Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

πατημα με στιλεττο στα χερια

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος jusper, στις 11 Μαϊου 2010.

1. jusper

jusper New Member

γνωμες????

2. mermigkas

mermigkas Regular Member

Απάντηση: πατημα με στιλεττο στα χερια

καλο αλα ποναει πολυ

3. XplorR

XplorR Regular Member

Επίπονο στα όρια του τραυματισμού, νομίζω...

4. noBetter

noBetter New Member

Με προσοχή και μόνον στην παλάμη όχι ανάποδα. Εξ άλλου για μιά ιδέα ζούμε...

5. anima0

anima0 Regular Member

Το συγκεντρωμένο βάρος στην ελάχιστη επιφάνεια ενός στιλέτου γόβας με το μισό έστω βάρος της(; ) αν κάτσει σε φάλλαγα δακτύλων μάλλον θα τη σπάσει, αν πέσει ανάμεσα υπάρχει πλήθος νεύρων και αγγείων.
    Γνώμη μου: μαλακία θα κάνετε.

Last edited: 24 Μαϊου 2013
  6. Απάντηση: πατημα με στιλεττο στα χερια

Καλλίτερα πάτημα στα κολομέρια και μετά χώσιμο στον κόλο..  

7. Divina

Divina Regular Member

Αν πατήσει παλάμη θα κόψει την κεντρική απονεύρωση – το σημείο που ενώνονται οι τένοντες όλων των δαχτύλων…. θα παραλύσει όλο το χέρι …και αυτό χειρουργικά δεν φτιάχνετε με τίποτε…απλά τα δάχτυλα κλίνουν και μένουν κλειστά αγκυλωμένα για πάντα …δεν θα το συνιστούσα…

Αν πατήσεις από την ράχη της παλάμης εκτός από τα ρωγμοειδή κατάγματα που υπάρχει κίνδυνος να προκληθούν, υπάρχει κίνδυνος ρήξης κάποιους αγγείου η νεύρου….

Το να πατήσεις ελαφρά ασκώντας μικρή πίεση στην περιοχή των χεριών …είναι κάτι το σχετικά ασφαλές αν γνωρίζεις πώς να το κάνεις ώστε να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα…

Αν έχεις άγνοια και το κάνεις για πρώτη φορά καλό θα ήταν να το αποφύγεις η το μέγεθος της δύναμης που θα ασκηθεί να είναι μικρό ….

Συμβουλή μου είναι ότι μόνο με το μπροστινό τμήμα της γόβας μπορείς να πατήσεις στα χέρια …το στιλέτο καλό είναι να χρησιμοποιείτε μόνο σε περιοχές με μεγάλη μυϊκή επιφάνεια…

Last edited: 26 Μαϊου 2013
  8. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Εγώ από τα παραπάνω το μόνο που συμπεραίνω είναι ό,τι κοινώς την έκατσα!!