Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

παγακια κ ταυτοχρονα τσιμπιματα απο το χερι μου

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος simos kovaios, στις 22 Μαρτίου 2011.

1. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Απάντηση: παγακια κ ταυτοχρονα τσιμπιματα απο το χερι μου

Τρία posts ανά ημέρα, moderated.
    Yeah, right...

2. jimmy poo

jimmy poo New Member

αν σου αρεσει η χρηση παγακιων, δεν σ ενοχλει και δεν σου προκαλει καμια αρνητικη διαθεση, την βρισκεις βασικα με το κρυο
    αυτο μπορει να θεωρηθει αν χρησιμοποιηθει, μερος του bdsm Play?
    συγγνωμη αν ειναι χαζη ερωτηση, αλλα ειχα την εντυπωση οτι πρεπει να υπαρχει τουλαχιστον και μια υποτυπωδης αισθηση.. οτι ο αλλος σου επιβαλλεται με καποιον τροπο, οχι να κανει οτι ακριβως σου αρεσει  

ερωτηθεισα προσφατως.. παγακι ή κερι θα προτιμουσες? απαντησα απευθειας παγακι γιατι δεν θα μου προκαλεσει καμια δυσφορια, σε αντιθεση με το καψιμο που ενω εχω καει κατα λαθος πολλες φορες (και το αντεξα, δεν μου αρεσε παντως) η ιδεα οτι θα περιμενω αργα και υπομονετικα το -οποιο- καψιμο που προκαλει το κερι ειναι καπως βασανιστικη..  

3. zoyzoy_

zoyzoy_ Contributor

Έχεις μπερδευτεί λίγο νομίζω.
    Η είσοδος του καθενός μας στο bdsm έχει ως βασική αιτία την ερωτική μας συμπεριφορά.
    Αυτό τι σημαίνει? Πως αν εσύ τη βρίσκεις όντας υποταγμένη σε έναν άντρα, τότε χαλάει η συνταγή του bdsm?
    Πρέπει δηλαδή να αποστρέφεσαι οτιδήποτε επιλέγει ο Κυρίαρχος να σου κάνει για να υπάρχει bdsm?
    Επίσης όταν κάνουμε bdsm δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε τις 3 αρχές που το διέπουν (SSC=SAFE-SANE-CONSENSUAL).
    Όταν λοιπόν επιλέγεις συναινετικά να μπεις σε αυτό το "παιχνίδι", θα πει πως γουστάρεις να αφεθείς στον Κυρίαρχο που έχεις απέναντί σου,
    και η ανάγκη σου να υποταχθείς....πίστεψέ με θα σε κάνει να λατρέψεις ακόμα και όσα σιχαίνεσαι περισσότερο! 

4. jimmy poo

jimmy poo New Member

το οτι την βρισκω υποταγμενη, εχω καταληξει οτι την βρισκω με οσα εχουν συμβει ως τωρα
    αλλα νομιζω αυτο που προσπαθω να κανω ειναι να ελεγξω την κατασταση με τον δικο μου τροπο
    γιατι μου φαινεται οτι πλακα θα εχει..  
    ετσι και αλλιως ως παιχνιδι το βλεπω μεχρι στιγμης

5. MasterAndreas

MasterAndreas Master of Scorpio