Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

μονογαμια , ανωμαλια και σεξομανια κακος συνδυασμος?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος koukoukuku, στις 26 Ιουνίου 2021.

1. koukoukuku

koukoukuku Groundhog Day

ειμαι πιστος , σεβαστικος , με καλη καρδια , αλλα μαρεσουν τα leather και η μεγαλη διαρκεια στο σεξ. τελικα φιλοι μου εχω θεμα και θελω την γνωμη σας . μαρεσει να κανω σεξ με τις ωρες . θελω να ειμαι επαγγελματιας στο θεμα .θελω να φτιαξω ειδικο δωματιο για να το απολαμβανω στο ζενιθ . αλλα εχω και μια ρομαντικη πλευρα . φαντασιωσεις που εχει μια γυναικα να τις πραγματοποιησω με ολη μου την θεληση και αφοσιωση , με οπλα μου την ανωμαλια ,το ροματζο ,το παθος και την αγριαδα . στο τελος θελω να καταληγει σε μια ψυχικη γαληνη και ηρεμια . δυσκολευομαι να βρω παρτενερ ( περιεργο ). δεν το βαζω κατω . θελω μονο μια ,γυναικα , ανεξαρτητως εμφανισης , αρκει να με ελκυει σωματικα και νοητικα κατι πανω της και να ειναι πιστή για ψυχικη και σωματικη ηρεμια και αφαλεια .η ερωτηση μου λοιπον ειναι ...
    ??? ΡΟΜΑΤΖΟΒΙΤΣΙΩΖΕΣ υπαρχουν εκει εξω 'η ζω σε αλλον πλανητη ??? και αν ναι . τι προτεινετε για να τις βρω ? να παω σε καποιο μπαρ? με οποια γυναικα βγαινω εξω να της λεω απο την πρωτη μερα τι μαρεσει στο κρεβατι ? προς το παρον οποια της εχω εξωτερικευσει αυτα που προανεφερα , με κατακρινει και με αποφευγει . μηπως φταιει οτι οταν φτασεις τα 30 ολες μου μιλανε για γαμο ? μηπως να απευθυνθω σε 40αρες και 50αρες ? θελω να το ζησω εστω για λιγο . δεν φυλακιζω καμια ουτε θετω περιορισμους . μηπως να σταματησω να ονειρευομαι?

2. bumblebee

bumblebee Contributor

Καλως ηλθες ρομαντζοβιτσιοζε. Ενδεχομένως η έλλειψη αυτή να έχει κανεί με την ταχύτητα εκδήλωσης των πεσιματικων σου. Δεν έχουν όλα τα πιπινια τους ίδιους χρόνους με τους δικούς σου. Μία τεχνική που δουλεύει είναι η εξής :

- Πρώτα θα εκδηλώσεις την ρομαντική σου πλευρά για να δημιουργήσεις συνθηκες εμπιστοσύνης και ενδιαφέροντος. Για να διάστημα δηλαδή θα είσαι μη- ρομαντζοβιτσιοζος.

- Στη συνέχεια της προσπάθειας σου και αφού πλέον έχεις αρχίσει να κερδιζεις την εμπιστοσύνη, σταδιακά θα εκδηλώνεις τις βιτσιοζες πτυχές σου , θα αποκαλυπτεσαι δηλαδή μεθοδικά , χειρουργικά , σαν τις δόσεις του εμβολίου, ως ένας κρυπτο - ρομαντζοβιτσιοζος.

- Αφού λοιπόν εχεις ρίξει όλες τις άμυνες του στόχου σου, και πρόσεχε τους χρόνους , θα αποκαλύψεις την πραγματική σου φύση, όπως όλοι μας, θα γίνεις δηλαδή ο βιτσιοζος της καρδιάς μας, αυτός που όλοι αγαπησαμε και θα αγαπάμε εις την κοινότητά μας.

Σαν την αράχνη που υφαινει το ιστό της , μέρα με τη μέρα , κλωστή με την κλωστή.

Τώρα τη μονογαμία τι την θες. Αφού κανείς δεν μπορεί να φαει μόνο μια.

Καλή επιτυχία  

3. koukoukuku

koukoukuku Groundhog Day

χαιρομαι που υπαρχει εστω μια μικρη ανταποκρηση ... τουλαχιστον τωρα δεν νιωθω τελειως στο κενο ... μαρεσει ο τροπος που τα λες και απο οτι αντιλαμβανομαι απο τα λεγομενα που εχω λαβει εως τωρα , πρεπει να το δουλεψω πιο πολυ το νοητικο τμημα . πρεπει να χτισω το εδαφος με σωστες βασεις ετσι ωστε να βγει σαν παιχνιδι και οχι σαν εξομολογηση . με εκανες να νιωθω οτι ειχα κολλησει σε ενα σκαλοπατι . σαν ανθρωπος στο παρελθον , παρατηρω οτι εχω το ενστικτο . καταλαβαινω απο την χημια που εχουν δυο ανθρωποι . ουσιαστικα το χανω στον τροπο σερβιρισματος . θα το δοκιμασω και οτι νεα θα εχω θα ενημερωσω .

4. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Μισό να το κάνω εικόνα, από τη δική μου οπτική.
    Βρίσκω μια βανίλα, εν δυνάμει υ, βγαίνω εξω μαζί της πρώτη φορά και της λέω:
    Θα σε μαστιγωνω, θα σε πονάω με κάθε τρόπο, θα κάνεις ότι σου πω, αν το πω και όταν σου πω.
    Θα χυνεις όταν θέλω, άμα θέλω και θα σε χρησιμοποιώ όπως θέλω...
    Ναι... καλά θα πάει, δοκίμασε το!!

Στα σοβαρά τώρα. Να είσαι ο εαυτός σου και να κάνεις στο κρεβάτι αυτό που γουστάρεις, βλέποντας και ζυγίζοντας και τις αντιδράσεις της. Η περιγραφή εκ των προτέρων δε θα βοηθήσει κανέναν

5. You_only_live_once

You_only_live_once Ένα παιδί μετράει τ άστρα

Μεγάλε τώρα είδα το νήμα. Συμβουλή δυστυχώς δεν έχω. Ελπίζω κι εύχομαι όλα να έχουν πάει καλά, να έχεις βρει την κατάλληλη κοπελιά και να περνάτε τέλεια !  

6. blonde mermaid

blonde mermaid Contributor

Καταρχάς τι προσδιορίζετε με τον όρο ρομαντοβιτσιόζα; Τι κάνει ακριβώς;
    Ποιος σας εμποδίζει;
    Στο χρυσό κουφέτο, εγγύηση!
    Μα αγαπητέ ... αυτά δεν θέλουν εξωτερίκευση,τα αφήνεις να αιωρούνται!
    Το ταργετ γκρουπ είναι το πρόβλημα;
    Μήπως να αλλάξετε τρόπος σκέψης;! 

7. AuroraBorealis

AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

Να σταματήσεις να ονειρεύεσαι και να απευθυνθείς στον Δημήτρη Σειρηνάκη. Μπορεί να είσαι ο Έλληνας Rocco Siffredi (άντε ίσως κανα James Deen) και να μην το έχεις σακουλευτεί ακόμη.

8. blonde mermaid

Ανήκει στην κατηγορία ρομαντοβιτσιόζων αυτό;
    Βέβαια θα μου πείτε όλο και κάποιο σενάριο θα υπάρχει .

9. AuroraBorealis

AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

Ποιος έχει εκπαιδεύσει και αναγάγει τις καλύτερες παρθένες στις καλύτερες ρομαντοβιτσιόζες της διεθνούς πορνογραφίας αν όχι ο Rocco ?
    (Και στην συνέχεια κάπως ανεπαρκή αντίγραφα του όπως ο James Deen και ο Nacho Vidal, ένεκα συνταξιοδότησης του θρύλου)

10. NewKatrin

NewKatrin Very irregular member

Μ αρρσει που συγκρατειτε και ονοματα
    Μονο σχηματα. Κι αυτα με το ζορι  

11. koukoukuku

koukoukuku Groundhog Day

οταν ξεκινησα το θεμα ,μου απαντησαν οι πιο ρομαντικοι πρωτοι και μετα οι πιο πεπειραμενοι.
    πριν 3 μηνες , ειχα περιεργη ψυχολογια και πειραματιστικα με πολλα που εχετε αναφερει .
    δυστυχως δεν ειχα θετικο αποτελεσμα και θα εξηγησω τους λογους οσο πιο ''περιληπτικα'' γινεται .
    ο bumblebee ειχε πολυ ωραια αποψη .επισης μαρεσει πολυ η αποψη rocco kai nacho καθως επισης η αγαπητη blonde mermaid εχει δικιο .
    πριν 3 μηνες διεκοπη αποτομα μια σχεση ενως χρονου που ειχα .
    εφτιαξα ενα χωρο στο σπιτι με αυτοσχεδιες κατασκεβες bdsm και η συντροφος για πολλους λογους και ιδιως ιδεολογικους αποχωρισε .
    Τους τελευταιους μηνες με οποια κοπελα πραγματοποιησα γνωριμια , ημουν ευθυς , ξεκαθαρος, αρκετα συζητησιμος , ειλικρινης, χωρις παιχνιδια και μυστικα .
    Δυστυχως χωρις παιχνιδια δεν ειχε θετικο αποτελεσμα , καθως η πλειοψηφια απο τις κοπελες που συναναστραφικα , με ευγενικο τροπο , απομακρυνθηκε.
    ειμαι λιγο ασυνηθιστος ανθρωπος , αλλα ειμαι ο εαυτος .αυτο εχει ως αποτελεσμα να ακουω επανειλημμενα τις εξης προτασεις .

1) εισαι πολυ καλο παιδι γιαυτο δεν μου κανεις .
    2) εισαι Μ@****ς
    3) εισαι ανωμαλος

Οσες δινουν και μια δευτερη ευκαιρια ,'η γινομαστε πολλοι καλοι φιλοι 'η κανουμε σχεση .
    Ομως , ειναι ιδιαιτερως σπανιο να καταληξει σε σχεση. Το σεξ ειναι ευκολο να υλοποιηθει . Η ιδεολογια της μονογαμικης σχεσης , με το bdsm νιωθω οτι ειναι σε μια διαρκη αντιπαλοτητα και δεν μπορω να τα συνδιασω .
    καταληγω λοιπον στα εξης πιθανα σεναρια .

1)ο κυκλος μου δεν ταιριαζει πολυ με τα δικα μου δεδομενα .
    (πρεπει να παω σε καποιο συγκεκριμενο περιβαλλον , ητε διαδυκτιακα ητε πρακτικα).

2)εχουν δικιο οσοι προαναφερανε στο φορουμ οτι πρεπει να παιζω λιγο.
    (ανακαλυψα οτι δεν το εχω με το παιχνιδι οποτε πρεπει να σκασω και να προσελκυω γυναικες με μυστικοπαθεια).

3)η εικονα που βγαζω προς τα εξω ,ενως καλοκαγαθου , ηρεμου και ντροπαλου φλωρου, αποκλειει την πιθανοτητα να μπορω να αγριεψω ερωτικα .
    (το προβατο δεν γινεται λυκος).

4)ειναι ολα αυτα μαζι

ποσο εαυτος μου πρεπει να ειμαι για να σταματησει αυτη η κατασταση που επικρατει τα τελευταια 3 χρονια . τωρα πια δεν τολμαω να κανω κινηση ,να μιλησω σε μια γυναικα πιο βαθια ,διοτι νιωθω οτι δεν εχω ελπιδα . ντροπαλος ,ρομαντικος και βιτσιοζος ειναι κακος συνδιασμος .

υ.γ.
    τουλαχιστον με παρηγορει οτι υπαρχουν ανθρωποι που καταλαβαινουν τι ρωταω και το συζητανε.
    ελπιζω να μην βγαλατε τα ματια σας στο διαβασμα .
    Σας ευχαριστω ολους για ,το χρονο, τις ευχες και τις αποψεις και το αυτο επιθυμω και δι' υμας

12. blonde mermaid

Εξακολουθώ να μην αντιλαμβάνομαι το πρόβλημα.....μην είναι η μονογαμία;.....η πολυγαμία;....η αγαμία;