Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

παγακια κ ταυτοχρονα τσιμπιματα απο το χερι μου

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος simos kovaios, στις 22 Μαρτίου 2011.

1. simos kovaios

simos kovaios New Member

Σαν αγαπημενη μου τεχνικη μπορω να πω οτι εχω το να απλωνω παγακια επανω της κ να την τσιμπαω παραλληλα κ να της μιλαω τρυφερα κ μετα σε ολο το σωμα γλυψιμο.... κ ελαφρυα χαστουκια σε ολο σωμα της... κ μετα βολτα με το κολαρο της επανω σε χαρτια βιβλιου καμμενα να γινεται μεσα στην σταχτη.

2. Durcet

Durcet In Loving Memory

Παγάκια, τι μου θύμησες τώρα.
    Καλοκαίρι του 2009 ήταν, το ελάχιστο εναπομείνον πράσινο γύρω από την Αθήνα καιγόταν. Κι η αφεντομουτσουνάρα μου αποφασίζει να περάσει ένα ωραίο διήμερο στην πόλη, παρέα με αιθέρια ύπαρξη της οποίας τα λοιπά στοιχεία δεν καταμαρτυρώ (είπαμε, μην κάνω ρεζίλι κι εκείνη). Φτάνουμε, λοιπόν, στο ξενοδοχείο που θα μέναμε. Μπαίνουμε στο δωμάτιο, όλα μια χαρά. Το βράδυ, ωστόσο, ένας εκνευριστικός ήχος δε μ' αφήνει να κοιμηθώ. Κάτι σαν νερό που κυλά, κάτι σαν να σπάει. Τα νεύρα μου τσατάλια.
    Το επόμενο, ωστόσο, πρωί αντιλαμβάνομαι από πού προέρχεται: μια ωραία παγομηχανή που έβγαζε λαχταριστά, τετραγωνισμένα, κρύα παγάκια, στο διάδρομο, δίπλα ακριβώς από την πόρτα του δωματίου. Ώρα για ποτό δεν ήταν, που και να ήταν, τόσο που το χρέωναν εκεί μέσα πάλι δε θα 'παιρνα. Επομένως, έπρεπε να βρω άλλο τρόπο να βγάλω το άχτι μου. Το ελάχιστο κι ολίγον τι διεστραμμένο μου μυαλό μπαίνει σε λειτουργία. Γιατί να μη χρησιμοποιήσω τα θελκτικά, δροσερά παγάκια πάνω στο σαφώς πιο θελκτικό κορμί της συντρόφου μου; Πιάνω, λοιπόν, ένα ποτήρι, το γεμίζω μέχρι πάνω. Την ακινητοποιώ, δε θέλει δα και πολύ, με μια κουβέντα έμενε ακίνητη, κι αρχίζω να τ' ακουμπώ στο σώμα της. Όλα ωραία και καλά. Άκρως καυλωτικό παιχνίδι, αρέσει και στους δυο μας.
    Μόνο που, όπως είπα, ήταν καλοκαίρι. Τα κακόμοιρα τα παγάκια, δεν άντεχαν και πολύ. Σε ελάχιστα λεπτά είχαν δώσει τη θέση τους σ' ένα δροσερό νεράκι, που κυλούσε πάνω στα σεντόνια. Κι άντε να γεμίσεις πάλι. Πώς να βγεις από το δωμάτιο έγκαυλος; Τι θα έλεγαν οι τριγύρω ένοικοι, ως επί το πλείστον γηραιές κυρίες εκ Γερμανίας, βλέποντάς με έτσι; Θα σοκαρίζονταν, οι κακόμοιρες. Ή ακόμη χειρότερα, θα μ' έβλεπαν ωσάν ξερολούκουμο (δε διεκδικώ τον τίτλο του ωραίου, αλλά για τα μούτρα τους μάλλον πολύς τους έπεφτα). Έτσι, το παιχνίδι έλαβε άδοξα τέλος πριν καν αρχίσει. Μέχρι στιγμής δεν έχει τύχει να το επαναλάβω ξανά, άγνωστος ο λόγος...

Πάντως, το δεύτερο σκέλος του νηματοθέτη, που λέει πως θέλει να κάνει τη sub του bdsmική Αναστενάρισσα, βάζοντάς τη να περπατά πάνω σε καμμένες σελίδες βιβλίων, δε μου 'χει περάσει ποτέ από το νου. Σιγά μην έκανα τη βιβλιοθήκη μου, που τόσα χρόνια έχτιζα εγώ κι οι πρόγονοί μου, στάχτη και μπούρμερη, μόνο και μόνο για να δω κάποια να περπατάει πάνω της. Δε σφάξανε!

Υ.Γ. Ναι, περνάω κρίση βαρεμάρας και γράφω αηδίες. Πειράζει;

3. MindMaster

MindMaster Contributor

Απάντηση: Re: παγακια κ ταυτοχρονα τσιμπιματα απο το χερι μου

Γιατί δεν κάνεις καλύτερα λίγο "φλερτ", που είναι και της μόδας; Δεν "τό 'χεις";  

4. dora_salonica

dora_salonica Contributor

Re: Απάντηση: Re: παγακια κ ταυτοχρονα τσιμπιματα απο το χερι μου

Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί...

5. Durcet

Durcet In Loving Memory

Δεν το 'χω... Μάλλον θα πάω στο μέγα διδάσκαλο του ενδοφορουμιακού φλερτ για να μου μάθει  

6. dora_salonica

Όντως περνάς κρίση βαρεμάρας και γράφεις αηδίες... 

7. MindMaster

MindMaster Contributor

Απάντηση: παγακια κ ταυτοχρονα τσιμπιματα απο το χερι μου

Εναλλακτικά, αντί να κάθεται να βαριέται κανείς κι αν θέλει ν' αποφύγει τον όρο "φλερτ" (επειδή κάποιοι έχουν φροντίσει να του βγάλουν τα μάτια εσχάτως), μπορεί να πάει γιά "κυνήγι". Είναι κι αυτό, πολύ της μόδας...

Η τεχνική του "κυνηγιού" είναι εν πολλοίς γνωστή σε όλους μας, βρήκα όμως ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο, γιά να μην μένει ούτε μιά πουλάδα αντουφέκιστη, από την πρώτη κιόλας πτήση της στον εναέριο χώρο του φόρουμ:

(Προσέξτε στο 0.09" του βίντεο: Το φοβερό αυτό tool γιά το οποίο συζητάνε οι δύο hunting Masters, λέγεται "The Dominator"  ).​

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  8. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Τι ωραίο να ειρωνεύεστε μέλος του φόρουμ που δεν μπορεί να απαντήσει.

Μωρέ χίλια δίκια έχει η slaverose σε αυτά που έχει γράψει.

9. dora_salonica

Re: Απάντηση: παγακια κ ταυτοχρονα τσιμπιματα απο το χερι μου

Ουπς, έχεις δίκιο. Ξέχασα ότι τον φιμώσανε.

Σόρρυ Arioch. Μου φάνηκε αστείο εκείνη τη στιγμή... 

Αλλά έτσι κι αλλιώς, δεν μπορείς να απαντήσεις στον χλευασμό. Φροντίζεις επομένως να μην τον προκαλείς. Για παράδειγμα, μόλις με χλεύασαν, σε παράπλευρο νήμα. Ε δεν μπορώ να κάνω και πολλά γι αυτό, παρά να μην προκαλώ, να μην κάνω παρέα με όσους δεν με καταλαβαίνουν ή να φροντίσω να είμαι σε έναν χώρο όπου δεν με χλευάζουν. Δεν θα πάω να κολλήσω σαν το κολλητήρι σε βανίλα παρέα, ακριβώς όπως ένας γαμίκουλας δεν θα πάει να γίνει το κολλητήρι μίας BDSM κοινότητας. Θα τον χλευάσουν βρε Arioch. Κι εσύ το ίδιο θα πάθαινες αν είχες κάνει τα ίδια. Τι να πω...Δεν το βλέπεις; Σε κοιτάζει κατάματα. Με την παιδεία που έχεις, αναρωτιέσαι ακόμα αν δύο και δύο κάνουν τέσσερα;

10. ipakouo_skilaki

ipakouo_skilaki Regular Member

Σiχαίνομαι τα παγάκια...δεν τα αντέχω.Προσόχη παλεύω να το διαχειριστώ αλλά 99 στις 100 φορές αποτυγχάνω.Την μία που τα καταφέρνω είναι θαύμα.  

11. MindMaster

MindMaster Contributor

Δεν κατάλαβα, Arioch... Γιατί "δεν μπορεί ν' απαντήσει", αυτός τον οποίον εννοείς; Δεν έχω δει να έχει περάσει μέρα, χωρίς να ποστάρει...

Κι εκτός αυτού, γιατί θεωρείς ότι ειρωνευόμαστε κάποιον; Απόψεις σχολιάζουμε ή μάλλον, "απόψεις"... Εδώ ειδικά, κανείς δεν μίλησε γιά κάποιον, ή γιά τα προσωπικά του. Η λυσσαλέα προσπάθεια διαστροφής της έννοιας κάποιων λέξεων (όπως του "φλερτ", π.χ.) ούτως ώστε να σημαίνουν άλλα αντ' άλλων σατιρίστηκε, και μόνο...

12. mona

mona mea_maxima_culpa

Απάντηση: Re: παγακια κ ταυτοχρονα τσιμπιματα απο το χερι μου

Τον βουτάς σε κανάτα γεμάτη παγάκια κι αν δεεεν..τον βάζεις κάτω από κρύο νερό της βρύσης κι ύστερα βγαίνεις. (χαχ! ΠΟΣΗ σοφία!  )
    Κι ας βγεις και έγκαυλος... και τι έγινε;