Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

μυρωδια των ποδιων

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος sw, στις 9 Ιουλίου 2015.

1. sw

sw

Πως επιδρα στον ερωτικο ερεθισμο σας η μυρωδια των ποδιων του/της παρτενερ σας;

2. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Ανασταλτικά....

3. sw

sw

βρωμιαρης/α;

4. Siren_Peisinoe

Όχι γενικά έχω θέμα με την μυρωδιά των ποδιών.
    Τα θέλω καθαρά.

5. sw

sw

αμα ειναι καθαρα τι τα κανεις;

6. 4misstres

4misstres New Member

Οταν μυριζουν,δεν τα μπορω με τιποτε...οταν ειναι καθαρα;...χτυπαει κοκκινο... 

7. Siren_Peisinoe

Μου τα περιποιούνται, με χέρια , γλώσσα.
    Εγω με τη σειρα μου λόγω φυσικού ταλέντου και μελλοντικού επαγγέλματος, χειροπρακτική σε γαμπες και πέλματα για την ανακούφιση αυτών υστερα απο μια μέρα δουλειάς.

8. sw

sw

Για μενα, ποδια που δεν μυριζουν ειναι σαν ματια που δεν βλεπονται!

9. sw

sw

Ωστε δινεις και περνεις ποδι;!
    Αξια!

Παρατηρησε πως ενα φρεσκο πελμα εκει κοντα στα δακτυλα κι αναμεσα τους μολις ιδρωσει δινει την μοναδικη (ιδιαιτερη) γευση του, η οποια αποτελει την ισχυροτερη ελξη στη μνημη αυτου που το πιπιλησε.

10. Siren_Peisinoe

Η ενασχόληση μου με τα πόδια είναι καθαρά για ανακούφιση και για τίποτε άλλο , δεν αντλω κάποια ευχαρίστηση.
    Έχω ενα ταλέντο με τα χέρια μου και το χρησιμοποιώ απο μικρή.

Οσο για την ιδιαιτερη γευση του , δε θα ήθελα να έχω αυτή την εμπειρία.
    Αλλά φαντάζομαι πως για όσους αρέσκονται σε αυτήν θα είναι αξιοσημειωτο.

11. sw

sw

δωσε πλεζουρ στο λαο!

12. yagos69

yagos69 Live with a dream, not a substance

Όσο είναι καθαρά και η μυρωδιά ουδέτερη προς καλή επιδρά πολύ πολύ καλά! Καλά και μόνο που τα βλέπω υπάρχει θετική επίδραση.