Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

μπατσούλες και σφαλιαριτσες!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 14 Μαρτίου 2015.

1. χαχαχχαα... βγαίνει και σε νηστήσιμη, μέρες που' ναι?

2. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Με μανιτάρια στον Γρηγόρη έβγαινε πίτα τουλάχιστον, για μπάτσα δεν ξέρω χαχαχα...Λες να έχουν σερβιτόρους βουδουσουμιάρηδες? Θα το ερευνήσω όταν επιστρέψω Αθήνα χαχαχα

3. Κοίτα, την επόμενη φορά που θα πάω στο Γρηγόρη θα ζητήσω μία πίτα με βουδουσουσάμι και θα τους κλείσω πονηρά το μάτι. Ελπίζω να μη μου το μαυρίσουν...

4. Tenebra_Silente

Εγώ κοντά στην στάση Βικτόρια που πήγαινα να πάρω καφέ στον δρόμο για την δουλειά...
    Μια φορά ζήτησα Παπουτσίνο κατά λάθος...
    Μια σερβιτόρα σήκωσε την μπότα και παραλίγο να μου καρφώσει το τακούνι στο στομάχι...
    Μάλλον ήταν κρυφομιστρέσσα και της είχε έρθει αντανακλαστικό χαχαχα  

5. Baron Shamedi

Baron Shamedi BDSM = Brain Dead Sorry Mate ?

Ζητατε αυτο που γουσταρετε και αν ειναι να σας κατσει θα σας κατσει!Αντε με το κρυφτο και το κλεφτες και αστυνομοι πια.Μεγαλωσαμε για αυτα και πρεπει να ωριμαζουμε...και αν δεν υπαρχει νηστισιμη με σουσαμι,βαλτε την γυναικα στην κουζινα να φτιαξει.Αντε μπραβο!

6. Tenebra_Silente

Σε είχα μεγάλο κόπανο...και ίσως και να είσαι...
    Αλλά λες και κάτι σωστά...
    Αν ήσουν γυναίκα, εσένα θα σε σάπιζα στις μπατσούλες ευχαρίστως ( τις καλές τις κρατάω για την γυναίκα μου χαχα )   

7. Εμείς είμαστε της σχολής Μπονιουέλ: τρώμε στην τουαλέτα και χέζουμε στην κουζίνα.

Last edited: 16 Μαρτίου 2015
  8. Baron Shamedi

Ισως να ειμαι,ισως και οχι...Κοπανος μπορει να ειμαι αλλα ψευτης και υποκριτης δεν υπηρξα ποτε.Στα ισα και οποια γουσταρει,φιλε.

9. Tenebra_Silente

Εντάξει, αν είναι έτσι μάγκα, κόπανος η όχι, για μένα είσαι ωραίος...
    Γουστάρω τους ανθρώπους τους αληθινούς...
    Και ας έγραψες κάτι αηδίες για πάρτη μου στο προφίλ κάποιας...
    Σε λίγο που θα ξαναδώ την δικιά μου, θα της ρίξω μια μπατσούλα στην υγειά σου... 

10. Baron Shamedi

Ανθρωπινα τα λαθη.Λαθος εκτιμηση .Ασε που σε καλο θα τις βγει της μικρης..Δεν νομιζω να την χαλασει!

11. Tenebra_Silente

Ήδη έχω αργήσει...μάλλον για να εξιλεωθώ θα πρέπει να την γεμίσω μώλωπες...
    Τι να την χαλάσει, γουστάρει τρελά...
    ΟΚ, φίλε...παρεξήγηση τέρμα και από εδώ μεριά...
    Καλό σου απόγευμα...

12. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Ειναι μεχρι να στεγνωσει το μανο....και να μην χαλασει το μαλλι!!!!!
    Μετα βαρατε αλυπητα....