Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

μυρωδια των ποδιων

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος sw, στις 9 Ιουλίου 2015.

1. sw

sw

2. sw

sw

...ποτε προλαβες τo like !;!;

Αστα λιγο να ιδρωσουν...

3. yagos69

yagos69 Live with a dream, not a substance

Χαχαχαχαχα! Θα μυρίσουν και δεν θέλω!  

4. dimfetishman

dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

Καθαρά και μόνο. Περιποιημένα, φρεσκοπλυμένα και κατά συνέπεια λαχταριστά. Αλλιώς μου είναι εντελώς αδύνατο να λειτουργήσω και τα πόδια γίνονται για μένα παντελώς αδιάφορα.

Καλώς ή κακώς είμαι πολύ της καθαριότητας. Όσο μπορώ εν πάσει περιπτώσει. Ως εκ τούτου θέλω (και) τα πόδια να είναι ευωδιαστά και καθαρά, για να τα φροντίσω κι εγώ με τη σειρά μου ανάλογα  

Αφήστε, που η μυρωδιά και η όποια βρωμιά σε αυτά μου δημιουργεί άσχημους συνειρμούς για το τι μπορεί να με περιμένει αρκετά πιο πάνω από αυτά.

Last edited: 10 Ιουλίου 2015
  5. brenda

brenda FU very much

Εεεεεεεεεεε μμμμμμμμμααααα!!!!!!!! 

6. sw

sw

Λειπω πολλα χρονια απο ετουτο το φορουμ.
    Ηταν μια επικοινωνιακη πλατφορμα για ανθρωπους με ΒΔΣΜικες καταβολες. Τω καιρω εκεινω ειχαν οσμωθει οι ιδιαιτεροτητες αναμεταξυ μας και δεν προκαλουσε εκπληξη μια ξενη προς εμας νεα αποκαλυψη. Ημασταν ανοιχτοι να αποδεχθουμε οτιδηποτε νεο μπορουσε να περιγραφει απο καποιον αλλο σαν δικη του επιθυμια φαντασιωση οσο ασυμβατη και να ηταν προς εμας. Μαλιστα το βρισκαμε και πολυ ενδιαφερον γιατι πλουτιζε την παλετα των ΒΔΣΜικων αποχρωσεων μας. Στη θεση του βαζαμε τον εαυτο μας και τουμπαλιν.
    Το ψαχουλευω εδω και μια βδομαδα ξανα και μεσα στην εκθετικη αναπτυξη του πληθισμου του σαν επιμονος χρυσοθηρας αναζητω ψηγματα στο πιατο με το ευγενες μεταλο.

Το νημα ανοιχτηκε για να φιλοξενησει ατομα που θελουν να μοιραστουν τις δικες τους προτιμησεις στο θεμα της οσμης των ποδιων.
    Σε καμια περιπτωση για να κρινει τις επιθυμιες τους αυτες και φυσικα ΟΧΙ για να τον πεισουμε πως καβλωνει με τον ΛΑΘΟΣ τροπο!

Ας ξεφουσκωσουμε το μπαλονι με τα ταμπου μας και ας απολαυσουμε την αβυσσο των ηδονων.

Εγω γι αυτη την ανταλλαγη ειμαι εδω μεσα.

7. sw

sw

8. brenda

brenda FU very much

Όλη αυτή η απάντηση για ένα εεεμμ? Όσο μακρόσυρτο και να ήταν, δε νομίζω ότι πρέπει να ποινικοποιούμε το χιούμορ...
    Έχω κατά καιρούς δηλώσει την αγάπη μου για τους ποδολάγνους, είχα θέσει δε και το ερώτημα πως ονομάζεται αυτός/η που του αρέσουν οι ποδολάγνοι, το ποδολαγνολάγνος/α, για να πληρωθώ με την απάντηση παθητικός/η ποδολάγνος/α, δεν το γνωρίζετε, δεν οφείλετε άλλωστε....
    Σας διαβεβαιώ ότι παρακολουθώ το νήμα σας με ένα τελείως ανοιχτό μυαλό...

Μην μου βάζετε κουβέντες στο στόμα που δεν είπα και δεν θα λεγα ποτέ, ούτως ή άλλως, καθώς σέβομαι τα φετίχ και τα kinks του κόσμου όλου, πολλώ δε μάλλον όταν κι εγώ συμμερίζομαι κάποιες από τις απόψεις σας...

Να καυλώνετε με όποιον τρόπο θέλετε και που ξέρετε? μπορεί με κάποιον τρόπο, σε κάποιον βαθμό να καυλώνουμε κι εμείς μαζί σας.... 

9. 4misstres

4misstres New Member

brenda εχεις χιουμορ και μ'αρεσει αυτο.Εγω παντως ευχαριστως θα δοκιμαζα ποδια με σιροπι,αρκει η επικαλυψη να μην ηταν για να κρυφτει αλλη μυρωδια....οπως και τα δικα σου που ελπιζω,ευχομαι,ΠΙΣΤΕΥΩ ειναι λαχταριστα 

10. sw

sw

μην υπερβαλεις
    ενα απλο διοικητικο προστιμο θα σου επιβαλουμε να μασουμε κανα φραγκο για να πληρωθουν τιποτα χαμηλες συνταξεις

το μητρωο σου θα τηρηθει στην μεχρι τωρα κατασταση του

την προθεση μου διατυπωσα

ευχομαι να μεταδιδεις αυτο το ανοιγμα και σε οσους εσυ επηρεαζεις χωρις να αφηνεις κλειστες και αλλες διοδους πληροφοριων

παρτε αμπαριζα και καβλωστε ελευθερα με οποιο τροπο θελετε

γι αυτο ειμαστε εδω

11. libra

libra Regular Member

Εγω παντως απο τον τιτλο θυμηθηκα την ιστορια του Τασου που κοντεψαμε να ξερασουμε ομαδικως!
    Αληθεια Τασο που εισαι;

12. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Που το θυμηθηκες;;