Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος underherfeet, στις 21 Οκτωβρίου 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. seduced mind

    seduced mind Guest

    Χαίρομαι λοιπόν που δεν ανήκω σε αυτούς που αποδέχονται το συγκεκριμένο σύστημα με οποιοδήποτε τρόπο (δεν ψηφίζω και δεν ανήκω σε καμία πολιτική παράταξη)...Οι υπόλοιποι που τρέφετε το συγκεκριμένο σύστημα.... ο Θεός μαζί σας.....
     
  2. @Elysium νοπ φιλε μου μονο στα χαρτια ....στην πραγματικοτητα απεχουν παρασανγγας.....και πες μου σε παρακαλω αν εχεις παρατηρησει εδω και καμια 40 χρονια ολοι οι αντιπροσωποι της πλειοψηφιας οπως λεμε (οι αρχηγοι τους σιγουρα) γιατι κανουν παρελαση απο Νεα Υορκη λεσχες μπιλντεμπερκ βατικανο κλπ κλπ βλεπε τσιπρας (που να με θυμασε του χρονου τετοια μερα γεροι να ειμαστε θα ειναι προθυπουργος σε κυβερνηση συνεργασιας ) ??? Μηπος λεω μηπος δινουν διαπιστευτηρια και περνουν το χρησμα...?? Καλε μου φιλε ειτα μας αρεσει ειτε οχι δημοκρατια δεν υπαρχει .....
     
  3. Elysium

    Elysium Contributor

    Υπάρχει. Αυτή που ζούμε είναι. Όταν το μονογενές της παιδί ο καπιταλισμός υποφέρει, σκοτώνει τους πολίτες της για να «επανέλθει στο δρόμο της αρετής» όπως χαρακτηριστικά μας λένε οι άλλοι ευρωπαίοι Δημοκράτες.

    Όταν θα βγάλουμε από μέσα μας το δηλητήριο των σχολικών χρόνων περί πολιτεύματος όπου δήθεν όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το λαό (χαχαχαχαχαχαχαχαχα) και οι ανθρωπιστικές αξίες αναδεικνύονται και γίνονται σεβαστές από την εξουσία, θα τη δούμε καθαρότερα.
    Κάποιος την είχε χαρακτηρίσει ως ξεδοντιάρα, πυορροούσα, γριά, πόρνη. Νομίζω πως αν είχε ανθρώπινη μορφή, σήμερα κάτω από τη μπούργκα της θα ήταν ακόμη αποκρουστικότερη.
     
    Last edited: 31 Οκτωβρίου 2014
  4. επειδη (να με συμπαθας ) ειμαι κομματι αγραμματος και καθηστερημενος και τα αληγορικα ενεκα που δεν στροφαρο δεν τα πολυ καταλαβαινω καντο λιγο πιο λιανα που λενε .... 
     
  5. seduced mind

    seduced mind Guest

    Και την οποία τρέφει και υποστηρίζει και η παράταξη που ανήκεις δημιουργώντας πολιτική παράταξη η οποία εισήλθε στη Βουλή....Μην παραπονιέστε για τη δημοκρατία και μην τη κακοχαρακτηρίζετε τουλάχιστον όχι εσείς που τη τρέφετε.... Καληνύχτα Elysium...
     
  6. Elysium

    Elysium Contributor

    Σαν σήμερα ακριβώς (1η Νοεμβρίου 2013, ένας χρόνος συμπληρώνεται) με παροτρύνσεις των δημοκρατών δολοφονήθηκαν δύο 20χρονα παιδιά. Καμία δημοκρατική βέβαια φυλλάδα σήμερα δεν το αναφέρει ούτε ως μονόστηλο. Οι βουλευτές ρίχθηκαν στη φυλακή ως αντιδημοκράτες και οι απλοί υποστηρικτές και ψηφοφόροι με βούλευμα των εισαγγελέων και ανακριτών του Α.Π. χαρακτηρίζονται εν δυνάμει μέλη εγκληματικής οργάνωσης και μου λες για υποστήριξη αυτού του συστήματος;

    Πας καλά ρε φίλε; Υπάρχει μυαλό στο κεφάλι σου;
     
    Last edited: 1 Νοεμβρίου 2014

  7. και να θυμηθω αυτο που πολυ σοφα εγραψε ο @underherfeet Ολα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν...
     
  8. corvinus465

    corvinus465 New Member

    Για ποιον λόγο κατά την γνώμη σας οι μάζες μετά τον 2ΠΠ υποστήριξαν την αστική(αντιπροσωπευτική) δημοκρατία? Για ποιο λόγο αυτήν τη στιγμή προωθείτε από την intellectual society ως το καλύτερο σύστημα?
     
  9. Elysium

    Elysium Contributor

    Γιατί η "intellectual society" σήμερα αποτελείται από απάτριδες και φιλοχρήματα καθίκια. Αυτή είναι η μοναδική αλήθεια.
     
    Last edited: 1 Νοεμβρίου 2014
  10. corvinus465

    corvinus465 New Member

    Ναι, οκ το δέχομαι. Αλλά για ποιον λόγο επικράτησε στην Δυτική Ευρώπη η δημοκρατία? Άλλωστε, ιδιαίτερα στις ηττημένες υπερδυνάμεις(Γερμανία,Ιταλία), αλλά και σε αυτές που δεν πήραν αυτό που ήθελαν(Γαλλία), τα εθνικιστικά συναισθήματα ήταν στα ύψη. Για ποιο λόγο δεν επικράτησε ή δεν έγινε προσπάθεια επαναφοράς των έκπτωτων καθεστώτων? Ποιο το επιχείρημα που πλασάρεται από την φιλοχρήματη intellectual society?
     
  11. Elysium

    Elysium Contributor

    Ο Εθνικισμός είναι το επιχείρημα πλέον της Ευρώπης έναντι του καπιταλισμού καθώς ξυπνά από το ψέμα της υλιστικής ευημερίας.
    Αυτός που επανέρχεται σε όλη την Ευρώπη μέρα με τη μέρα. Και οι αστο-δημοκράτες τον πολεμούν ακόμη και με δολοφονίες. Τα πράγματα θα αλλάξουν με οποιοδήποτε κόστος.
     
    Last edited: 1 Νοεμβρίου 2014
  12. γιατι απλα αυτο εξυπηρετουσε τα αμερικανοεβραικα λομπυ που με την σειρα τους ολοκληρωσαν τον ελενχο ολοκληρου του πλανητη..... κανοντας αρχη απο την ευρωπη..
     
Thread Status:
Not open for further replies.