Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ξεφτίλας

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος slave32, στις 19 Σεπτεμβρίου 2021.

1. slave32

slave32 Contributor

Έβαλα μία αγγελία σε ένα γνωστό σάητ γνωριμιών. Ήμουν είκοσι χρονών τότε.

<<Δεν το έχω ξανακάνει, νιώθω ότι έχω γεννηθεί σκλάβος. Με εκφράζει να δέχομαι εντολές, να προσφέρομαι για να σου είμαι χρήσιμος. Δεν ξέρω αν είμαι gay ή str8. Αλλά νιώθω την υποταγή διαφορετικά. Θέλω να γνωρίσω κάποιον που θα ήθελε να με εκπαιδεύσει, Σας ευχαριστώ πολύ>>

Την άφησα την αγγελία. Είχε καλή επισκεψιμότητα. Με πλησίασαν μερικοί αλλά όλα γυρνούσαν γύρω από το σεξ. Ένιωθα άβολα. Δεν μπορούσε κάτι από όλα αυτά τα μηνύματα να με κάνει να αίσθανθω κάτι.
    Μετά από καιρό κι ενώ το χα ξεχάσει, είδα στο μεηλ μου ειδοποίηση από αυτη την υπηρεσία.

Την θυμάμαι εκείνη τη μέρα. Είχα κάνει μπάνιο. Καλοκαιράκι. Ήμουν γυμνός, ετοιμαζόμουν να ντυθώ. Άνοιξα το μήνυμα.

<<Γεια σου είμαι ο Αλεξ, μάλλον ο Κύριος Αλεξ είμαι 42 ετών. Μου κέντρισε πολύ το ενδιαφέρον η αγγελία σου. Μπορεί να είμαι το ίδιο μπερδεμένος όσο εσυ.>>

Του απάντησα απλά <<Μάλιστα, Κύριε>>

Απάντησε αμέσως. <<Τυχαίνει και ειμαι ονλινε>> ανταλλάξαμε skype για να μιλήσουμε.

Στη κουβέντα μιλούσαμε πολύ ωραία. Φάνηκε καλός τύπος. Ο πληθυντικός μου έβγαινε φυσιολογικά. Ανταλλάξαμε φωτογραφίες. Ωραίος τύπος.

<<Με ρώτησε αν θέλω ν' ανοίξουμε κάμερα>>

Του είπα ότι μόλις είχα κάνει μπάνιο, να ντυθώ και ανοίγω.

<<Γιατί να ντυθείς, ντυμένος θα με υπηρετείς;>>

Δεν το σκέφτηκα καθόλου πάτησα τη κάμερα μου. Σε λίγα δευτερόλεπτα ήμουν γυμνός στη κάμερα μπροστά σε εναν άγνωστο.

<<Αν είμαι κάποιος ανώμαλος και σε καταγράφω τώρα;>>

Δεν μίλησα.

<<Βάζεις τον εαυτό σου σε κίνδυνο έτσι μικρε>>

<<Μάλιστα Κύριε>>

Είχα κοκκινήσει από ντροπή. Σκέφτηκα να κλείσω την κάμερα αλλά κάτι με σταματούσε.

<<Γονάτισε, τα μάτια σου στο πάτωμα, στρέψε τη κάμερα προς το κορμί σου>>

Έκανα ότι είπε έπεσε στα γόνατα.

<<Είσαι ξεφτίλας>>

Έβαλα τα κλάματα από ντροπή.

<<Κοίτα την οθόνη σου>>

Είχε γδυθεί κι εκείνος.

<<Μη φοβάσαι άλλο τώρα μπορείς κι εσύ να με καταγράφεις>>

<<όχι χωρις την Αδεια σας, Κυριε>>

χαμογέλασε..

Μου έδωσε τη διευθυνση του σε μία ώρα θα ήμουν σπίτι του, χτυπούσα το θυροτηλέφωνο του.

<<Ποιος είναι>>

<<ο ξεφτίλας σας>>

Last edited: 19 Σεπτεμβρίου 2021
  2. nikossub93

nikossub93 Contributor

Slave 32 αν και δεν σε γνωρίζω μου αρέσουν πολύ οι ιστορίες σου . Η σχέση σου με Τον Αφεντη σου πρέπει να ήταν πολύ όμορφη. Σε ζηλεύω