Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΟΥ!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος xronoula, στις 21 Σεπτεμβρίου 2012.

1. markisios

markisios New Member

Απάντηση: ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΟΥ!

αντε ρε μαναρι! για παμε τη συνεχεια...

2. xronoula

xronoula New Member

σαν τι λεπτομερειες θα θελατε να μαθετε δλδ?σας ακουω κ θα πραξω αναλογως...................καλησπερα σας!

3. takispolitis

takispolitis New Member

συνέχισε την διήγηση της ιστορίας σου σε παρακαλώ

4. tsouknida

tsouknida Regular Member

Oντως ίσως λίγες λεπτομέρεις μας βοηθήσουν να δούμε τίποτα bdsm στοιχεία.. 

5. xronoula

xronoula New Member

λαμβανω μνμ ειναι ο μιχαλης μου λεει ραντεβου στου ρεντη σε περιμενω.θα ερθεις με τα ποδια κ χωρις σουτιεν ,του απανταω αμα δεν φορεσω θα φαινεται εντονα οκ μου λεει φορα,πηγα 10 λεπτα νωριτερα απο την ωρα που ειπαμε ξαναστελνει μνμ :σημερα θα δοκιμασεις τα παιχνιδια μου ...........θα νιωσεις πονο!.εφτασε παμε σε ενα ξενοδοχειο κλεινει την πορτα κ ορμαει πανω μου να με φιλαει κ να με δαγκωνει ταυτοχρονα οι ρωγες μου αρχισαν να γινονται τεραστιες.το ενιωσε μου πεταει τα ρουχα κ τα εσωρουχα στο πατωμα κ αρχιζει να τις δαγκωνει δυνατα σε καποια στιγμη σταματαει ανοιγει την τσαντα που κουβαλαγε μαζι του κ μου βαζει 2 κλιπς με βαρια αλυσιδα .ενα σε καθε ρωγα δεν μιλαγα απλα ενιωθα πονο αλλα δεν σας κρυβω οτι με καυλωνε πιο πολυ,στη συνεχεια κατεβαινει στην κλειτοριδα κ μου βαζει κ εκει ενα κλιπς που ενωνε με τα αλλα 2 .εγω ακουνητη ,αμιλητη αλλα υγρη μου λεει παρε μου την καλυτερη πιπα που μπορεις να μου δωσεις σημερα .αμεσως εσκυψα κ αρχισα να ρουφαω το καυλι του με μανια τον ηθελα με τρελα,ρουφαγα καθε χιλιοστο απο τον πουτσο του τοσο βαθια μα τοσο βαθια στο στομα μου ειχα τρελαθει απο την καυλα .εκεινη τη στιγμη ξανα ανοιγει την τσαντα του βγαζει εναν διπλο δονητη κοκκινο χρωμα κ μου τον δειχνει .μου λεει εσυ θα με γλυφεις κ εγω θα σε ξεσκιζω πουτανα μου ..........δεν προλαβε να τελειωσει τα λογια του κ μου τον εχωσε ταυτοχρονα σε κολπο κ κωλο
    ενιωσα σαν πουτανα του φωναζω βαλτο μεσα ολο!σκασε μου λεει εγω αποφασιζω τι θα κανω μαζι σου εσυ απλα τα δεχεσαι,εγλυφα με μαινος τον πουτσο του κ εκεινος εσκιζε τις τρυπες μου,τα υγρα μου αρχισαν να τρεχουν στο στηθος του γελαγε μου λεει σαρεσει μωρη ?η τρυπα σου σταζει κ χυνει στο στομα μου πιες τα μου λεει κ μετα με καθαριζεις
    μου βγαζει τα κλιπς απο τις ρωγες κ αρχιζει να τις δαγκωνει δεν ειχα ξανανιωσει τοσο ποθο για αντρα !τον ηθελα μεσα μου αλλα δεν ελεγε να σταματησει να με γαμαει με τον δονητη,ενιωθα να εχω ανοιξει στα δυο.οταν καταλαβε πως κοντευω σταματησε .........με πεταει στο πλαι του κρεβατιου κ αρχιζει να γλυθει την κλειτοριδα αλλα το κλιπς εκει ακουνητο μουδιασμα πονος κ καυλα μαζι αρχισα να τρεμω ,ετρεμαν τα ποδια μουτο καταλαβε κ αρχισε να με γαμαει με τα δαχτυλα του .πρεπει να ειχε βαλει μεσα 4 δαχτυλα αλλα φωναζα απο καυλα κ ελεγα βαλε ολο το χερι !μου απανταει η πουτανα θελει ξεσκισμα απο τον γαμια της?λεω ναι αυτο θελω τοτε αρχισε επιτελους να με γαμαει με τον πουτσο του που ειχε γινει τεραστιος δυνατα καρφωματα τον ενιωθα στον πατο της μητρας μου να με τρυπαει δεν αντεξα για πολυ εχυσα.......μου λεει ελα στο μπανιο..........παω ποτε δεν ελεγα οχι σε οτι μου ζητουσε .
    ηρθε λεει η στιγμη να σε μαρκαρω να σε κανω δικη μου θελω να σε κατουρησω σε ολο σου το σωμα!θα μαφησεις?φυσικα ειπα ......θα εισαι δικη μου για οσο εγω σε θελω .θα κανεις οτι θελει ο γαμιας σου ............

6. Hedonist

Hedonist New Member

Ενδιαφέρον σημεία γραφής Χρονούλα,
    όποτε έχεις χρόνο, συμπλήρωσε μας με νέα κεφάλαια της ζωή σου με τον Μιχάλη.

7. xronoula

xronoula New Member

διπλα του ενιωσα ποθητη γυναικα οχι απλα γυναικα.θεωρω πως εκεινος περασε καλυτερα διοτι ποτε δεν του ελεγα οχι ,ποτε δεν εκανα κατι που θα τον ενοχλουσε κατι που θα προκαλουσε καυγα.ποσες φορες ηθελα να τον βλεπω πιο πολυ ,να τον εχω πιο πολυ.ενα μεσημερι του λεω μωρο μου εκλεισα εισιτηρια για σινεμα το βραδυ απαντηση εχω πολυ δουλεια ακυρωσετα γι αυριο.τα τακτοποιω για την επομενη μου λεει ειμαι αρρωστος δεν θα ερθω............κανονιζα κ εκεινος ολο κ κατι ειχε ...................θελετε να μαθετε τι ειχε?οξεια μαλακια ενας αχρηστος τεμπελης ηταν που για 12 μηνες ηταν ανεργος κ δεν μου ελεγε τπτ .ενας ξεφτιλας που ζηταγε δανεικα κ τελικα δεν επεστρεψε ποτε διοτι συμφωνα με τα λεγομενα του δεν δανειστηκε ποτε .κ εγω αυτον τον αχρηστο τον ερωτευτηκα.τον λατρεψα ,τον αγαπησα
    το μονο που εμεινε στο μυαλο μου ειναι καποιες ομορφες στιγμες οπως αυτες που σας εγραψα εδω μεσα........συμπερασμα ζηστε εντονα αλλα μην δωστε ουτε γραμμαριο αγαπης δεν αξιζει ολοι ειναι ψευτες κ υποκριτες κ συναμα κ κλεφτες κ για να μην κατηγορηθω δεν μιλαω μονο για αντρες εξαιτιας ενος μιχαλη που εγω αγαπησα ,αλλα κ για γυναικες τα συμπερασματα δικα σας!ξερω πολυ θα πειτε ας προσεχα! σας ενημερωνω προκαταβολικα ηθελα να ζησω κατι δυνατο κ το εζησα κ ας αποδειχτηκε ψευτικο μερος ενος καλοστημενου σχεδιου ωστε ο ΜΙΧΑΛΗΣ να βγαλει λεφτα ,ας τα δωσει σε γιατρους οταν θα παλευει για την υγεια του ,καληνυχτα σας κ καλα χριστουγεννα σε ολους μας με υγεια το νεο ετος 2013

8. Lady Calypso

Lady Calypso New Member

ο Καθενας κανει τις επολογες στην Ζωη του....Απλα συνεχίζεις....

9. Απάντηση: ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΟΥ!

Aπλως ησουν ατυχη... Μην το βαζεις κατω.

10. pezoporos

pezoporos New Member

Αυτό είναι κάτι σαν κατάρα;
    Αχ το χρήμα...

11. xronoula

xronoula New Member

δεν με νοιαζει το χρημα ............αλλα τα ψεματα κ η υποκρισια που ειχε .εδωσα αγαπη κ πηρα ψεματα θα τα πληρωσει ολα καποια στιγμη στη ζωη του

12. gaby

gaby Guest

Never love a stranger

Καλή μου xronoula Χρόνια Πολλά κατ' αρχήν  

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δει παροιμία να επιβεβαιώνεται τόσο συχνά και τόσο σκληρά όσο η "όλα εδώ πληρώνονται" έτσι είναι όπως το λες και οι συμπαντικές ισορροπίες αδυσώπητες.

Αν δεν "πληρωθεί" κάτι, τότε δεν ήταν λάθος. Αυτό σκέπτομαι και αναμένω την έκβαση των πραγμάτων.

Πάντα υπάρχουν άνθρωποι που είναι καλοί για τον εαυτό τους και κακό συναπάντημα για τους άλλους.

Ένα πράγμα βοηθάει πολύ, δεν εννοώ να μη δίνεις λεφτά - ό,τι σου κάνει κέφι να δίνεις και για όσο σου κάνει κέφι - είναι να ξεραίνεσαι στα γέλια με τις έστω και ελάχιστα βαρύγδουπες δηλώσεις. Το γέλιο σου φτιάχνει την ημέρα και εσύ ουσιαστικά την έχεις γλιτώσει