Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

μονογαμια , ανωμαλια και σεξομανια κακος συνδυασμος?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος koukoukuku, στις 26 Ιουνίου 2021.

1. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Εγώ το νήμα , ολόκληρο, χαχαχαχα   

2. koukoukuku

koukoukuku Groundhog Day

πιστευω οτι δεν πλησιαζω τα σωστα ατομα , ακομα και που συναναστρεφομαι με πολυ κοσμο ειναι λιγες οι ευκαιριες να βρεις εναν ανθρωπο που λειτουργει με συναισθημα και ανωμαλια μαζι .δεν ξερω τον τροπο να ανεβασω τις πιθανοτητες να βρω καποια που θα εχει τις ιδιες προτιμησεις στο σεξ με εμενα . προφανως θα πρεπει να παω σε καποιο μπαρ , καποιο στεκι γνωριμιων .'η χρειαζομαι ψυχολογο   χαχαχα.

Last edited: 2 Οκτωβρίου 2021
  3. Sejanus

Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Contributor

ποιός έγραψε έτσι τον τίτλο??? συνδυασμός γράφεται γαμώτο!

4. koukoukuku

koukoukuku Groundhog Day

sorry ειχα πιει ενα κρασακι παραπανω οταν το εγραψα

5. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

There, fixed.

6. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Ναι, αλλά θέλει τόνους και κόμμα μετά το "σεξομανια"

7. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Such is life

8. Sejanus

Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Contributor

Administrator... Μεγαλεία!

9. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Εμένα πολύ μου άρεσε η λέξη ρομαντζοβιτσιοζα 

10. eeny-meeny-miny-moe

eeny-meeny-miny-moe *don't blink*

E όχι κι ανεπαρκές το μωρό!!  

11. Brt

Brt #ολαπολυ

εμενα πάλι στον κόσμο μου, έχω δει και βιώσει πολλές μονογαμικές, βιτσιόζικες σχέσεις που είχαν απόλυτες βάσεις το συναίσθημα και την χημεία   το περίεργο είναι να βρεις κάποιον που να σου κάτσει για «παιχνίδι» έτσι ξεροσφύρι. Αν δεν υπάρχει χημεία, καυλα, εγκεφαλικά κάπου να το βρείτε, πως θα γίνει; Το μονογαμικό το συζητάς. Και δεν θεωρώ ότι είναι δύσκολο να το συμφωνήσει κάποιος.