Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

... παντρεμένη (2)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Salos, στις 29 Δεκεμβρίου 2015.

1. Το ακόλουθο σκηνικό έλαβε χώρα πριν μερικές εβδομάδες σε μια πόλη της Ελλάδας. Για ευνόητους λόγους θα παραμείνει απλά μια πόλη και εκείνη απλά μια παντρεμένη.

Πριν από αρκετό καιρό, λοιπόν, την γνώρισα τυχαία εδώ μέσα. Αρχίσαμε να μιλάμε και δεν άργησε πολύ να παίρνει διαδικτυακά μαθήματα υποταγής. Σε πολύ σύντομα χρονικό διάστημα μάλιστα, έμαθε να στήνεται, να μιλάει σωστά, να αναφέρει, να λέει τα ποιηματάκια της, να εκτελεί εντολές, να ζητάει άδεια για να τελειώσει και όλα αυτά τα ωραία. Μου άρεσε η διαδικασία, για την είχα σαν μόνιμη απασχόληση είτε ήμουν στο γραφείο, είτε σπίτι, είτε έξω με παρέα, η εκπαίδευση συνεχιζόταν.

Μετά από κάποιο διάστημα, λογικό και επόμενο ήταν να βρεθούμε. Όποτε έφυγα από Αθήνα και πήγα στην πόλη της. Εκεί, πήγα στο προσυμφωνημένο ξενοδοχείο και την περίμενα. Είχε λάβει σαφείς οδηγίες για το τι θα πρέπει να είχε μαζί της. Δύο ζευγάρια γόβες, μπότες, μαύρα εσώρουχα, ψηλές κάλτσες.

Είχα παραγγείλει κρασί και την περίμενα. Χτυπάει την πόρτα, της ανοίγω, την φιλάω σταυρωτά. Εκείνη εμφανώς αγχωμένη και ντροπιασμένη ... ότι καλύτερο βλέμμα θα μπορούσε να είχε. Εντελώς αντίθετο με την προσωπικότητα της, πολύ έντονη και δυναμική. Ήμουν σίγουρος, ότι είτε θα γινόταν ιδανική σκυλίτσα, είτε ... θα με δάγκωνε.

Μετά από περίπου μισή ώρα, αφού μιλήσαμε, ήπιε το ποτό της και κάπως χαλάρωσε, την στέλνω στο μπάνιο να αλλάξει. Να φορέσει της ψηλές κάλτσες, μπότες και να έρθει στο μέρος μου, στα τέσσερα, σαν σκυλίτσα. Όταν τελικά άνοιξε την πόρτα του μπάνιου, έπεσε στα τέσσερα και ήρθε στο μέρος μου. Ωστόσο, στο κρεβάτι είχα αφήσει το κολάρο της και την αλυσίδα της. Με πλησιάζει, την χαϊδεύω και την φιλάω. Της δίνω εντολή να πάει στα τέσσερα να φέρει από το κρεββάτι το κολάρο και την αλυσίδα. Εκτελεί.

Γονατίζει, σταυρώνει τα χέρια πίσω από την πλάτης της και της φοράω το κολάρο της. Από εκείνη την στιγμή και για τις επόμενες ώρες, έχασε κάθε αξιοπρέπεια, κάθε σεβασμό στον εαυτό της και ήταν απλά μια υπάκουη σκυλίτσα.

Ήταν μόνιμα στα τέσσερα, το στόμα της πάντα έτοιμο να με γλείφει, το υγρό μουνάκι της έτοιμο να δεχτεί οτιδήποτε ήθελα. Μετά από ένα σύντομο τσιμπουκάκι, την στήνω ώστε να την μαστιγώσω με την ζώνη. Εάν και μικρόσωμη έδειχνε αρκετές αντοχές. Ακολούθησε μαστίγωμα σε κωλαράκι, πλάτη, μπούτια. Είχα ήδη φροντίσει ώστε να υπάρχει στο πάτωμα ένα μπολάκι με νερό ώστε να πίνει στα διαλείμματα, πάντα στα τέσσερα με τα χέρια πίσω από την πλάτη.

Μετά το πρώτο της μαστίγωμα, κάναμε και οι δύο ένα διάλειμμα, εκείνη γονατιστή μπροστά μου, να καπνίζει και να με γλείφει. Όταν τελείωσε, την έστειλα να στηθεί στον τοίχο και να παίξει με το μουνάκι της. Την φωνάζω, έρχεται στα τέσσερα, της δίνω μια γόβα στο στόμα και την στέλνω πάλι στον τοίχο. Εκεί, έγλειφε την γόβα της ενώ έσκιζε το μουνάκι της. Στην συνέχεια, πήρε εντολή ώστε να σκίσει το μουνάκι της με το τακούνι της γόβας, δεν άντεχε και ζήταγε απεγνωσμένα άδεια για να τελειώσει, με αρκετό παρακαλετό τελικά κατάφερε να πάρει άδεια ώστε να τελειώσει.

Επιστρέφει στην θέση της, γονατιστή μπροστά μου για να κάνει ένα τσιγάρο και να με γλείφει. Ακολούθησε ένα παιχνίδι όπου σαν σκυλίτσα έτρεχε να μαζεύει της γόβες της με το στόμα και να μου της φέρνει. Και, βέβαια, αρκετό μαστίγωμα.

Στην συνέχεια, ξαπλώνω και εκεί αφού με έγλειφε πήρε εντολή να ξεκινήσει να με γλείφει από τα πόδια μέχρι τον λαιμό και ξανά από την αρχή. Το συγκεκριμένο είναι κάτι που με χαλαρώνει απίστευτα. Έπειτα, επειδή ήθελα τσιγάρο, την στέλνω εκεί ου καθόμουν, να στηθεί στα τέσσερα. Εκεί, ακούμπησα τα πόδια μου πάνω στην πλάτη της και χαλάρωσα με λίγο κρασί και τσιγάρο όσο άνοιγα το κωλαράκι της.

Της λέω ότι ήρθε η ώρα να κάνει το τασάκι. Είχα φέρει κοντά το μπολάκι με το νερό της, γονατίζει μπροστά μου, ανοίγει το στόμα, και τίναζα το τσιγάρο μέσα στο στόμα της και εκείνη το ξέπλενε κάθε φορά στο μπολάκι της. Στην τελευταία τσούρα που έσκυψε να ξεπλύνει το στόμα της ... έσβησα το τσιγάρο στο κωλαράκι της. Η αντίδρασή της?!! Εντελώς απρόσμενη, με κοίταξε και μου είπε να ανάψω αμέσως και άλλο τσιγάρο. Η διαδικασία η ίδια, το σβήσιμο στο κωλαράκι της και η επιθυμία της να ανάψω ακόμα ένα.

Ακολούθησε πολύ μαστίγωμα, πολύ παιχνίδι, πολύ σκίσιμο ώσπου μετά από πολύ ώρα τελείωσα στο στόμα της και δεν άφησε να πάει χαμένη ούτε σταγόνα. Τελικά, κοιμηθήκαμε αγκαλιά, ενώ εκείνη φόραγε το κολάρο, την αλυσίδα και της μπότες της. Το πρωί που ξύπνησα για να φύγω, το πρώτο πράγμα που έκανα, ήταν να την αρπάξω από τα μαλλιά και να της τον χώσω ξανά στο στόμα.

Σε λίγο καιρό, εάν όλα πάνε καλά, θα κατέβει, οπότε θα συνεχιστεί η εκπαίδευση κάνοντας το τραπεζάκι για να τρώω, χύνοντας την στο πρόσωπο και να την καθαρίσω μετά με τα ούρα μου, να την φωτογραφήσω, να παίξουμε σε ανοιχτό χώρο κτλ.

Βέβαια, της έχω υποσχεθεί πως κάποια στιγμή, θα "αναγκαστεί" να ντυθεί πρόστυχα φορώντας μάσκα και μερικοί φίλοι μου να μάθουν πάνω της το μαστίγιο!!! Όπως και να της δώσω μια "σκυλίτσα" να παίξει και αυτή!!!

2. Apolytos

Apolytos I am back bitches

Μας καυλωσες πρωινιατικα  

3. Garfield

Garfield Regular Member

Και ο άνδρας της; Δεν είδε τα σημάδια από το μαστίγιο;

4. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Εμένα κάτι μου θυμίζει όλο αυτό  

5. Garfield

Garfield Regular Member

6. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Ο άμεσα ενδιαφερομενος ξέρει...

7. Garfield

Garfield Regular Member

Τους υπόλοιπους όμως μάς αφήνεις στο σκοτάδι....  

8. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Έχεις δίκιο, αλλά δεν θέλω να τον εκθεσω.

9. Garfield

Garfield Regular Member

ΟΚ αν και θα μπορούσες να το πεις γενικά χωρίς να τον «φωτογραφίζεις»...

10. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Μην μας ανάβεις την σπίθα και μετά φεύγεις. Είμαστε και εμείς οι..περίεργοι ανάμεσα σας

11. Εγώ κατάλαβα πάντως για ποιόν χτυπάει η καμπάνα!!!  

12. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member