Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

οργασμός αυτός ο άγνωστος.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 12 Ιουλίου 2014.

1. imakolata

imakolata New Member

αυτό το μηχάνημα που σου αναφέρουν τα παιδιά κάνει απίστευτη δουλειά . είναι ακριβό βέβαια αλλά είναι μια επένδυση . Αγόρασα εδώ και καιρό για τα σεξουαλικά μου παιχνίδια το magic wand και το συνιστώ σε όλους . Εχει 6 ταχύτητες δόνησης και ενεργοποιεί εσωτερικούς νευρώνες που ούτε καν ξέρεις ότι υπάρχουν . Βάλε μια τσόντα που σε φτιάχνει .. πάρε το hitachi , βάλτο πάνω στην κλειτορίδα σου και αστο να δουλέψει για σένα .. θα χύνεις και θα κλωστάς από την ένταση .. Αυτό το μηχάνημα θα σε ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ να χύσεις .δεν σε ρωτα .. χε χε χε χε

2. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

να κατι τετοια ακουω απο σενα και αλλες που το εχουν και σκεφτομαι οτι αν εγω χυνω οπως χυνω με τον απλο μου συμβατικο δονητακο , τοτε... 
    μια ερωτηση @imakolata :
    μετα απο ποση ωρα χρησης ξεκολλας ;;;  

3. imakolata

imakolata New Member

αχχχ έτσι έλεγα και γω ..μέχρι που ήρθε στα χέρια μου αυτό το ΘΕΙΚΟ μηχάνημα . αν ξεκινήσω να γράφω θα πρέπει να ανοίξω μια νέα κουβέντα περί hitachi . Μετά από πόση ωρα να ξεκολλήσω; με κανει να χύνω τόσο έντονα που το πετάω στην άκρη , χτυπάνε τα νευρα μου ως κάτω στις πατούσες .. και στις δύο πατούσες.. χαχαχαχαχα. δεν δοκίμασα να ξαναπαίξω στο "καπάκι" . εκτός αν μου το κάνει κάποιος άλλος και .. μάλλον θα λιποθυμήσω γιατί είναι τρομερά έντονο . Το θέμα είναι ΕΝΑ . χωρίς το μηχάνημα δεν πάω πουθενα , πλέον μου έγινε σεξουαλική εξάρτηση ...

4. whisperer

whisperer Regular Member

5. imakolata

imakolata New Member

αχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  

6. whisperer

whisperer Regular Member

7. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

δοκιμασε σε παρακαλω και πες μου τα αποτελεσματα.
    πιστευω θα τα καταφερεις  

8. astarti

astarti Love beyond Reason

Ένα πράγμα θα πω..μην ανησυχείς για τον οργασμό, επικεντρώσου στη διαδικασία..  

9. Τυλιξε μου δυο.θα τα φαω σπιτι..!!!

10. Μην λες για πατουσες και ειναι και βραδυ.... 

11. episkeptis

episkeptis New Member

Πάντα το ίδιο αποτέλεσμα?

12. imakolata

imakolata New Member

κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου και δεν θα χάσεις ! μπορώ να σε βοηθήσω στην σωστή αγορά γιατί κυκλοφορούν πολλά ιμιτασιόν . χιτάτσι φιλενάδα , χαλάρωσε και βάλε τη τσόντα να παίξει !