Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος underherfeet, στις 21 Οκτωβρίου 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Μετα τις πριβε εξηγησεις καταλαβα τι θες να πεις και απαντω
    Ο vautrin δεν θα μπορουσε να μου βγαλει τιποτα απολυτως. Εβλεπα και αναγνωριζα, θελωντας και μη , ουτε "στρατευμένος" καπου ημουν , ουτε σε διατεταγμένη υπηρεσία ημουν αλλα πολιτικά προσωπα και πράγματα γνωρίζω αρκετα ωστε να βγάλω τα συμπερασματα μου τοσο περι των προθέσεων όσο και περι των κινήτρων των ατόμων αυτών
    Κατα τα λοιπα αυτα ειναι προς ιδίαν χρηση και οχι προς δημιουργία πογκρομ εναντίον του οποιουδήποτε , γι αυτο σου λεω δεν θα μπορουσε να μου βγαλει τιποτα απολυτως
     
  2. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Εγώ το ύφος σχολίασα, ως προς το ήθος δεν έχω καμία αμφιβολία και καμία ένσταση. Αν αναφέρθηκα στον vautrin είναι επειδή γνωρίζω ότι η αριστερά έχει ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν από αυτή τη στάση απέναντί της, που είναι αλήθεια ότι σήμερα δεν οδηγεί, δεν υπάρχει τέτοια διάθεση και δεν θα μπορούσε να οδηγεί σε πογκρόμ.
     
  3. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Κατέβαινα σε διαδήλωση και έβλεπα τον αριστερό τραμπούκο με το ρόπαλο να κοιτάει προς το πλήθος προειδοποιώντας μην κουνηθεί κανείς γιατί θα σας ανοίξω τυο κεφάλι με αυτό; Ποιος είσαι εσύ που θα με απειλήσεις; Του είπε κανένας του μπάσταρδου να αναλάβει αυτόν τον ρόλο εναντίον των Ελλήνων;
    Βέβαια εδώ έχουν τα τηλέφωνα από τους εισαγγελείς και κάνουν κατά παραγγελία διώξεις (μιλάνε και στον ενικό σαν φιλαράκια).


    Όχι σφαλιάρες, κλοτσιές και άγριο ξύλο πρέπει στα ζώα.
     
  4. deeper

    deeper Happiness is the road……….

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  5. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  6. Κατέβηκα πέρσι, αρκετές φορές στις συγκεντρώσεις και όντως είδα φαινόμενα που θίγουν οι συνομιλητές (ατόμων δηλαδή που με την προκάληψη του αριστερού/φιλελεύθερου φασίζανε αβέρτα). Φυσικά δεν λήψανε τα φαντάσματα του εθνικισμού (ή μήπως Μετα-Μεταξισμού?).

    Ο φασισμός δεν έχει σαφώς να κάνει με την παράταξη (ναι, σίγουρα η ΧΑ είναι φασιστική και επικίνδυνη, αλλά το ίδιο επικίνδυνες και φασίζουσες κατέντησαν και οι κυβερνήσεις μας στο πρόσφατο παρελθόν δεν νομίζετε? Και μάλιστα με πιο ύπουλο τρόπο).

    Είμαι το ίδιο μπερδεμένος με τους περισσότερους ανθρώπους της χώρας μου (φροντίζω να κρατώ την ψυχραιμία μου και να βλέπω τα πράγματα αντικειμενικά), κυρίως δε όσον αφορά τις επικείμενες εκλογές. Αλλά βλέπω ένα αδιέξοδο όπου και να κοιτάξω.

    Στις προηγούμενες εκλογές ψήφιζα Δημιουργία Ξανά (όχι γιατί θεωρούσα τον Τζήμερο Σούπερμαν που θα λύσει τα πάντα, απλά θεωρόντας τον κάτι πραγματικά φρέσκο), αλλά οι θέσεις του και η μετέπειτα στάση του με ψιλοαπογοήτευσε.

    Πλέον, ειλικρινά δεν ξέρω τι να ψηφίσω και η ολοένα και (αναμενόμενη βέβαια) μεγαλύτερη πόλωση και όξυνση ακραίων φασιστικών και ξεπερασμένων αντιλήψεων (και δεν μιλάω μόνο για την ΧΑ) με τρομάζει (όπως θέλω να φαντάζομαι και την πλειοψηφία των σκεπτόμενων κατοίκων της Ελλάδας).

    deeper πολύ ωραίο το ταινιάκι το είχα δει λιγο καιρό πριν.
     
  7. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Re: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!


    Ευτυχώς που δεν ήσουν στην εξέδρα με τους Έλληνες .....

    Τώρα το είδα, ......και δεν άντεξα .......!
     
  8. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: Re: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Ουτε εγω ξερω τι να ψηφισω. Μου φαινεται πως τελικα ολα τα κομματα εχουν κατι λιγο απο ανδρεα παπανδρεου.

    Ας λενε οτι χωρα πρεπει να κυβερνηθει. Εγω θα παω ακυρο γιατι η μονη λυση που εγω βλεπω, ειναι η συνολικη απορριψη ολων οσων ειναι σημερα στην βουλη!
     
  9. Σοβαρά χτυπημένος από την Κανέλλη ο Κασιδιάρης!
    Σοκαριστική είναι η φωτογραφία του τραυματισμένου Χρυσαυγίτη, που όσο κι αν αμύνθηκε σαν γνήσιος Έλληνας στην επίθεση της δυνατότερής από αυτόν κομμουνίστριας, τελικά τον λάβωσε η σατανική δύναμη του Ριζοσπάστη!!!​

     
    Το σημείο όπου τα κόκαλα του χεριού παραμορφώθηκαν σε σφυροδρέπανο, φαίνεται καθαρά στην ακτινογραφία και αποστομώνει τους κακόπιστους


    Στην ακτινογραφία που κρατάει ο άτυχος νέος, φαίνονται ξεκάθαρα τα κόκαλα στο χέρι, που όχι μόνο έχουν υποστεί συντριπτικό κάταγμα στο σημείο που το χτύπησε η Λιάνα Κανέλλη, αλλά και έχουν παραμορφωθεί μόνιμα σε σχήμα σφυροδρέπανου! Γεγονός που δικαιολογεί την έντονη αντίδραση του Ηλία Κασιδιάρη μόλις τον άγγιξε ο Ριζοσπάστης, αφού είναι πλέον ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται για μια απλή εφημερίδα, αλλά για ένα όπλο με σατανικές και μεταφυσικές δυνάμεις!!!
    Δεν αποκλείεται μάλιστα, την ώρα που η εφημερίδα – μυστικό όπλο πλησίαζε τον αθώο Χρυσαυγίτη, να τον ψέκασε με ειδικά κομμουνιστικά αέρια! Από αυτά που σε κάνουν να ξεχνάς τους τρόπους σου και σε μεταμορφώνουν για μερικά δευτερόλεπα σε κάποιον άλλον. Σε κάποιον δηλαδή που μπορεί να φτάσει στο σημείο να παραβιάσει ακόμα και τον ανδρικό στρατιωτικό κώδικα τιμής και να επιτεθεί σε γυναίκες!
    Όμως παρ' όλο τον ψεκασμό, ο άριστα εκπαιδευμένος κομάντο των ελληνικών και χριστιανικών αξιών, μπόρεσε να αμυνθεί και να προστατέψει το δεξί του χέρι που ήταν άλλωστε και ο στόχος της επίθεσης. αφού είναι το χέρι με το οποίο κάνει τον ναζιστικό χαιρετισμό!
    Όσο λοιπόν κι αν τα προκατειλημμένα ΜΜΕ θέλουν να παρουσιάσουν την «αγαπημένη» τους Λιάνα Κανέλλη σαν «ανυπεράσπιστη γυναίκα που έπεσε θύμα επίθεσης από έναν τραμπούκο», η αλήθεια τους διαψεύδει: Στην πραγματικότητα δηλαδή, ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής είναι εκείνος που τραυματίστηκε από τα ύπουλα και συνεχή χτυπήματά της που δεν κατέχραψαν οι κάμερες. Χτυπήματα που δεν άφησαν μόνο σημάδια στο κορμί, αλλά κυρίως στην ψυχή του άτυχου νέου. Και που όπως δήλωσε κι ο ίδιος, θα τα κουβαλάει για πάντα, μέχρι να περάσει η προθεσμία του αυτόφωρου.
    Σοβαρά
    χτυπημένος από την Κανέλλη ο Κασιδιάρης! | ΜΟΥΦΑNET | Protagon
     
  10. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Θα συνεχιστεί το ξύλο.

    Μυαλό δεν μπαίνει.
     
  11. Re: Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Σκιαχτηκα παλι:scared:  
    Πράγματι επειδη μυαλό δεν μπαινει ας πω καταρχην τα αυτονοητα
    Το κειμενο ειναι κλασσικη πολιτικη σατυρα απο το μουφανετ του προταγον.(εχω παραθεσει το συνδεσμο στο τελος)
    Την πολιτικη σατυρα οπως και την καλοπιστη η κακοπιστη κριτικη (εδω δεν υφισταται καν κριτικη) εχουν υποχρεωση και ηθικη και εκ του νομου να την δεχονται ολες οι πολιτικες δυναμεις. Αν εσυ η το κομμα σου δεν την δεχεστε , τι να κανουμε . ξυδακι.
    Παντως αυτα που ακουει το κομμα σου ειναι τιποτα μπροστα σ αυτα που ακουνε τα αλλα κομματα το ιδιο ισχυει και ως προς τα σατυρικα.
    Αυτα ως γενικο σχολιο.
    Κατα τα αλλα εξακολουθεις να απειλεις και να εμπλεκεις ξυλο κλπ σε ενα πολιτικο διαλογο , ισως νομιζεις οτι εισαι ανωνυμος η οτι οι προυγουμενες απειλες σου επειδη σβηστηκαν δεν υπαρχουν. Λοιπον ουτε ανωνυμος εισαι ουτε σβηνεται τιποτα.
    Εκεινο ομως που μου κανει εντυπωση ειναι η σταση των αλλων μελων που συμετεχουν σε αυτον το διαλογο και πολλοι απο αυτους το παιζουν και σκληροι αριστεροι. Θα ηθελα να τους ρωτησω τη γνωμη τους για την σταση σου και ειδικοτερα για το παραπανω ποστ σου
     
    Last edited: 10 Ιουνίου 2012
  12. crimson moon[M_S]

    crimson moon[M_S] Regular Member

    Απάντηση: Re: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    και μένα. Πολλά φάουλ κατ' εμέ δυστυχώς.

    συμφωνώ απολύτως
     
Thread Status:
Not open for further replies.