Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος underherfeet, στις 21 Οκτωβρίου 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Δεν θέλω για Πρωθυπουργό μου τον κ. Ράιχενμπαχ ή τον κ. Τόμσεν.



    Γι’ αυτό δεν ψηφίζω ούτε τη Ν.Δ., ούτε το ΠΑΣΟΚ.



    Δεν θέλω την Ελλάδα Προτεκτοράτο υπό την Εντολή της Τρόικας,



    δεν θέλω την Ελλάδα Ειδική Οικονομική Ζώνη που θα δουλεύει για τους Τοκογλύφους της Ντόιτσε Μπανκ.



    Γι’ αυτό δεν θα ψηφίσω ούτε τον κ. Ράιχενμπαχ Σαμαρά, ούτε τον κ. Τόμσεν Βενιζέλο.



    Κανείς δεν θα με αναγκάσει ανάμεσα στα δύο κακά του δικομματισμού να διαλέξω το ένα,



    ποτέ δεν θα διαλέξω ανάμεσα σε δύο Γκαουλάιτερ, τον Κουίσλινγκ που τάχα μου ταιριάζει.





    Ούτε απ’ τα φύλλα συκής του δικομματισμού πρόκειται να επιλέξω, οι παραφυάδες του έβλαψαν και «βλάπτουν τη Συρία το ίδιο», αρίστευσαν σε αυτό και η κυρία Μπακογιάννη και ο κ. Καρατζαφέρης.



    Δεν θα ψηφίσω αυτούς που είπαν «ναι σε όλα» στους εγχώριους Δυνατούς και τους ξένους Δυνάστες.





    Βενιζέλος! Ο άνθρωπος που ψεύδεται ακόμα και στον εαυτόν του, ο άρχων της σοφιστείας. Δεν τον ψηφίζω.



    Σαμαράς! Ο αντιμνημονιακός που προσκύνησε!

    Δεν τον ψηφίζω.



    Καρατζαφέρης! Ο Χουντίνι της Κωλοτούμπας.

    Δεν τον ψηφίζω.



    Μπακογιάννη! Ο καθωσπρεπισμός της Διαπλοκής.

    Δεν την ψηφίζω.





    Δεν ψηφίζω αυτούς που κατηγορούν τον λαό για λαϊκισμό, που διέλυσαν το κράτος και το κατηγορούν για κρατισμό, δεν ψηφίζω αυτούς που υπηρέτησαν και υπηρετούν τους «νταβατζήδες», τα λαμόγια, τους μιζαδόρους και τους αεριτζήδες. Τελεία και παύλα! Θέλω άλλη Ελλάδα.



    Ο νεοφιλελευθερισμός, ο «εκσυγχρονισμός» και η μιντιακή προπαγάνδα τους έστησαν μια τυραννίδα που τώρα θα καταψηφίσω και στη συνέχεια, αν μπορέσω, θα συντρίψω.





    Καμμία απειλή (για ακυβερνησία), κανένας εκβιασμός (για ξωπέταγμα της χώρας μας απ’ το ευρώ), κανένα παραμύθι (ότι δεν έχω την ισχύ να επαναδιαπραγματευθώ με οποιονδήποτε για οτιδήποτε) δεν θα με εμποδίσουν να προσπαθήσω να βρω έναν άλλον δρόμο. Δύσκολον; ίσως! αλλά όχι μονόδρομος για τον τάφο, αυτόν, που κατ΄ευφημισμόν ονόμασαν «σωτηρία».





    Θα τιμωρηθούν.



    Διότι η τιμωρία γεννάει λύτρωση και φέρνει ελπίδα. Αναζήτηση νέας στρατηγικής και τακτικής στη βάση της ευθύνης του ιδίου του λαού.



    Θέλω μιαν άλλη Ελλάδα



    που θα σέβεται τους γέροντες και δεν θα τους κόβει τη σύνταξη.



    Που τα παιδιά της δεν θα γεννιούνται από χέρι στον Καιάδα για να μένουν μέσα του εφ’ όρου ζωής.



    Θέλω μιαν Ελλάδα



    που θα παρέχει στις νεαρές Ελληνίδες, στους νεαρούς Ελληνες και τα παιδιά των μεταναστών που ζουν μαζί μας την εκπαίδευση και την αγωγή που θα δώσει στη χώρα πολίτες



    κι όχι κολλίγους ή ραγιάδες.



    Θέλω να επιστρέψει ο πολιτισμός της εργασίας, θέλω την Αγορά πλήθουσα ανθρώπων κι όχι μόνον εμπορευμάτων, θέλω το μικρομάγαζο να ανθεί, τους εργάτες υπερήφανους, το κράτος και οι υπηρεσίες του να λειτουργούν, θέλω να επανέλθει



    ή μάλλον να δημιουργηθεί εκ νέου ο σεβασμός στις μεταξύ μας σχέσεις, να επαινούνται οι άξιοι, να επιβραβεύονται οι ρηξικέλευθοι, να υποστηρίζονται οι επιστήμονες. Γι’ αυτό



    θα ψηφίσω Αριστερά. ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Αριστερούς Οικολόγους.



    Θέλω κονδύλια για την έρευνα, την τεχνολογία, θέλω Ταμείο όπως της Νορβηγίας, όπου θα αποταμιεύει και θα δαπανά το έθνος υπέρ του λαού,





    θέλω να ξαναβρούν οι πολίτισσες και οι πολίτες την αξιοπρέπειά τους, τον αυτοσεβασμό τους, το χαμόγελό τους, τις ουτοπίες τους - χωρίς ουτοπίες δεν προχωρούν οι κοινωνίες.



    Θέλω να απελευθερωθούν οι Ελληνες απ’ τον κυνισμό των αποβρασμάτων - όχι, δεν «τα φάγαμε μαζί»! Απ’ την ιδεολογική τρομοκρατία των ντόμπερμαν, την πλύση εγκεφάλου και την προπαγάνδα.



    Γι’ αυτό θα ψηφίσω Αριστερά.





    Θέλω να βρούμε λύσεις εδώ και τώρα,



    για την ανεργία,



    για την πρωτογενή παραγωγή,



    για την ενέργεια, τις τράπεζες, την παροχή υπηρεσιών,



    για την άμυνα, την υγεία, το φορολογικό σύστημα, τη δημόσια διοίκηση.



    Για όλα αυτά λόγο πρέπει να έχει ο ίδιος ο λαός - οι δυνάμεις του είναι αστείρευτες. Διαθέτει τους επιστήμονες, τους εργάτες, τους νέους, το σθένος, τη μνήμη, τη φαντασία.





    Θέλω τον σοσιαλισμό αύριο, αλλά από σήμερα ψηφίζω Αριστερά, διότι μόνον αν μπει από σήμερα ο λαός στον αγώνα, μόνον αν ο ίδιος ελέγχει τον δρόμο και το αποτέλεσμα, δεν θα βρεθούμε πάλι αύριο μπροστά σε μια γραφειοκρατική παρέκβαση ή, ακόμα χειρότερα, σε μια τυραννίδα (στο όνομα του λαού, με τον λαό στη γωνία).



    Οχι άλλη κινδυνολογία.



    Ο λαός μπορεί και χωρίς αυτούς που τον εξαπάτησαν και προσπαθούν να τον εξαπατήσουν εκ νέου.



    Δεν υπάρχουν μονόδρομοι.



    Μας έφεραν έως εδώ αυτοί που ζητούν να συνεχίσουμε στην ίδια πορεία θανάτου, πεθαίνοντας καθ’ οδόν, όπως οι Αρμένιοι αιχμάλωτοι των Τούρκων το 1915, αλλά πολλοί άλλοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά μας.



    Δεν θα μας πάνε αμέσως στον Παράδεισο, αλλά θα μας βγάλουν απ’ τη Γεδρωσία.



    Δεν είναι εύκολοι, δεν είναι δρόμοι του καναπέ, είναι δρόμοι του αγώνα. Θέλει δουλειά, δουλειά που πιάνει όμως τόπο, όχι δουλεία όπως μας προτείνουν οι Γραικύλοι.





    Ώς εδώ!



    Δεν ψηφίζω Μέρκελ! Ψηφίζω Ελλάδα.



    Δεν διαλέγω τυράννους! Τους καταψηφίζω.



    Δεν νομιμοποιώ τοκογλύφους! Θα τους δικάσω.





    Διαλέγω με ποιους διαλέγομαι. Δεν διαλέγομαι με τα φερέφωνα του Δ’ Ράιχ και τα ανδρείκελα της Διαπλοκής.



    Είμαι πολίτης, οπλίτης της ψήφου μου - μεγάλη ευθύνη και γι’ αυτήν λογοδοτώ στους πλησίον μου, στους συντρόφους μου, στους συμπολίτες μου, στους ίσκιους της μάνας μου και του πατέρα μου...

    ΣΤΑΘΗΣ
    enikos.gr
     
  2. Master DO

    Master DO Regular Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Ακούγοντας πριν μερικές ώρες έναν έξυπνο και οξυδερκή άνθρωπο σαν το Νίκο Μπογιόπουλο να πασχίζει κυριολεκτικά να παραμείνει πιστός ζηλωτής της γραμμής του Κόμματος, στάθηκε αρκετό για να συνειδητοποιήσω ότι αν υπάρχει έστω και η αμυδρή ελπίδα αυτός ο τόπος να αλλάξει κάποτε ρότα, αυτό δεν θα προκύψει επ’ ουδενί από τα παλαιοπολιτικά απολιθώματα, ανεξαρτήτως χρώματος και αποχρώσεως.

    Απολιθώματα που, ανεξάρτητα από τη «χωροταξική» τους ετικέτα (αριστερά, δεξιά, κέντρο, απόκεντρο) πολιτεύονται επί δεκαετίες δια του ακατάσχετου βερμπαλισμού και της πειθούς επί όσων είναι ήδη προδιατεθειμένοι να ομονοήσουν.
    Κάποτε πρέπει να εξηγήσει κάποιος σε αυτούς τους απερίγραπτους βιοποριστές της σπέκουλας την ειδοποιό ουσιαστική διαφορά μεταξύ των εννοιών «πολιτικοποιούμαι» και «πολιτεύομαι».
    Το να πολιτικοποιείται κανείς, να ενημερώνεται για τα κοινά, να μορφώνεται, να έχει φιλοσοφία, ιδέες και θέσεις που απορρέουν εξ αυτών, είναι δικαίωμα του καθενός και μπορεί να το ασκήσει οπουδήποτε, ακόμα και απ’ το σπίτι του.
    Όταν όμως κατέρχεται στον εκλογικό στίβο ζητώντας την ψήφο των πολιτών, αυτομάτως παύει να πολιτικοποιείται απλώς και πολιτεύεται. Κάτι που σημαίνει πως δεν αρκούν οι ιδέες και οι απόψεις, ούτε βέβαια το να δείχνει με το δάχτυλο τους άλλους καταγγέλλοντας – αυτό μπορεί να το κάνει ο οποιοσδήποτε χωρίς τη συνδρομή του κάθε Μπογιόπουλου – αλλά οφείλει να εφαρμόσει στην πράξη και εντός της κοινωνίας μέσα στην οποία πολιτεύεται, τις όποιες ιδέες και θέσεις του δια των οποίων ζητά από το λαό να τον στείλει ως εκπρόσωπο στη Βουλή (με όσα προνόμια και απολαβές συνεπιφέρει αυτό).
    Όταν λοιπόν το Χ ΚΚΕ αναπτύσσει τη φιλοσοφία και συλλογιστική του, την κοσμοθεωρία του, την ερμηνεία των κοινωνικοπολιτικών συσχετισμών, κ.λ.π. και καταλήγει σε πάγια θέση που συνοψίζεται στο ότι η υπάρχουσα καθεστηκυία κατάσταση δεν επιτρέπει στο κόμμα αυτό να δράσει όπως αυτό θεωρεί και ότι απαιτείται πλήρης και καθολική ανατροπή των πάντων (από τον καπιταλισμό ως την το συνολικό πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα), τότε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ το κόμμα αυτό θα πρέπει να παλέψει επί του πρακτέου (και όχι με φληναφήματα) για την Επανάσταση και την Ανατροπή, αλλιώς πως, να αποδεχτεί την ανυπαρξία νοήματος περί της ύπαρξής του και να αδειάσει τη γωνιά που καταλαμβάνει επί δεκαετίες αποδεχόμενο την αχρηστία του.
    Από τη στιγμή που δεν επιλέγει ούτε το δρόμο της Ανατροπής ούτε εκείνο της αποχώρησης και πολιτικοποίησης του κάθε στελέχους κατά μόνας από το σπίτι του, τότε ο πολιτικός αυτός οργανισμός ΠΑΡΑΣΙΤΕΙ.
    Τουτέστιν στερείται πρακτικού νοήματος ύπαρξης, αδυνατώντας να επιλύσει τα βασικά προβλήματα του λαού τον οποίο υποτίθεται ότι εκπροσωπεί και το μόνο νόημα που του απομένει να πληροί είναι ο επαγγελματικός βιοπορισμός των μεγαλοστελεχών του, η απορρόφηση των γενναίων επιχορηγήσεων του (κατά τα άλλα) καπιταλιστικού κοινοβουλευτικού, σάπιου συστήματος, οι επιχειρηματικές δραστηριότητες δίκην εταιρείας Α.Ε. και το διαρκές βαυκάλημα εκείνων των πολιτών που χαρακτηρίζονται από αριστερή ευλάβεια.

    Κοντολογίς, ο τόπος χρειάζεται ΛΥΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ και όχι παραπομπές σε ποιητές, ένδοξα παρελθόντα, θεωρητικούς του λαϊκού κινήματος που έζησαν τον 19ο αιώνα και άλλα γραφικά.
    Ειδικά όχι, από τυπάκια που κάνουν μια χαρά ζωή και καριέρα εις το όνομα ενός λαϊκού κινήματος και μιας εργατικής τάξης που σε λίγο κινδυνεύει να μην υπάρχει πλέον γιατί θα έχει αφανιστεί από την πείνα.

    Οι κυρίες και οι κύριοι που έχουν κάνει ιδιόχρηση του μεγάρου επί της Λεωφ. Ηρακλείου καλά θα κάνουν να το καταλάβουν αυτό όσο είναι καιρός, γιατί υπάρχει πολύ ορατός πλέον κίνδυνος, σε περίπτωση που μετεκλογικά ετούτη η νομενκλατοούρα της ιδιόχρησης και των προνομίων σταθεί εμπόδιο στην πραγμάτωση μετώπου απαλλαγής της χώρας από τις ντόπιες και ξένες δυνάμεις Κατοχής, οι ίδιοι ψηφοφόροι-κολήγοι που τους διατηρούν άκριτα στις πολυθρόνες τους επί δεκαετίες, αυτοί οι ίδιοι να ξυπνήσουν και να τους γκρεμοτσακίσουν από αυτές.
    Και όχι τίποτ’ άλλο, αλλά οι πισινοί τους είναι άμαθοι από χειρωνακτική εργασία.
     
  3. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Επειδή στην σχολη που είμαι, οι αριστεροί δεν λένε να με αφήσουν σε χλωρό κλαδί και παντού μοιράζουν φυλλάδια, έχω να παρατηρήσω το εξής.

    Αναπαρίστανται σαν μια ομάδα που επαναστατεί, που είναι ασυμβίβαστη, που θέλει να αλλάξει τα δεδομένα.

    Παρόλα αυτά, μου δίνουν την εντύπωση πως εάν τους δώσεις μια κρατική θέση με p.x. 2.000 ευρώ μηνιαίως, πραγματικά από εκεί που το παίζουν σκυλί που δαγκώνει, γίνονται εξημερωμένο κατοικίδιο.

    Ίσως κάνω λάθος, αλλα εγώ τους θεωρώ επαναστάτες του κώλου!
     
    Last edited: 4 Μαϊου 2012
  4. xy

    xy Regular Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Αργησες να το καταλάβεις. Όι αριστεροί πάντα αυτό κάναν. Πάντου, εκμεταλλεύση, παντου το δίκιο του εργάτη, και παντού εργοδότες να μας πίνουνε το αίμα με το μπουρί της σόμπας. Δε θέλω να πω περισσότερα, γιατι θα πέσουνε να με φάνε οι αριστεροι του φόρουμ,όπως και να έχει όμως η μέρα του ήλιου πλησιάζει.
     
  5. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    LOL

    Σαν να βγήκε από ομιλία της χρυσής αυγής μου φαίνεται αυτή η φράση.
     
  6. xy

    xy Regular Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Εκει κόλλησες εσύ, η μέρα του ήλιου ειναι η Κυριακή, sunday που λενε και οι Εγγλέζοι.
     
  7. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Ο βενιζέλος είναι το μεγαλύτερο αρχιδοπαπαρι που υπάρχει στην ελλάδα αυτήν την στιγμή!

    Πως γίνεται ρε γαμώτο, ο αποδεδειγμένα αποτυχημένος (βενιζέλος) να αποκαλεί αποτυχημένο τον εν δυνάμει αποτυχημένο (σαμαράς)?

    Και μονο εμενα μου φαίνεται ότι οι δηλώσεις βενιζέλου είναι προσβολή στην νοημοσύνη του ψηφοφόρου?
     
  8. xy

    xy Regular Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Γιατι λές αποτυχημένο τον Βενιζέλο ; Το λες έτσι απλά για να πείς κάτι ή το λές γιατι έχεις λόγο ;

    Εμένα αμα θές τη γνώμη μου ο Βενιζέλος ειναι και γαμώ τους πολιτικούς, οι εποχές που ζούμε είναι δύσκολες. Με λίγα λόγια, ο βενιζέλος και ο κάθε βενιζέλος είναι ανίκανοι να κάνουνε πολλά, και να θέλουν. Η πραγμάτικότητα ειναι πολύ πιο νοσηρή απ'ότι φαντάζεσαι, δεν αρκεί ένας αχρηστος αποτυχημένος πολιτκός για αυτό το έσχατο σημείο που βρίσκεται η Ελλάδα.

    Τέλος πάντων, εγώ σας χαιρετώ, πρέπει να ταξιδέψω, πάω να ρίξω τη ψήφο μου.
     
    Last edited: 4 Μαϊου 2012
  9. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!


    Io sono
    un uomo nuovo
    talmente nuovo che ? da tempo che non sono neanche pi? fascista
    sono sensibile e altruista
    orientalista
    ed in passato sono stato
    un po' sessantottista
    da un po' di tempo ambientalista
    qualche anno fa nell'euforia mi son sentito
    come un po' tutti socialista.

    Io sono
    un uomo nuovo
    per carit? lo dico in senso letterale sono progressista
    al tempo stesso liberista
    antirazzista
    e sono molto buono
    sono animalista
    non sono pi? assistenzialista
    ultimamente sono un po' controcorrente
    son federalista.

    Il conformista
    ? uno che di solito sta sempre dalla parte giusta,
    il conformista ha tutte le risposte belle chiare dentro la sua testa
    ? un concentrato di opinioni
    che tiene sotto il braccio due o tre quotidiani
    e quando ha voglia di pensare pensa per sentito dire
    forse da buon opportunista
    si adegua senza farci caso e vive nel suo paradiso.

    Il conformista
    ? un uomo a tutto tondo che si muove senza consistenza,
    il conformista s'allena a scivolare dentro il mare della maggioranza
    ? un animale assai comune
    che vive di parole da conversazione
    di notte sogna e vengon fuori i sogni di altri sognatori
    il giorno esplode la sua festa
    che ? stare in pace con il mondo
    e farsi largo galleggiando
    il conformista
    il conformista.

    Io sono
    un uomo nuovo
    e con le donne c'ho un rapporto straordinario sono femminista
    son disponibile e ottimista
    europeista
    non alzo mai la voce
    sono pacifista
    ero marxista-leninista
    e dopo un po' non so perch? mi son trovato
    cattocomunista.

    Il conformista
    non ha capito bene che rimbalza meglio di un pallone
    il conformista aerostato evoluto
    che ? gonfiato dall'informazione
    ? il risultato di una specie
    che vola sempre a bassa quota in superficie
    poi sfiora il mondo con un dito e si sente realizzato,
    vive e questo gi? gli basta
    e devo dire che oramai
    somiglia molto a tutti noi
    il conformista
    il conformista.

    Io sono
    un uomo nuovo
    talmente nuovo che si vede a prima vista sono il nuovo conformista.
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  10. Ride a Woman

    Ride a Woman Regular Member

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Και ειδικα του πρασινου......!!!!! 
     
  11. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  12. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: ξεσηκωθείτε, οργανωθείτε, α-ντι-στα-θει-τε!!!

    Το άθλιο σύστημα της αστικής δημοκρατίας προστάζει για άλλη μια φορά όπως κάθε 4 χρόνια (αυτή είναι η δημοκρατία τους), στους φοβισμένους και χειραγωγημένους από τα ΜΜΕ πολίτες, να επιλέξουν αυτούς που από τη μεταπολίτευση κι έπειτα κορόιδεψαν κατ’ εξακολούθηση και πρόδωσαν τα όνειρά τους.

    Δείξτε στους εαυτούς σας και για το υπόλοιπο της ζωής σας πως αυτή τη φορά υπάρχει κάτι για το οποίο είστε υπερήφανοι. Είτε πεθάνετε αύριο είτε σε 80 χρόνια από τώρα, ότι υπήρχε μια σημαντική στιγμή στη ζωή σας που δε σκύψατε το κεφάλι στο σάπιο σύστημα του δικομματισμού. Που αποφασίσατε να είστε εσείς αφέντες της δικής σας ζωή. Που αποφασίσατε εσείς για τη δική σας μοίρα. Που βάλατε την αξιοπρέπεια και αυτό που ονομάζεται Ελληνική φυλή στην οποία η μοίρα όρισε να ανήκετε, πάνω από το χρήμα. Κάτι για το οποίο θα είστε περήφανοι μέχρι το τέλος.

    Κι αν ακόμη πεινάσουμε και πεθάνουμε επειδή κανείς δε θα δέχεται να μας δανείσει επειδή αρνούμαστε τα χρέη και τους τόκους των πλουσίων, ας είναι από δική μας απόφαση η πείνα και ο θάνατος κι όχι από τα μέτρα και τις αποφάσεις ξένων αυταρχικών πολιτικών.

    Η ζωή με υπερηφάνεια δεν μπορεί να είναι τρομακτική. Η μοίρα θα υποκλιθεί στη γενναιότητα.
    Δεν μπορώ να το εγγυηθώ αυτή τη στιγμή με κάποιο τρόπο.
    Ακούστε όμως το ένστικτό σας. Ξαναθυμηθείτε πως υπάρχουν πράγματα σημαντικότερα στη ζωή από τα χρήματα. Νιώστε το και πάλι.


    Δεν κλέψαμε κανένα λαό και δεν προξενήσαμε κανένα κακό στον κόσμο για να μας τιμωρούν και να μας χλευάζουν. Αντίθετα αυτοί που το έκαναν και συνεχίζουν να το κάνουν σε λαούς της ευρώπης και άλλων ηπείρων, ζητούν την εξαθλίωσή μας με τη δικαιολογία πως ήμασταν «απείθαρχοι». Λέγοντας πως χρειαζόμαστε Επιτρόπους. Επιτηρητές, να μας διαφεντεύουν γιατί ως Έλληνες είμαστε εκτός από απείθαρχοι και «Α-Χ-Ρ-Η-Σ-Τ-Ο-Ι».

    Την αυριανή ημέρα θα αρχίσουν και πάλι να μας βρίζουν οι πολιτικοί και όχι μόνο. Και οι Γερμανοί και οι Γάλλοι και οι Ολλανδοί αλλά και οι Έλληνες πολιτικοί. Κι ας πεινάει ο κόσμος έξω. Κι ας μη βρίσκουμε πουθενά δουλειά. Κι ας αυτοκτονεί. Κι ας ζει στα συσσίτια. Κι ας μοιράζονται μερίδες φαγητού στα παιδιά στα σχολεία.

    Αυτό θέλετε να είναι το μέλλον σας; Μπορείτε να ζήσετε έτσι; Με ένα ξεροκόμματο μέχρι να πεθάνετε κάπου στα 70 – 80; Για ποιο πράγμα σας τιμωρούν έτσι;
    Τι κάνατε;



    Η Ευρώπη πλέον έχει αλλάξει. Όχι μόνο η Ελλάδα. Ολόκληρη η Ευρώπη καταστρέφεται οικονομικά από την πολιτική λιτότητας που θέλουν να εφαρμόσουν οι νέοι αυταρχικοί ηγέτες της.
    Μη δεχθείτε να φορτώσουν τις ενοχές του απάνθρωπου πλέον ευρωπαϊκού οικονομικού συστήματος σε εσάς. Σε εσάς που μένετε στο ενοίκιο, που δεν φθάνουν πάντοτε τα χρήματα για τις πληρωμές των λογαριασμών του σπιτιού. Που είδατε και πάλι από το μπαλκόνι αυτούς τους γέρους της γειτονιάς σας να ψάχνουν στους κάδους.

    Ας σιωπήσουμε και ας μιλήσουν οι πράξεις μας. Έστω και για τελευταία φορά.

    Τίποτα δε συγκρίνετε με την υπερηφάνεια.
    Δεν υπάρχει σημαντικότερο στη ζωή από αυτή και τίποτα ατιμωτικότερο από την υποταγή και το φόβο.
     
Thread Status:
Not open for further replies.