Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

οργασμός αυτός ο άγνωστος.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 12 Ιουλίου 2014.

1. brenda

brenda FU very much

Πέστα @margarita_nikolayevna κορίτσι μου, όχι πέστα, μήπως και πειστεί εν τέλει...      

2. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Ακούστε κύριε... κύριε... κύριε... (από τη γνωστή ταινία)...

Συγγνώμη κύριε, ποιος είστε (από το γνωστό άσμα)...

Που θα μας απαγορεύσετε και το Hitachi...

Δημοψήφισμα τώρα!!! Νυν υπέρ του Hitachi ο αγών

3. imakolata

imakolata New Member

χαχαχαχαχαχαχα!!!!! μόνη μου το κατάλαβα καλύτερα , έγινα ένα με αυτό . Είμαι καταπληκτική χειρίστρια , η καλύτερη θα έλεγα χε χε χε ! ξερω κάθε ταχύτητα τί αποτέλεσμα δίνει , ξέρω σε κάθε σημείο στο αιδοίο .. πανω απο κλειτορίδα , δεξιά , αριστερα..να κάνει τους κεγκελικούς μύες να χορεύουν πεντοζάλη !!!!!!!

4. imakolata

imakolata New Member

α πα πα πα .. αυτα τα λόγια δεν πρέπει να λέγονται .. φτου κακά στο στόμα μας . θα κάνω εξέγερση , και αντί για λάβαρο θα έχω το λατρεμένο..  

5. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Ας κάνουμε κάτι χρήσιμο για αυτό τον έρημο τόπο: ένα σεμινάριο ίσως;;;     

Θα ακολουθήσω το λάβαρο όπως οι επαναστάτες τη σημαία, όπως οι ναυαγοί το φάρο, όπως οι γιαπωνέζοι τουρίστες την ομπρέλα του ξεναγού    

6. ataxia

ataxia Regular Member

Τον χιτάτσι δεν τον γνωρίζω αλλά εγώ σήμερα είχα τον πρώτο μου οργασμό με ATM.
    Με μπόλικο public humiliation, η κατάσταση απογειώθηκε!

Είχαν προηγηθεί άλλες 5 προσπάθειες, άκαρπες δυστυχώς και η ψυχολογία μου πλέον θύμιζε την ασέξουαλ περίοδο του Morrissey πριν την ηλικία των 30…
    Αποφάσισα να το ρίξω στην τύχη, να μην το πολυσκέφτομαι και τελικά σήμερα ανταμείφτηκα: Πυροτεχνήματα!

Με την πλεονεξία που με διακατέχει, σκέφτομαι να του ζητήσω επαφή παρά πέντε και πέντε για μια-δυο μέρες. (Μου άρεσε πώς να το κάνουμε!?)
    Κανείς όμως δεν ξέρει να μου πει με απόλυτη βεβαιότητα αν αυτό είναι εφικτό. ΦΦφφφφφ

7. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

@sokolata ολο το φορουμ ασχολειται με το μουνι σου.

Κανω εκκληση να κλειδωθει το νημα    

Attention whore!!!!

8. Με τον οργασμό μου ασχολείται αγαπημένη μου!!
    Για το μουνι μου θα κάνω άλλο νήμα

9. Hitachi Master

Hitachi Master New Member

Και να φανταστείς, ότι η εκπαίδευσή σου στο Hitachi ήταν βασικού επιπέδου! 'Εχεις πολύ δρόμο ακόμα και στα δύο άκρα: καταναγκαστικοί οργασμοί κατ' εξακολούθησιν και στέρηση οργασμού μετά από μέγιστη διέγερσση.

Last edited: 3 Ιουλίου 2015
  10. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Σιγά βρε καυλιάρα, στράγγιξε το μουνί σου!...  

11. whisperer

whisperer Regular Member

12. Εσύ μπορεί να το έχεις ξεχάσει πια.. αλλά έτσι είμαστε εμείς οι νέες. Καυλιαρες.