Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος underherfeet, στις 21 Οκτωβρίου 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!



    Ε ...ναι, όπως ίσως θα κατάλαβες, το σχόλιό μου ήταν ειρωνικό ...

    Nα σου πω όμως τι θάθελα εγώ ...?
    Να τους δω όλους αυτούς τους Γραικύλους ...στο Γουδή με ...συνοπτικές ...διαδικασίες ...
    Και όσο για τα χρήματα που είναι στο εξωτερικό, δυστυχώς το βλέπω πολύ ...χλωμό να μας επιστραφούν ...
     
  2. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!


    Και με τον Μάνο τι αλλάζει δηλαδή ...?

    Παιδί της φιλελεύθερης ΝΔ ήταν και πήγε στο ΠΑΣΟΚ.

    Ή μήπως πιστεύεις ότι επειδή ανεξαρτητοποιήθηκε έγινε ως δια μαγείας ....καλό παιδί ...?
     
  3. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Το ότι ανεξαρτητοποιήθηκε δεν σημαίνει ότι έγινε καλο παιδί, αλλα σίγουρα υποδεικνύει πως είναι πολύ πιθανότερο. Τουλάχιστον από όσους παρέμειναν στα μεγάλα κόμματα.
     
  4. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Συμφωνώ, άν και μέσα μου εύχομαι να προκύψει κάτι νέο στις εκλογές. Το κράτος έχει απεριόριστη δύναμη, πολιτική βούληση να υπάρχει. Κρύψτε τις ταυτότητες από τους γέρους και τις γριές να μην μας πάρουν και πάλι στο λαιμό τους, ψηφίζοντας από συνήθεια ή γεροντική άνοια, Πασόκ και ΝΔ. 
     
  5. xy

    xy Regular Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Όλοι καλά τα λέτε, αλλά κανείς δε λέει τι θα ψηφίσει !

    Woohoo, σε κόβω για Σαμαρά δαγκωτό, σε έπεισε η διαφήμιση...
     
  6. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Αυτήν την στιγμή σίγουρα δεν θα του έδινα ψήφο.

    Δεν νομίζω πως τις επόμενες μέρες θα αλλάξει αυτό, αλλα τέλος πάντων.
     
  7. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Το... ξελάφρωμα της D.B. από τα «τοξικά» ομόλογα


    Απογοήτευσαν τα οικονομικά αποτελέσματα της Deutsche Bank υποχωρώντας στα 1,9 δισ. ευρώ (προ φόρων) όταν οι αναλυτές προέβλεπαν (σε δημοσκόπηση του Reuters) 2,4 δις. ευρώ.

    Ο απερχόμενος ισχυρός άνδρας του μεγαλύτερου χρηματοπιστωτικού ομίλου της Γερμανίας και «σημαίας» του παραδοσιακού κατεστημένου της Φρανκφούρτης Ιωσήφ Άκερμαν προβλέπει «δύσκολους καιρούς» για τις χώρες του «ευρωπαϊκού νότου» και τις τράπεζες της περιφέρειας.
    Όμως για την Αθήνα ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα στοιχεία, που αφορούν στην τρέχουσα έκθεση της Deutsche Bank σε ελληνικά ομόλογα-χρέος της χώρας μας. Για λόγους ευνόητους αλλά και για τον καθοριστικό ρόλο που διαδραμάτισε ο Άκερμαν την ζοφερή περίοδο διαχείρισης του ελληνικού χρέους από την κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου του οποίου ο κεντρικός τραπεζίτης αποτέλεσε προσωπική επιλογή.


    Ας κάνουμε όμως μία σύντομη αναδρομή στα έργα και τις ημέρες που σημάδεψαν αυτή την υπόθεση, τα προηγούμενα δύο χρόνια.


    Αρχές Φεβρουαρίου (του 2010) η Deutsche Bank εκδίδει μία άκρως αρνητική έκθεση-εισήγηση για την στήριξη της Ελλάδας, ενώ το Μάρτιο (16/3) ο ίδιος ως επικεφαλής του ομίλου εξέφρασε την αμφιβολία του για το αν η Ελλάδα θα μπορέσει να ξεπληρώσει το χρέος της, προκαλώντας τότε την οργή των γερμανών αφού μόλις είχε αποφασισθεί ο μηχανισμός στήριξης της Τρόικας.


    Ήταν η περίοδος που τα spreads των ελληνικών ομολόγων είχαν αρχίσει να παίρνουν την ανιούσα, πως είχε προηγηθεί η περιβόητη πλέον δήλωση του γνωστού και ως "ακατανόμαστου υπάρχου" Γ. Παπακωνσταντίνου περί Τιτανικού και η έκθεση διεθνώς των… διεφθαρμένων Ελλήνων από τον ίδιο τον τότε πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου.


    O Άκερμαν είχε έκτοτε αλλεπάλληλες συναντήσεις με τον (τότε) Έλληνα πρωθυπουργό και τον (τότε) τσάρο της Οικονομίας, άλλωστε δήλωνε λάτρης της χώρας μας και του υπέροχου ελληνικού ήλιου.
    Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, η Deutsche Bank, μόλις ένα μήνα πριν την απόφαση για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους είχε καταφέρει να «ξεφορτώσει» το μεγαλύτερο μέρος των θέσεων της σε ομόλογα της ευρωπαϊκής περιφέρειας. Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρεαν εκείνη την περίοδο η μεγαλύτερη γερμανική τράπεζα μείωσε κατά 70% την έκθεση σε ομόλογα Ελλάδας, Πορτογαλίας, Ιρλανδίας, Ισπανίας και Ιταλίας που κατείχε στις αρχές του 2010.


    Όμως ο Ιωσήφ, εκτός από επικεφαλής της DB ήταν ένας από τους ανθρώπους που συμβούλευαν την «αρμόδια επιτροπή για την εφαρμογή του προγράμματος ανταλλαγής ελληνικών ομολόγων» . Δηλαδή γνώριζε από πρώτο χέρι τι παιζόταν με τα ελληνικά ομόλογα όταν εκ του ασφαλούς, «καλούσε τους πιστωτικούς οργανισμούς να βοηθήσουν την Ελλάδα», έχοντας ο ίδιος ήδη διασφαλίσει πως δεν θα υποστεί σοβαρές ζημιές από τυχόν εξάπλωση της κρίσης χρέους στην Ιταλία και την Ισπανία, ανέφεραν δημοσιεύματα του πρακτορείου Bloomberg.


    Ενδεικτικό είναι ότι η έκθεση της τράπεζας σε ιταλικά ομόλογα περιορίστηκε το πρώτο εξάμηνο του 2010 από τα 8 δισ. ευρώ στα 996 εκατ. ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι όταν ο Ι. Άκερμαν ζητούσε από τους «συναδέλφους» του τραπεζίτες να δείξουν αλληλεγγύη στην Ευρώπη στηρίζοντας τα ελληνικά και τα υπόλοιπα ομόλογα της ευρωζώνης, είχε διασφαλίσει πως η Deutsche Bank (όσο και ο ίδιος καθώς οι αμοιβές του συνδέονται με την κερδοφορία του ομίλου) θα είχε τις μικρότερες δυνατές απώλειες.
    Φρόντισε μάλιστα να «καλυφθεί» έναντι του κινδύνου από την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους και ταυτόχρονα να απαλλαχτεί από χρεόγραφα μεγαλύτερων οικονομιών προεξοφλώντας (αν όχι επιταχύνοντας) την επέκταση της κρίσης στην καρδιά της ευρωζώνης.


    Άλλωστε όταν ο 65χρονος σήμερα τραπεζίτης είχε κληθεί να σχολιάσει τις κατηγορίες που του αποδίδονται κατά καιρούς για τον ΔΙΤΤΟ ρόλο του ΩΣ τραπεζίτη ΚΑΙ συμβούλου της γερμανικής κυβέρνησης είχε δώσει την περίφημη αποστομωτική απάντηση. «Όλοι με κατηγορούν για τις ιδιαίτερες σχέσεις που δημιουργεί ο ρόλος του συμβούλου (σ.σ. τότε του Γ. Παπανδρέου). Αυτό που λέω πάντοτε είναι ότι παραμένω κατ' αρχάς ένας εργαζόμενος της Deutsche Bank και δεν μπορώ να δώσω συμβουλές που θα βλάψουν την τράπεζα». Η άλλη …μισή αλήθεια ήταν, πως αυτός, που βλάπτονταν ήταν τελικά η ελληνική πλευρά και η χώρα που οδηγήθηκε στις αγκάλες του ΔΝΤ, των δανειστών της και ο λαός στον …γύψο των Μνημονίων



    http://moneypost.gr/58082/%CE%9F-%C...A%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD--%CE%BF-%CE%9
     
  8. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    "Τους υποδείξαμε λιγότερο κράτος και μείωση της φοροδιαφυγής. Αυτοί μείωσαν τις συντάξεις και αύξησαν τους φόρους."

    Αυτό είχε πει ο Όλι Ρεν, πριν από ένα χρόνο περίπου.

    Ζητήθηκε από τον Παπακωνσταντίνου να το σχολιάσει. Δήλωσε ότι τη φοροδιαφυγή δεν επιχείρησαν να τη μειώσουν γιατί ήταν κάτι δύσκολο και ότι θέλανε περισσότερους φόρους και τι θα πει λιγότερο κράτος, δεν καταλαβαίνει, να του το κάνουν πιο συγκεκριμένο.

    Δεν αντέχω την αχρηστία, ιδίως όταν επιχειρείται να προβληθεί πολιτικά ως θεμιτός τρόπος αντιμετώπισης των πραγμάτων.

    Δεν αντέχω το "πολιτικώς ορθό" που συγκαλύπτει παντελή έλλειψη πολιτικού λόγου.

    Γι αυτό δεν ψηφίζω αυτούς και δεν ψηφίζω ΝΔ γιατί ξέρω πόσο αντιλαϊκοί είναι, πόσο κοτζαμπάσηδες.

    Για τα δύο απ τα τρία μικρά δεξιά κόμματα ξέρω ποια ακριβώς συμφέροντα εκπροσωπούν και δεν είναι τα δικά μου. Για το τρίτο δεν γνωρίζω με ακρίβεια αλλά είναι γνώριμοι άχρηστοι. Ούτε αυτούς λοιπόν.

    Οι υποτιθέμενοι της αριστεράς δεν μου λένε, το ίδιο και ο διαφημιστής που μάλλον του έκοψαν τις δουλειές λόγω κρίσης και είπε να βγάλει απευθείας ό,τι μπορέσει.

    Μένει η Κατσέλη. Αποφεύγω να την βλέπω και να την ακούω, όσο γίνεται, αλλά μάλλον προς εκεί με βλέπω. Αν δεν μπορέσει το χέρι μου, τότε Οικολόγοι - Πράσινοι.

    Μετά τις εκλογές νομίζω ότι θα έχουμε για κάποιο διάστημα δεξιοφασιστική κυβέρνηση της οποίας ο μόνος περιορισμός στην καταστροφή των μεσοαστικών στρωμάτων θα είναι η αδυναμία της. Πιστεύω ότι θα πέσει πολύ ξύλο.

    Αυτά. Είμαι μάλλον άκεφη.
     
  9. Re: Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Ανάστασηηηηη!!!! Ελεγα θα το πει κανείς δε θα το πει;
    Για τους αλλους που αναφέρεις εχουν ειπωθεί πολλά , θελω να πω για τον τυπακο αυτον
    Λοιπόν ο τυχαρπαστος αυτος του κομματος "δημιουργία ξανα" εκανε την παρακατω γελοια δηλωση:
    "Θέλουμε να σηκώσουμε τα μανίκια, να καθαρίσουμε την κόπρο του Αυγείου, να κάνουμε τις θεσμικές μεταρρυθμίσεις που θα καθιερώσουν έναν άλλο πολιτικό πολιτισμό – και να πάμε σπίτια μας"
    Με αλλα λογια το γνωστο ΨΕΚΑΣΤΕ - ΣΚΟΥΠΗΣΤΕ - ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ. Μα τι ειναι τελος παντων , διαφημιστής; Και μονο ο τροπος που το λεει δειχνει δυο πραγματα:
    Α) Δεν αντιλαμβανεται την δυσκολια και το μεγεθος του εργου
    Β) Λεει λογια ανεξοδα μια και ξερει οτι δεν θα κλειθει να τα κανει ποτε.
    Κατα τα αλλα την "επανυδριση" την θυμαται κανεις; Αλλος ενας φιλοδοξος που ουτε κι αυτος γνωριζε τις δυσκολιες και το μεγεθος του εργου.
    Ο Θάνος Τζίμερος σκεφτηκε να καταργησει τον μεσαζοντα μεταξυ διαφημιστών και ψηφοφόρων που λεγεται πολιτικός. Ο συλλογισμός του εχει ως εξης: Μια και ο πολιτικός απεδειχθει αχρηστος γιατι μα μην μπει στη θεση του ο διαφημιστής; Στην χειροτερη περιπτωση ο διαφημιστής θα διαφημίσει το εαυτό του προσβλεπωντας σε μελλοντικές δουλειες. Στην καλυτερη θα αποκτησει πολιτικη δυναμη. Οπως και να χει κερδισμένος θα βγει.
    Σε μια διαδυκτιακη συζήτηση εθεσα το θεμα της επιπολεότητας που βγαζει η παραπάνω δήλωση. Το τι εγινε δεν περιγράφεται. Σαν να μπηκα σε κομματικη οργάνωση του ΠΑΣΟΚ το 1983 και εκανα κριτική στον Αντρέα. Ελεος δηλαδή. Λες και ειναι θέμα να τα πει καποιος ωραία η να πει καποια αυτονόητα για να τρέχουμε ξωπίσω του Λες και οι αλλοι δεν τα λενε εξίσου ωραία.
    Πολυ μαρκετινγκ "βρωμαει" το κονσεπτ. Ασε δε τους υποφυφίους του. Οτι να ναι , όποιος να ναι , όπου να ναι , κατι απιθανοι.
     
  10. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Για κάποιον λόγο - πιθανώς ορθό πιθανώς λανθασμένο - σε έχω κάνει την πολιτική ενημέρωση μου.  

    Ισχύει ακόμη ότι θα ψηφίσεις ΚΚΕ?
     
  11. Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Είπα εγω οτι θα ψηφίσω ΚΚΕ;
     
  12. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!


    Προσωπικά δεν σε έχω δει ποτέ ντεφορμέ αγαπητή tender  

    Aυτό που πιστεύω εγώ ότι έχει σημασία αυτή την κρίσιμη ώρα στην πρόθεση ψήφου του καθενός από μας,
    δεν είναι το ποιόν θα ψηφίσουμε, αλλά να στείλουμε στον "καιάδα" τα κόμματα του μνημονίου και κυρίως την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.
    Το μήνυμα που πρέπει να δώση το αποτέλεσμα των ελληνικών εκλογών προς την Ευρώπη και την Αμερική είναι ότι ο λαός μας είναι ασυμβίβαστος στους πειραματισμούς τους και στις συνταγές υποτέλειας που του σερβίρουν.
    Προς την κατεύθυνση αυτή πιστεύω ότι θα συμβάλλουμε άν "εξοστρακίσουμε" όλους όσους συμμετείχαν στην βουλή των τριακοσίων, οι οποίοι είτε με τις πράξεις τους είτε με τις παραλείψεις τους είτε με την ένοχη ανοχή τους, συνέβαλαν στην σημερινή κατάσταση.
    Μετά την νίκη των φασιστών στην Γαλλία, ήδη ταρακουνήθηκαν οι ΜΕΡΚΟΖΥ και οι παρατρεχάμενοί τους ...
    Αν λοιπόν δούν ότι και εδώ στη Ελλάδα το κεντρικό πολιτικό κατεστημένο με τα παρακλάδια του
    (Καμμένος, Mάνος, Κουβέλης, Κατσέλη, Μπακογιάννη ...κλπ ...) παύει σιγά σιγά να αποτελεί ..."εργαλείο" χρήσιμο
    για τους σκοπούς τους, θα αναγκαστούν να προβούν σε κινήσεις εκτόνωσης της ασφυκτικής κατάστασης την οποία μας έχουν επιβάλλει.
    Απο κει και πέρα θα κινηθούμε αναλόγως ...
     
    Last edited: 28 Απριλίου 2012
Thread Status:
Not open for further replies.