Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

περιεργα φετιχ!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος greekfdim, στις 19 Οκτωβρίου 2015.

1. greekfdim

greekfdim New Member

καλησπέρα, πρώτο μήνυμα εδώ 
    Είμαι 20 χρονών (αντρας) και θα ήθελα να μοιραστώ τα πολυ περιεργα φετιχ μου μαζί σας (ελπιζω να μη φαω μπαν!)
    Καταρχην το αγαπημενο μου ειναι το γυναικειο σαλιο , θα κανω τα παντα για να το γευτω, π.χ θα πιω απο μπουκαλι που αφησε καποια, θα φαω τσιχλα που εφτυσαν, θα γλυψω απο το πατωμα τα σαλια, το αγαπημενο μου ομως ειναι να με φτυνουν ή να φτύνουν σε ποτήρι και να το πιώ! (μου αρεσει και η μυρωδια του). Απο ολα αυτα εχω καταφερει μονο να γευτω απο μπουκαλι και φαω τσιχλες που τις εφτυσαν. Το ξέρω είναι ανώμαλο αλλά δε μπορώ να το ελέγξω απλά κ@υλώνω. Πέρα από το σάλιο έχω και φετιχ με τα πόδια που νομίζω είναι κάπως πιο φυσιολογικο αλλα οχι με παππουτσια, παντα σκετα και ουτε να τα γλυφω, μονο να τα φιλαω και να τα μυριζω, ειτε να ειναι ορθια η κοπελα ειτε να καθεται απανω μου ενω ειμαι ξαπλωμενος και να μου βαζει τα ποδια στη μουρη . Τελος θα μου αρεσε καποια να καθεται πανω μου με το νιμου της και να το γλυφω ή να το μυριζω θα ηταν τοσο υπεροχο. Γενικα αγαπαω πολυ τις γυναικες και τις λατρευω!

2. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Kόκκινα μάτια , τρέχουν πολλά σάλια, έντονη δίψα, το ζώο δαγκώνει ότι βρει...  

3. greekfdim

greekfdim New Member

ξεχασα και το δαγκωμα + το χαμογελο(αν και δεν θα το ελεγε κανεις φετιχ, να σε κ@υλωνει ομως το χαμογελο αντι να σου αρεσει τοτε μαλλον ειναι φετιχ!) θα ηθελα την αποψη γενικα απο αλλα μελη αν εχουν παρομοια φετιχ! ευχαριστω.