Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

οι ικανοτητες του κυριαρχου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος thelma, στις 25 Σεπτεμβρίου 2006.

  1. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Συμφωνω με τον KyriosG για αλλη μια φορα και αυτο με κανει να ανησυχω. 

    Και για να πω και για τις Κυριαρχες (οχι για ολες αλλα γνωριζω αρκετες) οτι οι περισσοτερες γεννηθηκαν ετσι... Λεβεντισες.
    Γνωριζοντας την πορεια της ζωης τους εως και σημερα ειδα και εξακολουθω να παρατηρω οτι την αντιμετωπιζουν περηφανες και μονες, αυτονομες αλλα και με περισσιο θαρρος και δυναμη εχοντας στην πλατη τους το βαρος ολοκληρης της οικογενειας τους, της σχεσης τους, αλλα και της ιδιας τους της ζωης.

    Πως να μη πιστευω λοιπον και στην Γυναικεια Κυριαρχια?

    * Οσο για το "ειδικο βαρος" που ανεφερες KyriosG... βαλτο και αυτο στα +συν  
     
    Last edited: 27 Σεπτεμβρίου 2006
  2. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: οι ικανοτητες του κυριαρχου

    Επειδη δεν βρισκω πουθενα να εγραψα οτι ενοχληθηκα που ξεχειλωσε το θεμα(ενοχλουμαι στην ζωη μου για σοβαροτερα πραγματα),μπορει καποιος παρακαλω να μου το επισημανει?
    απο μια λεξη ας μην πλαθουμε σεναρια...χανουμε την ουσια.
     
  3. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Re: Απάντηση: οι ικανοτητες του κυριαρχου

    Κατ αρχήν σε ευχαριστούμε που μας το επιτρέπεις αν και χωρίς την άδεια σου να συνεχίσουμε…..
    Thelma μου καλή μου, μήπως θαρρείς ότι εδώ παίζουμε τις "όρνιθες του Αριστοφάνη" η τέλος πάντων κάτι τέτοιο και περιμένουμε το χειροκρότημα του κοινού για την επιβεβαίωση μας πριν παμε στην συνέχεια της επόμενης παράστασης?
    Λεω εγώ τώρα μήπως?
     
  4. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Re: Απάντηση: οι ικανοτητες του κυριαρχου

    Αναρωτιέμαι ποιος χάνει την ουσία όταν από όλο το ποστ και την τοποθέτηση μου που απαντούσαν επί της ουσίας αυτού που ρώτησες αρχικά, εσύ επικεντρώθηκες στο αστείο μου.
    Και επειδή όλα αυτά είναι εκτός θέματος αν έχεις οποιαδήποτε άλλα παράπονα επί προσωπικού και τέτοιου είδους σχόλια μπορούμε αν βέβαια συμφωνείς, να τα κάνουμε με pm για να μην διαβρώνουμε το όλο νήμα με ποστ που δεν λένε απολύτως τίποτα για το βασικό θέμα.  
     
  5. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: οι ικανοτητες του κυριαρχου

    Και τα σεναρια συνεχιζονται.....
    Ας μην μαλλιοτραβηχτουμε για εναν Brad Pitt...     
     
  6. gaby

    gaby Guest

    Θα ζητήσω από πριν συγνώμη απ όλους όσους τυχόν νιώσουν προσβεβλημένοι με τα παρακάτω γραφόμενά μου:

    Σε όσες της υποτακτικής πλευράς λένε, "εγώ τον Κυρίαρχο τον θέλω έτσι κι έτσι κι έτσι και όποιος είναι αλλιώς δεν είναι Κυρίαρχος, δεν στέκει θεωρητικά κατά τη γνώμη μου να είναι Κυρίαρχος, αλλά είναι φελλός και fake και για πέταμα και δεν μου κάνει", συστήνω λίγη υπομονή. Σε φάση φόβου και αντίστασης είναι. Αυτό οδηγεί στην υπερβολική ανάλυση - ναι εγώ μιλάω εδώ (!)   με στόχο ανείπωτο να ξεφύγουμε, να διαφύγουμε, να υπεκφύγουμε. Βάζουμε τον πήχυ όσο ψηλότερα γίνεται και έτσι δεν κινδυνεύουμε να βρεθούμε υπό την κυριαρχία κανενός. Παλιά δοκιμασμένη συνταγή. Αν και δεν σε γλυτώνει από την πλήξη.

    Και αν βρεθεί σε μία D/s σχέση μία που λειτουργεί σ αυτήν την λογική θα έχει σύντομα προβλήματα αποκαθήλωσης. "Τον νόμιζα να βαραίνουν πιό πολύ τα φρύδια του, τώρα που τον βλέπω και δεν σημάδεψε καλά τρεις φορές με το μαστίγιο και επιπλέον κοιμάται σαν βόδι όταν είναι σουρωμένος, δεν μου κάνει, με αδίκησε, με κορόϊδεψε, τί θα κάνω εγώ τώρα".

    Για τους κυριαρχικούς και Κυρίαρχους τώρα που επιμένουν και σωστά από άποψη τακτικής από την πλευρά τους, ότι πρέπει ο Κυρίαρχος να έχει ειδικό βάρος, - στα μάτια τίνος; στα μάτια της υποταγμένης έτσι και αλλιώς θεός θα γίνει κάποια στιγμή - φυσικό το βρίσκω. Αν δεν παινέσεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει. Εισάγουν όμως έτσι το στοιχείο του ανταγωνισμού στην σχέση και τίποτα δεν ακυρώνει και υποσκάπτει μία D/s σχέση όσο ο ανταγωνισμός.
     
  7. zinnia

    zinnia Contributor


    Κι εγω ξερω πολλες τετοιες.

    Χωρις να εχουν πιασαρικα ονοματα, παρα κοινα, κοινοτατα οπως Μαρια, Γεωργια, Ντινα, χωρις να φορουν δερματινα , χωρις να χουν μαστιγωσει κανεναν αρσενικο ή θηλυκο, χωρις να εχουν επιβαλει αρνηση οργασμου στο ταιρι τους (γιατι μονο ετσι μπορουν να τον ελεγχουν και να του επιβληθουν), χωρις να θελουν να τους απευθυνονται με κεφαλαιο το πρωτο γραμμα οπως ζητουσε ο παλαι ποτέ Προεδρος της Δημοκρατιας , χωρις να ξερουν απο πρωτοκολλα, χωρις να χρειαζονται τιτλους για να επιβληθουν στο σπιτι τους, στη δουλεια τους ή στις παρεες τους, χωρις να αποπνεουν νταιλικι και τσαμπα μαγκια και "ξερεις ποια ειμαι εγω", χωρις να χουν αναγκη να επιβεβαιωθουν μεσα απο τη λατρεια των αλλων ή μεσα απο τη δουλικοτητα τους για να φανουν αυτες .

    Ειτε φορανε ταγιερ Αρμάνι, ειτε τσίτι απο τη λαική, γοβες Καλογήρου ή φλατ παπουτσι των 30 ευρω, εχουν το ιδιο ¨αρωμα¨. Το άρωμα της γυναικας που στηριζεται στα ποδια της, που σεβεται τον εαυτο της κι επομενως και τους αλλους, που δεν ειναι χαζο-μπιμπο 18 -78 χρονων, που δεν χρησιμοποιει τις αδυναμιες των αλλων για τα καπριτσια της.

    Που δεν εχει πηλινα πόδια.
     
  8. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    To παραξενο zinnia ειναι οτι κατι τετοιες "Λεβεντισες" δεν ειναι μονο Κυριαχικες Γυναικες.
    Το παραξενο ειναι οτι τετοιες προσωπικοτητας "Λεβεντισες" γυναικες που πολυ σωστα τις περιεγραψες ειναι και υποτακτικες.
    Αρκετες απο αυτες γνωριζω και προσωπικα απο Αθηνα εως και Θεσσαλονικη....Απο Αθηνα εως και Κρητη απο Αθηνα εως και Μυκονο, σε ολα τα μηκη και πλατη της γης.

    Η Γυναικα πρεπει να ειναι περηφανη γι αυτο που ειναι. Δυνατη για να αντιμετωπισει και μονη της την ζωη της οποτε χρειαστει, θαρραλεα και σιγουρη ακομα και μεσα απο την παραδοση της στον Κυριαρχο που επιλεγει. Να εχει προσωπικοτητα, εστω και αν τα ματια της κοιτουν χαμηλα.
     
  9. G_E

    G_E Contributor

    Συμφωνω μαζί σου lara. Ποιός έχει λύσει όλα τα προβλήματά του? Και συμφωνώ μαζί σου επίσης πως άλλο να καθοδηγείς άλλους κι άλλο να τα εφαρμόζεις στον εαυτό σου. Αν με την ιδια ευκολία που αντιμετωπίζω γενικότερα προβλήματα έλυνα και τα δικά μου θα είχα χάσει αυτά τα αναθεματισμένα 10 κιλά να πέσει λίγο και το ειδικό βάρος.
     
  10. Astarty

    Astarty Contributor

    Πάντα οι συμβουλές και οι οδηγίες είναι πιο εύκολες να δίνονται σε άλλους παρά να εφαρμόζονται ως πράξη από τους ίδιους μας τους εαυτούς.

    Ω τι μέγα σέβας άραγε προκαλεί εκείνος που πρωτίστως στον εαυτό του εφαρμόζει τον λόγο του!

    Αστάρτη
     
  11. G_E

    G_E Contributor

    Ηθικά ναι.

    Αλλά υπαρχουν κι άλλες διαστάσεις του θέματος. Μερα που είναι σήμερα ας φέρω ένα σχετικό παράδειγμα. Άλλο ο προπονητής κι άλλο ο παίχτης. Ο ένας λεει στον αλλο πως να παίξει αλλά ο ιδιος δεν είναι καλός σ' αυτό.
     
  12. SadalMelik

    SadalMelik Regular Member

    Έχω την εντύπωση πως αυτό που εννοεί η thelma δεν είναι τόσο το πόσο πετυχημένος είναι στην ζωή του ο συγκεκριμένος Κυρίαρχος αλλά κατά πόσο μπορεί να υποστήριξη μέσα σε μια σχέση αυτά τα οποία πρεσβεύει. Μετά από συζήτηση με κάποιες subs έφτασα στο συμπέρασμα πως πολλοί want to be Dom/Domme όταν φτάνει ο κόμπος στο χτένι απλά κολλάνε. Ίσως και να κάνω λάθος πάλι