Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ουφ....βαρεμάρα...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος cebri79, στις 9 Απριλίου 2011.

1. cebri79

cebri79 New Member

...και δουλειά Σάββατο...διπλή βαρεμάρα :retard:

2. Απάντηση: ουφ....βαρεμάρα...

Πίκρα. Κουράγιο.

3. cebri79

cebri79 New Member

Απάντηση: ουφ....βαρεμάρα...

πίκρα δε λες τίποτα!κουράγιο κάνω από το πρωί!ίσως θα πρέπει να αρχίσω να ασχολούμαι με κάτι να περνά δημιουργικά η ώρα!λέω να αρχίσω κοιτάζοντας το ταβάνι! 

4. Απάντηση: ουφ....βαρεμάρα...

Λαμπρή μέθοδος. Εγώ πάλαι ποτέ κοιτούσα το ταβάνι σχεδιάζοντας την κατάκτηση του πλανήτου.

5. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Πρέπει να κατέβω e-shop αλλά για να κατέβω e-shop πρέπει να περάσω από το Βασιλόπουλο που έχει ATM αλλά στο Βασιλόπουλο αυτή τη στιγμή γίνεται της επί χρήμασι εκδιδομένης γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα...

γκρρρρρρ

6. cebri79

cebri79 New Member

δεν έχω τόσο μεγάλες βλέψεις!μου αρκεί η Γηραιά Ήπειρος! λολ

υ.γ. σκονισμένο ταβάνι!

7. Απάντηση: ουφ....βαρεμάρα...

Θαυμάσια! Θα σε διορίσω Μέγα Δραγουμάνο της Ευρώπης. Εγώ θα κυβερνώ ως Παγκόσμιος Πρωθυπουργός από τον Βόρειο Πόλο. Αλλά οι βλέψεις μας πρέπει να εκτείνονται σε όλο τον Γαλαξία.
    (Η κατάκτηση άλλων γαλαξιών θα είναι το καθήκον των απογόνων).

8. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Α ωραία... έχω και δέκατα. Έκλεισε το καρέ

9. Απάντηση: ουφ....βαρεμάρα...

Είναι κι ο Ερμής ανάδρομος