Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

παλη μεταξυ ανδρων

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος mixalispo, στις 13 Απριλίου 2010.

1. mixalispo

mixalispo New Member

για το συγκεκριμενο θεμα θα ηθελα να υποβαλω ορισμενες ερωτησεις και στη συνεχεια να αναφερω μια προσωπικη εμπειρια.
    η απορια μου ειναι η εξης: ειναι δυνατο ενα str8 να κυλιεται στα πατωματα με ενα αλλο αντρα; τι μπορει να οδηγησει καποιον για να το κανει (επιδηξη δυναμης η και σωματικη αισθησιακη επαφη);εχει σκεφτει καποιος str8 να το κανει και γιατι;

οσο αφορα την ιστορια μου.ειμαι 30 ετων και gay Και πριν λιγο καιρο γνωρισα εναν παιδι 19 ετων και str8.
    Aπο το συγκεκριμενο παιδι αρχισαν να μου κανουν εντυπωση καποιες κινησεις του, η προσπαθεια του να ειναι συνεχως διπλα μου,να καθομαστε κοντα και να ακουμπανε τα ποδια μας,διαφορα κομπλιμεντα για την εμφανιση μου, η προθυμια του να μου κανει μασαζ και αλλα.
    μεχρι που καποια στιγμη καταληξαμε και στην παλη.στην αρχη ξεκινησε λεκτικα οτι εχει περισσοτερο δυναμη μεχρι που καποια στιγμη βρεθηκαμε να σπρωχνουμε ο ενας τον αλλον με το κατω μερος του κορμιου (χωρις χερια) και καποια στιγμη τα ποδια να αγγιζουν τα επιμαχα σημεια.αυτο τοτε μου ειχε κανει εντυπωση και ειχα παντα απορια αν ενας str8 αντρας μετα απο αυτην την επαφη θα σταματουσε η μηπως δεν το θεωρουσε κατι παραλογο και συνεχισε ;
    τελικα μετα απο λιγες μερες βρεθηκαμε να κυλιομαστε και να παλευουμε.μου εδινε την εντυπωση οτι επιδιωκε τη σωματικη επαφη ,μιας και συνεχεια επιδιωκαμε να ειναι πολυ κοντα τα προσωπα μας στο λαιμο του αλλου (αγγιγμα στο λαιμο καταλαθος,αισθηση αναπνοης κτλ). Αξιζει να αναφερω οτι η παλη μεταξυ μας εγινε αρκετες φορες (7-10 φορες)

θα ηθελα μετα απο αυτα να μου απαντησει καποιος str8 αν ειχε καποια συγκεκριμενη εμπειρια και τι επιδιωκε απο αυτην την εμπειρια, ηθελε μονο να επιβεβαιωση οτι ειναι πιο δυνατος η το εβλεπε και ερεθιστικο;για το συγκεκριμενο παιδι, ηταν οντως str8 και απλως παλεψε με καποιον αλλον η πιστευετε οτι επιδιωκε κατι παραπανω;

2. danos

danos Regular Member

Απάντηση: παλη μεταξυ ανδρων

Καταρχάς καλώς ήρθες:xyxwave:
    Κατά δεύτερον πρέπει να αλλάξεις το str που δηλώνεις  
    Κατά τρίτον , πιστεύεις ότι όσοι κάνουν ελληνορωμαϊκή πάλη ότι το κάνουν επειδή είναι gay? 

3. tyfeas

tyfeas In Loving Memory

Απάντηση: παλη μεταξυ ανδρων

Την επομενη φορα ''βαλε πλατη'' και θα σου λυθει η απορια.
    Καλως ηλθες