτού) σε ένα κλειδωμένο δωμάτιο, να πέσω στα πόδια του, να φιλήσω το μωσαϊκό που πατά, να γίνω σκλάβα του, δούλα του, pet του, σκυλάκι του, παπάκι του, παπαγαλάκι του, γεμάτη ενοχές αλλά δίχως τύψεις. Με τέτοια μάτια, ο ίλιγγος αποκαλύπτει ότι η μοναξιά δεν είναι παρά μια επινόηση ή ίσως το χρονικό μιας πρώιμης αποτυχίας.

    Johnnie Depp: κλασικό παράδειγμα για age play. Αυτός πριν από δέκα χρόνια δε βλεπόταν και τώρα έχει γίνει ντελιριώδες σεξ σίbολ. Με αυτόν τον ρυθμό, στα 70 του δε θα παίζεται!

    John Malkovich: ο master που δε χρειάζεται απολύτως τίποτα, ούτε μαστίγια, ούτε ζώνες, ούτε χειροπέδες, ούτε σκοινιά, ούτε dildos – αρκεί η φωνή και το βλέμμα του. Ταντρικό bdsm, άλλο επίπεδο λέμε!

    Caetano Veloso και Freddy Mercury: προκλήσεις στη γυναικεία ματαιοδοξία. Με τέτοιους τύπους δεν υπάρχει γυναίκα που να μη σκέφτηκε «Καλά, δε βρέθηκε καμιά να τον μεταπείσει; Μήπως έχω μια αποστολή στον μάταιο τούτο κόσμο;» Αντίστοιχο παράδειγμα στην ημεδαπή: Νίκος Σεργιανόπουλος.

    Leonard Cohen: εβραϊκό ταμπεραμέντο, πλούσια εμπειρία, αισθαντικότητα, διάχυτη σεξουαλικότητα. Αυτός είναι ο διαχρονικός Ιππότης. Τώρα αν πάνω στο δια ταύτα μπερδευτεί και σε φωνάξει Suzanne, Marianne, Alexandra, ή ποιος ξέρει ποιο άλλο όνομα, χαλάλι...

    Charlie Sheen: η ονειρεμένη εμφάνιση για κάθε μάστορα που επισκέπτεται απεγνωσμένες νοικοκυρές κατ’ οίκον. Κατάλληλος για αυτοσχέδιο kinky play όπου η αμοιβαία αμάθεια λειτουργεί ως πηγή συνενοχικής διέγερσης.

    Geoffrey Rush: το κατάλληλο πρόσωπο για role play. Μη σας ξεγελά το πολύ συγκεκριμένο μουργοπαρουσιαστικό. Ο άνθρωπος που θα μπορούσε να υπερασπιστεί το switch attitude καλύτερα από κάθε άλλον.

    Κι από γυναίκες:

    Monica Belucci: μετά απ’ αυτήν κλονίστηκε ανεπανόρθωτα η ορκισμένη ετεροφυλοφιλία μου. Καθώς και η πεποίθησή μου ότι δεν υπάρχει θεός. Επίσης, είναι η δικαίωση του vanilla sex. Αυτό το κορίτσι καταργεί τελικά πάσα βεβαιότητα...

    Salma Hayek: το αντίπαλον δέος της Monica. Μαζί της θα ήθελα να δοκιμάσω όλο το μήκος και πλάτος σαδομαζοχιστικών πρακτικών. Όσο μπόι της λείπει τουτηνής, τόσο δε βρίσκεις αρχή και τέλος μαζί της.

    Παρουσίασα μόνο μια short list. Ενδεχομένως να επανέλθω δριμύτερη με ειδικότερες κατηγορίες βίτσιων.

    Κι ένα κερασάκι:

    [nomedia=""]YouTube - Broadcast Yourself.[/nomedia]
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  4. zinnia

    zinnia Contributor

    Στα ειδικά βίτσια μου βάζω τον Μ...ς τον τζούνιορ!! Ευχαρίστως τον σάπιζα στο ξύλο κι όχι μόνο  
    Κι από γυναίκες -αν και δε μου αρέσουν στο κρεβάτι μου, πάλι θα έκανα τόπι αυτην την αντιπρόεδρο του Μ......ν-την- πως- τη -λένε. Μου ξυπνά τα εντονότερα κυριαρχικά και σαδιστικά μου ένστικτα.
     
  5. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Με τον boy George, ετσι, θελω να νοιωσω λεσβια!
     
  6. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: με ποια επωνυμη-ο θα κανατε session

    Παπαθεμελής, υπεράνω όλων. Είναι αντισηπτικός, ευσεβής, και γλιτώνεις τα ξενύχτια. Στην ανάγκη, θα του ζητούσα να δανειστεί φορέματα από την τέως Ζιζέλ ή να τυλιχτεί σε βυζαντινό vinyl σημαιάκι, ως Κλεοπάτρα της Ορθοδοξίας. Το μόνο που με ενοχλεί είναι οι παπαράτσι της "Φωνής της Εκκλησίας".
     
  7. mds

    mds Regular Member

    Απάντηση: με ποια επωνυμη-ο θα κανατε session

    Με την Δωροθέα Μερκούρη.
     
  8. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Woody Allen



    Mickey Rourke ΚΑΙ Elijah Wood

    [nomedia=""]YouTube - Broadcast Yourself.[/nomedia]

    Glenn Close ΚΑΙ John Malkovitch

    [nomedia=""]YouTube - Broadcast Yourself.[/nomedia]
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  9. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: με ποια επωνυμη-ο θα κανατε session

    dora, θα κληθώ κι εγώ; Αυτοί έχουν στοιχεία από άνθρωπο!
    Με την ευκαιρία: Απεχθάνομαι την κυρία Belucci. Οπότε, ειδοποιήστε τη να μη λάβει τον κόπο να με προσκαλέσει σε δικά της παίγνια.
     
  10. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Re: Απάντηση: με ποια επωνυμη-ο θα κανατε session

    ... αν παρ'ελπιδα το κανει,σε πειραζει να μου τη στειλεις και να μου δανεισεις μερικα απο τα κρεμασταρια ,τα σφαχταρια τα ρουχα σου, και κεινη την τραγικη μελωδια με το μεταμοντερνισμο στο κοκκαλο και τον νεωτερισμο στο σβερκο , μπας και τη συγκινησω κομματι,...  
     
  11. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: με ποια επωνυμη-ο θα κανατε session

    Τα ετοιμάζω ήδη να στα στείλω, μαζί με αυτήν. Εσύ μπορείς να μου υποδείξεις καμιά που να μοιάζει με την Claudia Cardinale ή στο ξανθό με την Catherine Deneuve, νέες; Από τις πιτσιρίκες συμβιβάζομαι με Julia Roberts, αλλά θα πάρω μαζί μου και τον Παπαθεμελή.
     
  12. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    ...τη λενε Carmen Electra και βγαινει και σε ξανθο

    [nomedia=""]YouTube - Broadcast Yourself.[/nomedia]

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014