Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ξεφτίλισμα κάτω από το τραπέζι

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος ageladitsa, στις 4 Φεβρουαρίου 2021.

1. ageladitsa

ageladitsa New Member

Μία από τις πρώτες μου εμπειρίες.

Είχα πάντα φαντασίωση κάτω από το τραπέζι. Σκεφτόμουν πχ να ήμουν κάτω από το γραφείο του αφεντικού μου όσο εκείνος δούλευε και να του έπαιρνα πίπα.

Ένας παλιός μου αφέντης, απολάμβανε να με έχει κάτω από το τραπέζι με κάθε τρόπο. Φυσικά το απολαμβανα και εγώ.

Όταν ερχόταν από την δουλειά ήταν η καθημερινή συνήθεια: Του σερβιριζα το φαγητό του στο τραπέζι και μετά έμπαινα από κάτω. Έμενε γυμνός από την μέση και κάτω καθόταν στην άκρη της καρέκλας με αποτέλεσμα τα αρχίδια του να κρέμονται. Και εγώ τα έγλειφα ασταμάτητα χωρίς να μου επιτρέπει να γλείφω πουθενά αλλού. Μόνο τα αρχίδια του κάθε μεσημέρι πριν μπει για μπάνιο ώστε να χαλαρώσει. Μετά ήξερα ότι θα έμπαινε για μπάνιο και εκεί θα τον έπαιζε μόνος του καθώς μου είχε πει ότι το απολαμβάνει καλύτερα χωρίς εμένα και την μέτρια τεχνική μου στην πίπα.

Άλλες φορές με έβαζε όσο έβλεπε τσόντες και τον έπαιζε να περιμένω ανάμεσα στα πόδια του μέχρι να χύσει. Του άρεσε και τον βόλευε κιόλας γιατί δεν λέρωνε πουθενά.

Το τελευταίο και καλύτερο μου ήταν όταν μίλαγε στο τσατ με άλλες γυναίκες και εγώ τον έγλειφα. Μου έλεγε μερικές φορές και τι γράφουν, τι θα ήθελε να τους κάνει ακόμα και ότι κανόνιζαν ραντεβού. Μου άρεσε πάρα πολύ που τον έγλειφα εκείνη τη στιγμή γιατί ένιωθα ότι συμμετείχα κι εγώ με κάποιο τρόπο παρόλο που έστελνε με άλλες. Επίσης μου άρεσε πάρα πολύ η ξεφτίλα που ένιωθα όταν με σύγκρινε μαζί τους μου έλεγε πόσο πιο ωραίες είναι ότι σκέφτεται τα μεγάλα βυζιά τους.

Ένα πράγμα που δεν έγινε ποτέ όσον αφορά το "κάτω από το τραπέζι" είναι να τον γλείφω ενώ είναι με τους φίλους του κ βλέπει αγώνα ή οτιδήποτε άλλο. Δεν ήθελε να το κάνουμε γιατί βρισκόμασταν μόνο μόνοι μας κ με έκρυβε από τους φίλους του. Μακάρι κάποια στιγμή να το ζήσω. Να έχει μαζευτεί η αντροπαρεα κι εγώ να είμαι σκυμμένη γυμνή με την μεγάλη κοιλιά μου εκτεθειμένη να τους γλείφω κ αυτοί να συνεχίζουν σαν να μην υπάρχω κ σαν να είναι απόλυτα φυσιολογικό. Να με θυμούνται μόνο για να μου πουν ντροπιαστικά κ εξευτελιστικά σχόλια.

2. S.M

S.M Regular Member

Θα το αντεχες;  

3. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Eχει γινει μαστιγα πλεον...

4. Sonora

Sonora New Member

Μα πόσο χάλια είναι η τεχνική σου που προτιμούσε να τον παίξει? 

5. ManMasterFirst

ManMasterFirst Ποτέ μη λες ποτέ Μπορεί να εκπλαγείς...

Παιδιά όσο χάλια και να είναι η τεχνική της με τόσο γλύψιμο που έχει κάνει σίγουρα θα έχει βελτιωθεί.
    Δεν απομένει παρά να τις δώσουμε την ευκαιρία να το διαπιστώσουμε!
    Τι λές εσύ αγελαδίτσα?

6. antreas Armatas

antreas Armatas Regular Member

Εγω λέω να την δοκιμάσουμε την τεχνική της και να την βαθμολογισουμε.