Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος underherfeet, στις 21 Οκτωβρίου 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Ρίξε άλλη μία στη λεσβίαααααααα
    Ρε Ηλίααααα, ρεεε Ηλίααααααα...!!! 

    Υγ. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τις λεσβίες, απλά είναι το νέο σατυρικό που κυκλοφορεί στο ίντερνετ.
     
    Last edited: 10 Ιουνίου 2012
  2. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!


    Δεν είχα πρόβλημα με κανέναν ποτέ λόγω διαφορετικών πολιτικών πεποιθήσεων.
    Σου αρέσει να ρίχνεις λάδι στη φωτιά. Όλοι το έχουν καταλάβει.
     
  3. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!


    Και δυστυχως δειχνει και την μαλακια που υπαρχει στα κεφαλια ποσων και ποσων ελληνων.
     
  4. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Αναφορα η χαρακτηρισμος σε εσενα δεν υπηρχε.

    Αυτο

    ειναι μια απευθειας απειλη. Και φοβαμαι πως δειχνει ακριβως γιατι ψηφιζεις χρυση αυγη.
     
  5. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Μ αρέσει που διευκρινίζετε ότι μιλάτε για "πολιτικά λαμόγια". Το λέω αυτό γιατί χθες, η Καθημερινή, ναι ποιος; η Καθημερινή, άδειασε πλέον ανοιχτά τον πρώτο διδάξασα της λαμογιάς στην Ελλάδα, τον Γιώργο Κουρή, για υποστηρικτή της επιστροφής στη δραχμή, μήπως και γλιτώσει τα θαλασσοδάνειά του ...

    kathimerini.gr | Υπάρχουν και «οι φίλοι της δραχμής»
     
  6. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Οι αυτοκτονικές τάσεις της Γερμανίας
    Του Γιώργου Καισάριου

    Σύμφωνα με την στατιστική υπηρεσία της Γερμανίας, οι εξαγωγές τον Απρίλιο έπεσαν 1,7% σε σχέση με τον Μάρτιο. Το ενδιαφέρον όμως είναι ότι αυτή η πτώση συντελέστηκε την ίδια ώρα που οι εξαγωγές προς τρίτες χώρες (εκτός Ευρώπης) αυξήθηκαν κατά 10,3%.

    Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι οι γερμανικές εξαγωγές προς την Ευρώπη έχουν ακόμα την μερίδα του λέοντος και κάνουν τη διαφορά για την ανάπτυξη και την σταθερότητα της Γερμανίας.

    Το ερώτημα είναι, τι θα γίνει αν οι εξαγωγές προς την Ευρώπη μειωθούν δραματικά, τι επιπτώσεις θα έχει αυτό για την Γερμανία και αν μπορεί η Γερμανία να τις αναπληρώσει από αλλού;

    Αν οι γερμανικές εξαγωγές μειωθούν δραματικά, η Γερμανία θα μπει σε ύφεση και μάλιστα μεγάλη. Η Γερμανία δεν θα μπορεί να αντικαταστήσει αυτές τις εξαγωγές από τρίτες χώρες, διότι δεν υπάρχει αγορά ανάλογη του μέγεθος και του βιωτικού επιπέδου της Ευρώπης, που θα μπορούσε να γίνει αποδέκτης των εξαγωγών της Γερμανίας, προς αντικατάσταση της Ευρώπης.

    Υπό ποιες προϋποθέσεις όμως θα μπορούσαν να μειωθούν δραματικά οι εξαγωγές της Γερμανίας προς την Ευρώπη;

    Να διαλυθεί η νομισματική ένωση και η κάθε χώρα γυρίσει πίσω στο εθνικό της νόμισμα.

    Να δούμε μια ανάλογη ύφεση όπως της Ελλάδος σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως Ισπανία και Ιταλία.

    Μια σοβαρά υποτιμημένη δραχμή και λιρέτα να είσαστε σίγουροι ότι θα μειώσουν τις εξαγωγές της Γερμανίας μαχαίρι, διότι απλά οι πολίτες των χωρών αυτών δεν θα μπορούν να πληρώσουν το τίμημα των γερμανικών προϊόντων, ακόμα και αν ήθελαν.

    Επίσης, μια ύφεση ανάλογη της Ελλάδος σε πολλές άλλες χώρες της Ευρώπης θα είχε το ίδιο αποτέλεσμα. Το βιωτικό επίπεδο ανά την Ευρώπη θα πέσει τόσο πολύ, που θα αδυνατούσαν οι κάτοικοι της Ευρώπης να αγοράσουν ένα BMW με την ίδια ευκολία που μπορούν σήμερα.

    Βάζοντας στην άκρη το θέμα διάλυσης της νομισματικής ένωσης, το δεύτερο σενάριο, αυτό της ύφεσης, έρχεται κατά πάνω μας. Η αδυναμία της Ευρώπης να αντιμετωπίσει σωστά (με τους κανόνες της αγοράς πάντα) το θέμα του υπέρογκου κρατικού και τραπεζικού χρέους, έχει προκαλέσει τεράστια ζημιά στο τραπεζικό σύστημα και κατ΄ επέκταση στην πραγματική οικονομία πολλών χωρών.

    Στην περίπτωση της Ισπανίας όλα δείχνουν ότι θα γίνουν ξανά τα ίδια λάθη. Αντί απλά να μηδενιστούν οι κάτοχοι τραπεζικών ομολόγων πρώτης κυριότητας (όπως θα έπρεπε να γίνει και στην Ιρλανδία), με παράλληλη διαγραφή των προβληματικών χειρόγραφων, η Ισπανία θα δανειστεί λεφτά που (κατά τις αγορές) δεν θα μπορεί εύκολα να ξεπληρώσει, αφαιρώντας πολύτιμους πόρους από την οικονομία που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν αλλού.

    Αυτή η μη κατανόηση της ανάγκης για άμεση ανόρθωση των τραπεζικών ισολογισμών (με παράλληλη διαγραφή των προβληματικών παγίων) θα βάλει σε ακόμα δυσχερέστερη θέση την ευρωπαϊκή οικονομία. Η ύφεση τελικά του νότου θα επιβαρύνει ακόμα περισσότερα την κατάσταση στη Γερμανία και τη Γαλλία.

    Και άσχετα αν ορισμένοι ομολογιούχοι πάρουν τα λεφτά τους πίσω σε αυτό τον κύκλο, οι τιμές των κρατικών ομολόγων θα συνεχίσουν να διολισθαίνουν, διότι δεν μπορείς να κρύψεις τα προβλήματα σου από την αγορά. Η μείωση της αξίας του κρατικού χρέους της Ιταλίας και της Ισπανίας, θα χτυπήσει ακόμα και τις γερμανικές τράπεζες πολύ γρήγορα.

    Ακόμα και χώρες όπως η Ολλανδία που δεν έχουν πρόβλημα κρατικού χρέους σήμερα (έχουν όμως πρόβλημα ιδιωτικού χρέους), θα το αποκτήσουν, στην προσπάθειά τους να αναπληρώσουν τους ισολογισμούς των τραπεζών τους, φορτώνοντας τους πολίτες τους.

    Και σε αυτό το σημείο θα καθοριστεί το όλο παιχνίδι. Αν επιμείνει η Γερμανία να ανακεφαλαιοποιήσει τις τράπεζές της (όταν έρθει η ώρα), εκδίδοντας χρέος και φορτώνοντας τη ζημιά στους Γερμανούς φορολογούμενους, τότε ακόμα και η Γερμανία θα χάσει την ΑΑΑ πιστοληπτική της ικανότητα.

    Υποθέτω ότι σε αυτό το σημείο η ύφεση στη Γερμανία θα φτάσει το 5%, χωρίς όμως καμία προοπτική ανάκαμψης, διότι η κατάσταση στη νότια Ευρώπη θα έχει ξεπεράσει το σημείο της μη επιστροφής. Και χωρίς την γερμανική οικονομική μηχανή να παράγει πλεονάσματα, δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος άλλος στην Ευρώπη να μπορεί να σώσει την ήμερα.

    Εκτιμώ ότι είμαστε 6-12 μήνες μακριά από αυτό το σημείο. Το παιχνίδι δεν μπορεί να διαρκέσει για πάντα και η κρίση χρέους θα χτυπήσει την καρδιά του σκληρού πυρήνα της Ευρώπης, Γαλλία και Γερμανία.

    Και μόνο όταν γίνει αυτό, θα αναγκαστεί η Ευρώπη να κοιτάξει κατάμουτρα το πρόβλημα και να κάνει όλα αυτά που σας έχω περιγράψει τους τελευταίους 18 μήνες.

    Κουρέματα σε κρατικό χρέος και τραπεζικά ομόλογα πρώτης κυριότητας και ανακεφαλαιοποίηση του τραπεζικού συστήματος, χρησιμοποιώντας όμως κεφάλαιο (equity) που θα δημιουργηθεί δια μαγείας με την δημιουργική λογιστική που μόνο ο ανώτατος θεσμός της κεντρικής τράπεζας μπορεί να προσφέρει.

    Οτιδήποτε λιγότερο από το παραπάνω κάνουν, εκτιμώ (για άλλη μια φορά) ότι δεν θα λύσει κανένα πρόβλημα.



    Πηγή:Capital.gr – Κεφάλαιο στην οικονομική ενημέρωση, Οικονομικές ειδήσεις
     
    Last edited: 11 Ιουνίου 2012
  7. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!







    Όταν βρίζεις woohoo και προσβάλεις (από όποια πλευρά κι αν είσαι) πρέπει να περιμένεις την ανάλογη απάντηση.

    Είπαμε, 3ος νόμος του Newton.
     
  8. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!


    Εγω μπορει αρκετες φορες να χρησιμοποιω βρισιες.

    Το να υποστιριζεις ομως την κινηση του κασιδιαρη ειναι απο μονο του προκλητικο.

    Δεν γινεται σε μια χωρα που χτυπηθηκε απο τον χιτλερ να μην αποδοκιμαζουμε τους χιτλερικους οταν σηκωνουν χερι.
     
  9. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Τι σημασία έχει αν είναι "χιτλερικός" κάποιος που σηκώνει χέρι;
     
  10. Re: Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Οχι , η βία είναι βία σε κάθε περίπτωση αλλα θα πρεπει να επισημάνουμε κάποια ποιοτικά χαρακτηριστικά.
    Η χρυσή αυγή ειναι αντιμνημονιακή αλλα δες σε ποιές επιτέθηκε ο εκπρόσωπος της. Δεν επιτέθηκε στον μνημονιακό Παυλόπουλο.
    Επίσης μας λεει οτι είναι κατα του συστήματος και της κατεστημένης ταξης αλλα για δες ποιους κυνηγα και ξυλοφορτωνει. Αστεγους αλλοδαπους ,φουκαράδες και γυναικόπαιδα. Τον Αγιο Παντελεημονα αλλωστε γι αυτο τον επέλεξε , επειδη εκει υπηρχαν οι πιο απροστατευτοι. Οσο πιο κουρελήδες και φτωχοι , τόσο μεγαλυτερη η μανία των χρυσαυγιτών. Σε πιο οργανομένες κοινότητες μεταναστών δεν εχουν χτυπησει , ισως να μην τολμουν κιόλας.
    Το πιο σημαντικό ειναι οτι ενω θέλουν να μοστραρουν για αντισυστημική δύναμη και υποστηρίζουν τον ακτιβισμό , δεν εχουν κάνει ποτε καμμία ενέργεια εναντίον κάποιου τραπεζίτη , κάποιου βιομήχανου η έστω εναντίον κάποιου ιδιοκτητη σουπερ μαρκετ επειδή , ας πούμε , ανεβάζει τις τιμές. Ετσι ,μια φορά για αλλαγη βρε αδερφε, να χτυπήσουν και ενα ισχυρό και οχι μονο τους απανταχου φτωχοδιαβολους. Τίποτα! Γιατί άραγε; Μήπως η θέση τους είναι αυτη του υποτακτικού των αφεντικών;
    Οι αριστεροί , που ξερεις οτι δεν τους υποστηρίζω , ειναι υπερ της βιας και εχουν κανει βιαιες ενέργειες αλλα τουλαχιστον εχουν χτυπησει και κανα δυο μεγαλο...(βαλε οτι θες)
    Και το αλλο...πως γίνεται να είσαι αντισυστημική δύναμη και να σου δίνει "αυτοδυναμία" η αστυνομία η όποια σε καθε χώρα και κάτω απο κάθε καθεστως αποτελει τμήμα αυτου που ονομάζουμε "βαθύ κράτος" ;
    Πως γίνεται να λες πως είσαι αντιμνημονιακός ενάντια στο σύστημα και να σε ψηφίζουν με μεγάλα ποσοστά τα ΜΑΤ που έπνιξαν τις αντιμνημονιακες διαδηλώσεις στα δακρυγόνα και στα χημικά (το "εκτελουσα εντολές" δεν πέρασε ουτε στην Νυρεμβεργη επειδη ο αλλος μπορει να σου απαντήσει: "ναι, αλλα είσαι ένοχος επειδή τις εκτελούσες με περισση χαρά και υπερβαλοντα ζήλο" )
    Μερικά μόνο απο αυτά που κάνουν τη χρυσή αυγή σαρκα απο τη σάρκα ενος σαπιου κατεστημένου
     
    Last edited: 11 Ιουνίου 2012
  11. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!



    Χίτλερ είναι η πασοκονουδούλα και οι αριστεροί που ζητούν να φιμωθούν μισό εκατομμύριο Έλληνες. Τους λόγους στους έγραψα πριν αρκετά posts (μαζεμένους μάλιστα). Να τους ξαναδιαβάσεις.

    Πλέον η αριστερά έχει συστρατευθεί με τον Πρετεντέρη, τον Καψή, το διαπλεκόμενο μιντιακό σύστημα, τις φυλλάδες και τον όμιλο Λαμπράκη, δηλαδή όλο το διεφθαρμένο και άθλιο σύστημα που μας έφερε σε αυτήν την κατάσταση (όλο όμως), εναντίον των εθνικιστών.
    Ξέχασαν τα μνημόνια, ξέχασαν τα μέτρα, ξέχασαν τις αυτοκτονίες, τις δολοφονίες από τους λαθρομετανάστες (όχι ότι ενδιαφέρθηκαν και ιδιαίτερα γι΄ αυτό), ξέχασαν τις βόμβες στα τρένα και στη Marfin και ασχολούνται με το πότε θα γίνει η δίκη των μελών της Χρυσής Αυγής και τι είχαν γράψει στο περιοδικό στο τεύχος Ιουνίου του… ‘83.

    Μεγαλύτερη απόδειξη από το ότι όλο το διεφθαρμένο σύστημα των διαπλεκόμενων («…έλα Ελένη μου, από την εκπομπή του Παπαδάκη σε παίρνω, έχουμε περιστατικό»), το οποίο από τη μεταπολίτευση κι έπειτα διέλυσε την οικονομία και την κοινωνία γενικότερα, είναι εναντίον των εθνικιστών, δεν υπάρχει.
     
  12. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Δεν ειναι ενας λογος παραπανω για να ανησυχουμε?
     
Thread Status:
Not open for further replies.