Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

μια τρελή φαντασίωση

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος panos bottom, στις 19 Ιουνίου 2023.

1. panos bottom

panos bottom New Member

<<Κοίτα θα σε ήθελα γυμνό φορώντας μόνο μποξερακι...τίποτα άλλο
    Εγώ θα φορούσα έτσι αυτά τα έξτρα αποκαλυπτικά εσώρουχα έτσι για να σε πικαρω συνεχως
    Θα ήθελα ξες να στέκεσαι η γονατιστός ή στα τέσσερα γιατί να έτσι θα ήμουνα πιο "ψηλά" οπότε θα είχα αυτό το αίσθημα της "εξουσίας"
    Εεεε και άμα ξέρω γω έκανες τίποτα που δε μου άρεσε μπορεί έτσι να σου έβαζα κάνα λουρί στο λαιμό και να σε έχω μετά σα σκυλάκι...>>
    αυτά τα λόγια μου έγραψε και μου έκανε την φαντασία να ανοίξει. σίγουρα μετά από αρκετές πιέσεις μου - πρέπει να το παραδεχτώ - μου έγραψε τα παραπάνω λόγια.
    Βέβαια εγώ θα το πήγαινα ένα βήμα παραπάνω:
    Θα ήθελα να ήμουν ολόγυμνος και αυτή μόνο με τις ζαρτιερες. Να φοράω λουρί και να με έχει σαν σκυλάκι, να με βαράει συνέχεια και να με απειλεί ότι θα με γαμήσει εάν δεν είμαι καλό παιδί. Το fisting δεν θα έλειπε και θα ήταν το εισητηριο για την αρχή της ηδονής της. Σίγουρα θα με ήθελε καλό αγόρι αλλά εγώ θα επεδίωκα να μην είμαι για να με τιμωρεί.

2. καλά και τρελή φαντασίωση δεν την λες. βέβαιως για σένα είναι. το καλο ειναι οτι σου την ανοιξε ( την φαντασια ) και εχεις "χωρο"