Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ο φιλος μου ειναι bi και δεν μου το λεει?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος venus in scorpio, στις 27 Ιανουαρίου 2018.

1. D Q Juls

D Q Juls Αρχή...Διαδρομή...Ηδονή...

Μήπως έπρεπε να ρωτήσω καλύτερα αν επιτρέπεται;
    Η λαβ είναι γεγονός κι από τη μεριά μου.  

2. ilias1

ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

Ειναι τουλάχιστον ανυσηχητικο ότι η πλειοψηφία των απαντήσεων ασχολείται με τη λεξικολογικη ανάλυση του ερωτηματως της κοπέλας και οχι με την ουσία του ερωτηματος της...

Ήτοι, φιλοσοφειν άνευ ουσιας.

3. Όπως είπε και η ίδια, όποιος θέλει να βοηθήσει να στείλει προσωπικό μήνυμα. Οπότε λογικό που δεν βλέπεις αυτό που ψάχνεις.

Last edited: 28 Ιανουαρίου 2018
  4. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Περίεργο θα έλεγα να δώσουμε απαντήσεις σε ένα λεπτό θέμα όπως είναι το συγκεκριμένο, δεν είμαστε μέσα στη σχέση, αυτό θα το βρουν μόνοι τους.

5. tithon

tithon Contributor

επι ποιού θέματος ζητάτε γνώμη;
    δεν είναι σαφές τι ρωτάτε.

6. Elune

Elune Priceless

Που είναι το περίεργο; Οτι απαντάει δεν σημαίνει ότι λέει και την αλήθεια.

Από πότε τρώμε αμάσητα οτι μας λένε;

7. -Volt-

-Volt- Contributor

Εξέθεσα την άποψη μου και ο μόνος λόγος που ξαναγράφω είναι για να τονίσω πόσο δίκιο έχει ο koptik
    Εκνευρίζομαι με ανθρώπους που μπαίνουν σε μια σχέση με την ουτοπική θέση πως η εμπιστοσύνη χαρίζεται απλόχερα. Χτίζεται και κερδίζεται.

8. Dapom

Dapom Contributor

Θα σου απαντήσω όμως οχι μεσα στο πλαίσιο της συγκεκριμένης περίπτωσης.

Η λογική (τουλαχιστον η δική μου) λέει οτι οταν εχω μια καλή σχέση με την σύντροφό μου τότε υπάρχει και ειλικρίνεια μεταξύ μας. Συνεπώς δεν υπάρχει λόγος να την αμφισβητώ όπως προτείνεις.

ΑΝ όμως, παρόλη την καλή μας σχέση, σε συγκεκριμένο ζήτημα αυτή δίνει την απάντηση που "θέλω" και δεν είναι ειλικρινής (χωρίς να το ξερω) και παρόλα αυτά η συμπεριφορά της απέναντί μου παραμένει η ίδια και η σχέση μας παραμένει καλή..τότε πάλι δεν βρίσκω λόγο γιατί να την αμφισβητήσω.

Προσωπικά το θεωρώ εμμονή να προσπαθώ να αποδείξω κάτι ή να αμφισβητώ πάντα θέματα που ΔΕΝ με επηρεάζουν.

Θεωρώ οτι η κάθε σύντροφός μου έχει το δικαίωμα να έχει και τον δικό της "μυστικό" κόσμο, όσο αυτός φυσικά δεν με επηρεάζει (το επαναλαμβάνω για να μην μπλεχτείς).

Με αυτό το σκεπτικό και μόνο απάντησα και φυσικά εντελώς υποκειμενικά.

Αν τωρα εσύ ή όποιος αλλος τη βρίσκει να βρίσκεται σε σχέση όπου μονίμως αιωρείται μια αμφισβήτηση, δικαίωμά σας και πολύ καλά κάνετε.

Ειδικά εδω μέσα με τόσα "βίτσια" αυτό είναι το πιο αθώο που μπορεί να υπάρξει.

9. Oramathsths

Oramathsths New Member

δεν ειναι ευκολο καποιος να σου πει κατι τετοιο, εγω πχ δεν το εχω πει ποτε και σε κανεναν αυτο! οκ δεν μου αρεσει να λεω τα σεξουαλικα μου γενικα αλλα αν βρω μια κοπελα που να μου το βγαλει θα της το πω!

10. venus in scorpio

venus in scorpio New Member

Σας ευχαριστω ολους/ες που μπηκατε στον κοπο να γραψετε την άποψή σας!! Πήρα ερεθίσματα κ τροφη για σκεψη !!

Επίσης καταλαβαίνω ότι οι απόψεις κ οι προσεγγίσεις του θέματος ειναι πολυδιαστατες οπως πολυδιαστατη ειναι κ η φυση του ανθρώπου!

Θελω να ρωτήσω τους straight ανδρες αν θα φιλουσαν φιλους τους κατ' εξακολουθησιν αλα γαλλικά..

Φυσικα οποιος αλλος/η θελει να καταθέσει την άποψή του/της με χαρά θα την ακούσω!

Να εχετε μια ομορφη μερα !

11. Sado_M

Sado_M Owner of pet kathavra

@venus in scorpio θέτεις το ερώτημα αν ένας straight άντρας θα φιλούσε φίλους του αλα γαλλικά, σε μια εποχή που το ζητούμενο κάποιου άλλου ατόμου είναι να βρεθούν δυο με τρεις ή ακόμα και ένας τουλάχιστον straight άντρας ανάμεσα στους υπόλοιπους, όπου τουλάχιστον εκείνοι αν δεν είναι gay να είναι bi, ή να έχουν αποκτήσει bisexual εμπειρία, έστω και μια φορά στην ζωή τους.

12. venus in scorpio

venus in scorpio New Member

@Sado_M

Νομιζω αναφέρεσαι σε παρτυ με πολλούς.
    Το δικο μου ερώτημα ηταν αλλο. Σ ευχαριστω γιατι μου δίνεις την ευκαιρία να το αποσαφήνισω!!

Ενας straight ανδρας κάθεται στο σαλόνι με τους φιλους του. Αρχιζει να τους φιλάει αλα γαλλικα στο στομα χωρίς να υπαρχουν γυναίκες η να εχει συμφωνηθεί μεταξυ τους ότι θα περασουν καλα. ???