Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΟΥ!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος xronoula, στις 21 Σεπτεμβρίου 2012.

1. Ευ

Ευ Τι χρώμα έχει η αγάπη; Premium Member

Απάντηση: ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΟΥ!

Συμφωνώ για την παροιμία κ.gaby!
    όσο για το αν έχει γλυτώσει η Χρονούλα...ουσιαστικά... νομίζω πως ΟΧΙ. Μια καλή ΑΡΧΗ του ΤΕΛΟΥΣ ...ΝΑΙ και είναι στο χέρι της να αποφύγει πλέον τις "Σειρήνες" που θα την καλούν απο τον κάθε Μιχάλη ή "Μιχαλίδα".
    Ξέρουμε όλοι πως όταν βρεθεί ένα ευκολο "θύμα" ο κυνηγός δεν το αφήνει να φύγει, μέχρι να το "στραγγίξει"! Και ειδηκότερα όταν υπάρχει ΑΓΑΠΗ!
    Και επίσης θα ξανασυμφωνήσω μαζί σας κ.gaby για το "ΓΕΛΙΟ"!
    Το γέλιο είναι σύμμαχος!!! Το γέλιο και οι φίλοι!!!

2. ilias1

ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

xronoula, πέρασες καλά, και κάποια στιγμή τέλειωσε.

μην μετανιώνεις, αλλά στον επόμενο κάνε αυτό που πραγματικά σε εκφράζει.

μην κολώνεις από έναν αποτυχημένο.

ηλίας.

3. dhmhtrhs

dhmhtrhs Regular Member

O χρόνος θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα πιο καθαρά,να φύγει ο θυμός και να μπορέσεις να ισορροπήσεις για να δοθείς σε μία νέα σχέση χωρίς ''απωθημένα''.  

4. MindFeeder

MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

Xronoula καλησπέρα και χρόνια πολλά κι από μένα,

η δική μου άποψη ως τρίτου είναι ότι το τυπάκι αυτό (ο Μιχάλης) είχε πολύ απλά απαράδεκτη συμπεριφορά όσον αφορά την ανειλικρινή του στάση.
    Καταλαβαίνω ότι του δώθηκες (όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά) και αισθάνεσαι τουλάχιστον προδομένη.
    Ειδικότερα, πιστεύω ότι αν από την αρχή ήταν ειλικρινής μαζί σου, δηλ. ότι δεν εργάζεται ή ότι έχει άλλα προβλήματα κλπ, είμαι σίγουρος ότι θα το εκτιμούσες και πιστεύω ότι μπορεί και να μη σε αποθάρρυνε αυτό από το να κάνεις κάτι μαζί του στη συνέχεια (εφόσον είχατε τόσο καλή επικοινωνία έστω και από τα απρόσωπα ηλεκτρονικά μέσα).

Anyway, η ζωή μας είμαι πολύ μικρή για να στεναχωριόμαστε για ανθρώπους που δεν αξίζουν,
    γνώμη μου είναι να κοιτάξεις μπροστά με αισιοδοξία και χαμόγελο,

Πολλές ευχές και πάλι,

Manos291

5. xronoula

xronoula New Member

file mano291 ναι αν ηταν ειλικρινης σιγουρα δν θα με ενοχλουσε η ανεργια κ η ελλειψη χρηματων,αγαπας εναν ανθρωπο οπως κ να ναι ,νιωθω πολυ προδομενη κ ηλιθια
    ο μιχαλης θα υποφερει στη ζωη του απολες τις αποψεις ,κ θα χαρω ιδιαιτερα αν μαθαινω τα νεα του διοτι εξαφανιστηκα απο τη ζωη του δεν με νοιαζει αν ζει η αν πεθανε.
    καλα να περνας

6. Enthralling kernel G

Enthralling kernel G Regular Member

Δε ξέρω αν θα σε λυπήσω ,αλλά έχω την αίσθηση ότι μας δουλεύεις ψιλό γαζί και μαζί , τον εαυτό σου...
    Κάτσε ηρέμησε , βάλε τα σε μια σειρά και μετά αποφασίζεις ποιος φταίει σε τι και πως θα το πληρώσει ή όχι.
    Εκτός κι αν είσαι ήδη ήρεμη που μας παραπέμπει αλλού πια...

7. Master D

Master D Regular Member

Καλησπέρα
    είχα διαβάσει και απο άλλο μέλος πριν χρόνια μια ίδια περίπτωση με δανεικά και αγύριστα
    αν είναι ο ίδιος δεν ξέρω... απο το όνομα... μάλλον είναι
    επιτήδειοι υπάρχουν παντού και ενα άτομο υποτακτικής ψυχολογίας εύκολα παρασύρεται
    σε άλλο νήμα έγραψα για το πριν και οχι το μετά, θέλοντας να δώσω έμφαση στο καλύτερα το προλαμβάνειν παρά να θεραπεύειν
    τι κάνεις τώρα xronoula... μαθαίνεις απο τα λάθη σου και συνεχίζεις

καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε ολο το φορουμ

8. xronoula

xronoula New Member

καλη χρονια ! πιθανον να το ειχε ξανακανει δν γνωριζω.
    δεν ηταν θεμα υποτακτικης ψυχολογιας μου τα ζητησε για να μπορεσει να πληρωσει την εφορια απο το λογιστικο γραφειο που διατηρουσε στον πειραια..................αλλα εκ των υστερων εμαθα πως πηγε γερμανια να δει τον ολυμπιακο να παιζει στη ντορτμουντ.εμαθα μου εφτασε ενα λαθος κ εμαθα τωρα μπορω να σας πω πως συνεχιζω μονη μου στη ζωη διοτι αν επιχειρησω να κανω σχεση θα την καταστρεψω εγω η ιδια .οποτε δν θελω να παρω κανεναν στον λαιμο μου.καλη χρονια κυριε!

9. Lady Calypso

Lady Calypso New Member

Μια όμορφη καυλιάρικη ιστορία......

10. xronoula

xronoula New Member

μια ομορφη πραγματικη ιστορια που εζησα στα 37 μου .εκει που λες η ζωη μου παιρνει την κατηφορα.....κ χανομαι μεσα στο πληθος.εκει γνωρισα τον μιχαλη και ειλικρινα δν με ενοχλησε που ηταν ανεργος ,στην εποχη μας οι πιο πολλοι κ πολλες ανεργοι ειναι,αλλα τα ψεματα .αυτα τα ψεματα χτιζουν κ γκρεμιζουν παλατια σανεβαζουν στον αφρο της θαλασσας κ σε πετανε ξανα στα ταρταρα.κ συν τοις αλλοις ειχε κ γκομενα επαιζε με πολλες ταυτοχρονα το ενιωσα το καταλαβα απο μονη μου δεν ειχε το θαρρος να πει την αληθεια .εβλεπε πως τον λατρευα πως τον αγαπουσα κ συνεχιζε τα ψεματα ,οταν λοιπον τον ρωτησα αν υπαρχει αλλη ειπε ΝΑΙ οκ λεω εγω φευγω απο τη ζωη σου ευχομαι να βρεις την ευτυχια που θες!μου λεει:ασε με να φαω τα μουτρα μου ,ξερεις ειμαι δυσκολος ανθρωπος ....σε σενα θα ξαναγυρισω.........εκει βουρκωσα αρχισα να κλαιω σιγανα...ενιωσα στο μετωπο σου γραφει ΜΑΛΑΚΑΣ σε μενα θα ξαναγυρισει γιατι? επειδη μαγαπαει ? η επειδη εγω αντεξα μαζι του?δεν μιλησα του ειπα απλα εμεις ληξαμε ελα να σε παω σπιτι σου εχει κρυο θα πουντιασεις κ τον αφησα εξω απο το σπιτι του ,εκει εκανε κινηση να με φιλησει δεν δεχτηκα ειπα μονο ΦΥΓΕ..........κ απο μεσα μου ελεγα σε θελω !!!!!!!!!!!! σε λατρευω σαγαπαω!!!!!!!!!!!! εφυγε ...............μου λεει εμεις οι 2 δεν τελειωσαμε θα τα ξαναπουμε με κοιταζει στα ματια κ εφυγε.μετα απο μερες εμαθα πως ηταν ανεργος απο φιλη του εγω δν ειχα ιδεα εως τοτε
    του τηλεφωνω να τον στειλω για δουλεια σε φιλο μου αντι αυτου σηκωσε το τηλ του μια γυναικα η οποια μου ελεγε :θελετε κατι?κ ο Μιχαλης ελεγε ελα μωρο μου να σε γαμησω κ αστο ανοιχτο να μας ακουει!
    τα ορια μου ειχαν πια χτυπησει κοκκινο της λεω τραβα να σε γαμησει πριν 5 μερες γαμουσε εμενα! μαζι μου ηταν στην αλλαγη του χρονου κ μαζι μου εζησε πολλα εσενα ηδη σεχει κερατωσει μαζι μου!μα μου κανει ποτε?της ειπα την μερα ,τι ρουχα φορουσε ,ακομα και καλτες και παπουτσια ,επιπλεον της ειπα οταν ξυριστηκε στην ευαισθητη περιοχη ειχε κοπει στην αριστερη πλευρα! σαλταρε η γκομενα κ αρχισε να φωναζει να ουρλιαζει............εφυγε εμαθα απο το σπιτι του τον παρατησε!κατινια θα μου πειτε μερικοι γυφτια αλλοι αλλα ενιωσα δικαιωση ,επιπλεον η γκομενα τον ακουγε να μου λεει θα σου φερω τα λεφτα τη δευτερα μη συνεχιζεις .εκεινη ξερει πως τα πηρε τον ακουσε να το λεει.ο μιχαλης συνεχιζει να ειναι ανεργος θα ζει οσο ζει ο πατερας του να τον ταιζει απο τη λιγοστη συνταξη του μετα θα ψοφησει εκτος κ ανα βρει πολλα θυματα σαν εμενα να του τα δινουν οχι επειδη ειναι ωραιος
    αλλα επειδη εκεινες ειναι ανθρωποι ,κοριτσια αμα ακουσετε μιχαλης λογιστης απο νικαια μακρια ............μαυρο φιδι που σας εφαγε! δεν ξερω αν τα χρηματα που μου εφαγε ηταν αρκετα να ξεπλυνει την ξεφτιλα απο πανω του ,δεν ξερω αν αξιζε να γινει αθλιος δεν ξερω αν τον φτασανε ξερω ομως πως τα παντελονια πρεπει να τα φορας επειδη εισαι αντρας με τιμη,τα αρχιδια καποιοι τα φερουν απλα ως βαριδια .κ να μαθει πως δυο οι χρησεις του παντελονιου:μια να τα φορας κ μια να τα τιμας.............δεν σκοπευω να σας πω τπτ αλλο γιαυτον τον μιχαλη τα συμπερασματα δικα σας!εγω ξερω πως περασα τον χειροτερο χρονο της ζωης μου ......εξαιτιας του κ εξαιτιας μου κ ολα αυτα επειδη θελησα στα 37 να δωθω ολοκληρωτικα σε καποιον ...

11. xronoula

xronoula New Member

καλημερα σας ειχα αποφασισει να μην ξαναγραψω τπτ για τον μιχαλη ...........ποτε στη ζωη μου ..........αλλα προχθες κ ενω ειχα διαγραψει το προφιλ μου στο τσατ που τον γνωρισα ελαβα ενα μνμ μου ελεγε νομιζεις πως δεν ξερω ποια εισαι?σε παρακολουθω μηνες τα προφιλ καμια φορα μας προδιδουν.........φυσικα εκανα την αδιαφορη κ πως δεν καταλαβαινα τι εννοουσε μετα αρχισε να με απειλει..........με εναν τροπο που μονο εκεινος ηξερε να κανει παντα καλα!
    του μιλησα τον ρωτησα τι αλλο ηθελε ξανα απο τη ζωη μου?θες ξανα λεφτα του ειπα?η απαντηση του ηταν ΟΧΙ θελω να μην πιανεσαι ευκολα κοροιδο πιανεσαι πολυ ευκολα.........ναι εγραψα εφοσον λατρεψα εσενα ναι πιαστηκα!μη συνεχιζεις ετσι τη ζωη σου μου εγραψε σκεψου εσενα κ μονο μη τα γαμας ολα........δεν ξερω αν χαρηκα η αν στεναχωρηθηκα που με βρηκε που μου μιλησε .............ειλικρινα χαρηκα ...........αν κ με ποναει ακομα το θεμα ΜΙΧΑΛΗΣ διοτι αγαπησα πραγματικα ισως για μια κ μοναδικη φορα στη ζωη μου εως τωρα.
    δεν αντεξα του εγραψα σε σκεφτομαι ακομα..............
    κακως μου απαντησε
    ενα χρονο και κατι χωρια ακομα δεν εχω ηρεμησει ακομα με ποναει ακομα τον αγαπω
    καλη σας μερα

12. xronoula

xronoula New Member

ο δολοφονος επιστρεφει παντα στο τοπο του εγκληματος
    μα παντα...............μου μιλησε μετα απο 15 μηνες.ειπε για ακομη μια φορα πως ειμαι μια τελειωμενη τσουλα.................ξεχασε να πει ο κυριος πως ο ιδιος παραμενει ενας τελειωμενος ξεφτιλας που συνεχιζει να ψαχνει αθωα θυματα να τα μαγκωσει να τους φαει λεφτα κ να τα κοροιδεψει .κ εγω αυτον ακομα τον αγαπαω !γιατι τι εκανα?
    τι αμαρτιες εχω ακομα να πληρωσω?