Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΟΥ!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος xronoula, στις 21 Σεπτεμβρίου 2012.

1. xronoula

xronoula New Member

Τον Μιχάλη τον γνώρισα από το ιντερνέτ σε ένα δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης.
    Μου είπε πως ήταν λογιστής κ είχε δικό του λογιστικό γραφείο στον Πειραιά ήταν 38 ετών με πέρναγε έναν χρόνο. μιλαγαμε για μέρες στο τσατ ………μια μέρα μου λέει θες να με δεις? θες να δεις τον γαμιά σου? αυτό θα είμαι από εδώ κ πέρα
    Όντως μου έδωσε τα στοιχειά του κ είδα ποιος είναι στο φεις μπουκ .δεν ενθουσιάστηκα θα έλεγα άλλα ήδη με είχε κατακτήσει με τα λόγια του είχε καταφέρει να φλερτάρει το μυαλό μου εδώ κ μέρες.
    Ξημέρωσε πρωτομαγιά μου λέει θα πας κάπου? όχι απάντησα θα δουλεύω απόγευμα μάλιστα οκ μου απανταει θα τα πούμε το απόγευμα στο τσατ, τότε έστειλα μνμ :δεν θέλω μια τόσο όμορφη μέρα να μείνεις μέσα μόνο κ μόνο με την προοπτική να μου μιλήσεις¨¨ μου απανταει: μωρό μου καρδούλα μου όταν εγώ επιθυμώ κάτι ,κάποιον εσένα ……….αυτό μου δίνει δύναμη θα είμαι εκεί κ θα σε περιμένω φιλιά πολλά ο Μιχάλης σου.
    Κυλίσανε οι μέρες μιλαγαμε ώρες ατελείωτες συμπληρώναμε την γνωριμία μας. ένα βραδύ κατά τις 1πμ εκνευρισμένη πάω να κάτσω να ηρεμήσω ολομόναχη στην παράλια στο ΣΕΦ του στέλνω μνμ του εξηγώ που είμαι κ γιατί είμαι εκεί μου λέει πήγαινε στο Καραϊσκάκη κ έρχομαι………….όντως πήγα ήρθε πήρε ταξί κ ήρθε να με δει !τον γνώρισα αμέσως κ ξανά η εμφάνιση δεν μου τράβηξε την προσοχή αλλά αδιαφόρησα γιαυτο θα είχα επιτέλους την παρέα του! έσκυψε κ με φίλησε στα χείλη δεν αντέδρασα μου άρεσε φιλαγε υπέροχα……….ανταπέδωσα
    Άρχισε να μου χαδεύει το στήθος είχε μείνει έκπληκτος είπε είναι μεγάλο είναι τέλειο θα χάνομαι εκεί με τις ώρες! Άρχισε να δαγκώνει τις ρώγες μου να τις ρουφαει δυνατά με τρέλανε τον ήθελα αν ήταν δυνατόν εκείνη τη στιγμή.
    Δεν μας βοηθούσε το μέρος κ έτσι καταφύγαμε ένα στενό πίσω από την ελαις στην Πειραιώς μου έβγαλε έξω το στήθος κ συνεχίσει να το δαγκώνει με μανία με καύλωσε αγρία. τότε μου λέει σκύψε μωρη πουτανα κ κάνε μου μια πίπα!
    Το έκανα δίχως δεύτερη κουβέντα τον ένιωθα να τρέμει να θέλει να χύσει άλλα συγκρατήθηκε για 2-3 λεπτά τελικά δεν άντεξε με έλουσε με τα σπερματικά υγρά του. μου λέει πάμε τώρα πήγε 3πμ αύριο δουλεύουμε δεν ήθελα να φύγω έτσι πήγαμε μια βόλτα στην παραλιακή κατεβήκαμε στην παραλία με πήρε αγκαλιά ήταν λίγο πιο ψηλός από εμένα με έσφιξε κ είπε θα ξανάρθουμε εδώ!
    Από την επόμενη μιλαγαμε με μνμ στο κινητο ήθελε λέει να βρεθούμε να γίνω δικια του .εγώ μεν ήθελα αλλά δεν ήξερα αν έκανα το σωστό μήπως είχα βιαστεί? θα έπρεπε να τον εμπιστευτώ? δεν τον γνώριζα καν……..μετά από 20 μέρες ξαναβρεθήκαμε στο ίδιο σημείο στην πειραιως,θα πηγαίναμε στο χοτελ να κάνουμε ερώτα. πήγαμε με το που έκλεισε η πόρτα όρμησε πάνω μου σαν ύαινα άρχισε να με φώναζε πουτανα καργιολα θα σε σκίσω μου έβγαλε με δύναμη τα ρούχα άρχισε να με δαγκώνει παντού ένιωθα το χέρι του να κτυπάει με δύναμη τον πισινό μου άλλα μου άρεσε πολύ μετά άρχισε να σφαλιαρίζει τα μουνοχειλα αφού τα χτύπησε ξάπλωσε ανάσκελα κ μου ζήτησε να κάτσω πάνω του έγλυφε καυλωμένος την κλειτορίδα μου την ρουφαγε έτρεμα από την καυλα μετά μου ζήτησε να τον γλύψω παντού ήθελε ακόμα κ στα δάχτυλα των ποδιών του το έκανα 1η φόρα στη ζωή μου το έκανα ήθελα να τον νιώσω μέσα μου βαθιά αλλά όσο τον έγλυφα εκείνος έχυσε. δεν τα κατάφερα μου λέει είχα καιρό να πάω με γυναικά ζήτησα συγγνώμη ίσως εγώ φταίω είπα .με κραταγε στην αγκαλιά του είχαμε γίνει μουσκίδι ο ιδρώτας μας είχε ποτίσει σεντόνια κ στρώμα , ξαφνικά νιώθω να με γυρνά ανάσκελα κ αρχίζει να με καρφώνει με το καυλι του έχυσα με δυνατές κραυγές ήταν τόσο έντονο που άρχισα να τρέμω από την ηδονή…………….κάναμε μπάνιο κ φύγαμε, την επομένη μέρα όλο μου το σώμα είχε μελανιές κ δαγκωνιές με είχε φάει ποναγανε οι ρώγες μου αλλά κάθε φορά που τις άγγιζε το εσώρουχο τον ήθελα ξανά κ ξανά κ ξανά σαν κολασμένη

2. takispolitis

takispolitis New Member

Απάντηση: ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΟΥ!

ωριαια η ιστορια σου εχει και συνεχεια ???

3. xronoula

xronoula New Member

συνεχεια επι δεκα μηνες μαζι.....

4. xronoula

xronoula New Member

Παρασκευή απόγευμα έλαβα μνμ στο κινητό αύριο μπορώ να βρεθούμε.
    Το Σάββατο όμως μου ξαναστέλνει άκυρο έχει ζέστη και βαριέμαι άμα θες έλα εσύ σπίτι μου!
    Απάντησα θέλω να έρθω αλλά δεν έχω ιδέα από την περιοχή που μένεις το ξέρεις αυτό μου λέει θα σου πω εγώ .όντως μου έγραψε κάθε βήμα που έπρεπε να κάνω ώστε να φτάσω σπίτι του , ακόμα και που θα παρκάρω με ασφάλεια. 3 και μισή βρέθηκα κάτω από το σπίτι του χτύπησα ένα κουδούνι αλλά η πόρτα δεν άνοιξε παίρνω τηλέφωνο μου λέει για δε χτυπάς? μονός είμαι εδώ
    Ανέβηκα την σκάλα με περίμενε στην πόρτα ,κλείνει βιαστικά την πόρτα κ αρχίζει να με φιλαει τόσο παθιασμένα μα τόσο παθιασμένα που έγινα μούσκεμα……..
    Με φιλούσε και ένιωθα την καυλα του να με παρασύρει κάθε φιλί και ένα χτύπημα του κεφαλιού μου στον τοίχο από την ένταση του. αρχίζει να με γδύνει και να πεταει τα ρούχα μου στο πάτωμα…….αμέσως ορμηξε στις ρώγες μου, δάγκωνε με λύσσα σαν πεινασμένο ζώο. εκείνος φορούσε ένα αθλητικό σορτσάκι ένιωθα το καυλι του να μου τρυπαει τα μπούτια
    Γδύνεται και μου λέει πέσε στο πάτωμα και γλύψε με θα σου πω εγώ να σταματήσεις! το έκανα ! κατάφερα να βάλω όλο το πέος του στο στόμα μου και τους όρχεις ταυτόχρονα……..¨έτσι πουτανα μου φώναζε έτσι ρούφα τον καλά
    Να σε χύσω να σε λούσω με τα υγρά μου¨ με το ζόρι κρατήθηκε να μη με χύσει στη μούρη, σήκω μου λέει ξαφνικά θέλω να κάτσεις πάνω του να σε καρφώσει δυνατά .ανέβηκα πάνω στο σκληρό καυλι του και άρχισα να λικνίζομαι εκείνος είχε ήδη αρχίσει να με δαγκώνει στις ρώγες μου για μια ακόμη φόρα με ερέθιζε αφάνταστα. η έκρηξη μου έγινε όταν έπιασε τα στήθη μου και δάγκωσε δυνατά πολύ δυνατά και τις 2 ρώγες μου ένιωθα να ματώνουν αλλά μαρεσε έτσι με κανε να παραλύσω
    Τι εγινε με ρωταει αυτό ήταν? στο πάτωμα να με τρελάνεις στη πίπα ήταν σκληρός ακόμα δεν άργησε να χύσει στο πρόσωπο μου και να φωνάζει παρτα μωρη πουτανα παρτα ΕΣΥ είσαι η πουτανα μου ΕΣΥ!
    Με πήρε στην αγκαλιά του και άρχισε να φιλαει τα χέρια μου κανείς δεν μου το είχε ξανακάνει αυτό………..γύρισα και του είπα ευχαριστώ! Μου λέει εγώ ευχαριστώ!!!!!!!!

5. xronoula

xronoula New Member

δεν ξερω αν σας τραβηξε η δικη μου ιστορια αν ναι ! και θελετε εχει κ 2ο μερος θα χαρω να τη διαβασετε

6. GRD

GRD Great Red Dragon

Προσωπικά... τα βρισίδια τα βρίσκω μπανάλ... αλλά όπως τη βρίσκει ο καθένας.

Κατά τα άλλα... είναι rough sex και όχι κάτι άλλο... άποψή μου... πάντα... αλλά ξέρεις πολλά ξεκινούν έτσι.. οπότε γιατί όχι;

Μπορείς να συνεχίσεις να μας λες... και μη σε ξενερώνω με τα σχόλιά μου... είναι πάντα απλώς η άποψή μου...

Ανδρ(ε)ας

7. takispolitis

takispolitis New Member

ας συνεχίσεις την διήγηση και θα μπορούμε με ασφάλεια στο τέλος να σχολιάσουμε, σε μερικά σημεία συμφωνώ με τον Andy

8. xronoula

xronoula New Member

ναι ξεκινησε ως σκληρο σεξ .............αλλα γρηγορα συνεχιστηκε με κλιπς σε διαφορα σημεια του σωματος........με δονητες........κ πολλα αλλα που θα σας πω στη συνεχεια σας ευχαριστω!

9. Marqui

Marqui sitting on a park bench

Δεν είμαι απόλυτα βέβαιος εάν εννοώ το site ή Ά/άπαντες τους ενασχολούμενους με το άθλημα αλλά

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  10. XSU

XSU Regular Member

Θα συμφωνήσω με τον Αντρέα. Πάντως εμένα ούτε αγριο ή kinky sex μου φαίνεται...

11. vagteo

vagteo New Member

Οταν εχει βυζαρες η γυναικα,γινονται πολλα ωραια....

Συνεχισε μας την ιστορια σου!

12. Georgiou20

Georgiou20 New Member

Καλό θα ήταν να ξέρουμε λίγο περισσότερες λεπτομέρειες..