Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

πια ειναι η πιο ξενερωτη ατακα που σας εχουν πει στο σεξ!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος hateme, στις 21 Μαϊου 2009.

Tags:
  1. Georgia

Georgia Owned Contributor

Re: Απάντηση: Re: πια ειναι η πιο ξενερωτη ατακα που σας εχουν πει στο σεξ!!

Δεν ήταν αηδιαστικό το οτι ήταν καυλωμένος.Δεν είμαι τόσο ανώμαλη πια.
    Αηδιαστική ήταν η έκφραση..

2. Dolcett_Cabana

Dolcett_Cabana Regular Member

Απο τα λίγα ξενόγλωσσα που ξέρω, το "οφού" στα μυτιληνέϊκα είναι επιφώνημα που υποδηλώνει την ύπαρξη άσχημης οσμής (συχνά το πλήρες εδάφιο πάει ως "οοοοφούυυυ βρωμ'σά").
    Στον αντίποδα βρίσκουμε το "ιιιιιιιχ!" (τραγουδιστό) που παραδόξως εκφράζει την άνίχνευση κάποιας ευχάριστης μυρωδιάς.

3. Babylon

Babylon Regular Member

"Ελπιζω να μην σε ποναω."

4. hrostratos

hrostratos Regular Member

Από γκόμενα: "Χώσε το λουκάνικό σου στη μουνάρα μου να στο τυλίξω σαν hot dog" ......

5. hermis

hermis Regular Member

Αρκετά χρόνια πίσω...

Αγκαλιασμένοι στον καναπέ εκείνη από πάνω μου φιλιόμαστε και λοιπα (περίπου 4 μήνες σχέση)...

-Πως θα σου φαινόταν (της λέω) να πάμε παρέα σε κάποιο sex shop να αγοράσουμε κάποιο ερωτικό παιχνίδι κτλ κτλ???

-Δεν πιστεύω (απαντάει εκείνη) να είσαι ΚΑΙ εσύ ένας από αυτούς τους ανώμαλους που ψωνίζουν από αυτά τα μαγαζιά???

-Μα τί είναι αυτά που λες της απαντώ... Έτσι για τον χαβαλέ στο είπα...

Μετά από 1 εβδομάδα την έστειλα σπίτακι της...

6. Captain_Morgan

Captain_Morgan https://www.youtube.com/watch?v=9wj6BqmyjM4

Απάντηση: πια ειναι η πιο ξενερωτη ατακα που σας εχουν πει στο σεξ!!

"τι μου κάνεις παλληκάρι μουυυυυυυυυυ;"

Τι, τι σου κάνω γαμώ τον μπελά μου...άμα έχεις φτάσει 24 χρονών και δεν ξέρεις τι σου κάνω...γάμησετά    

Μουστάρδα, κέτσαπ και μαγιονέζα έχει το μενού;

Last edited: 4 Ιουνίου 2009
  7. lizard

lizard Regular Member

ποσο σου αρεσε απο το 1 μεχρι το 10??

8. LordAini

LordAini Regular Member

"Πιο βαθυά"
    Ναί ρε, έχω και άλλο και σου το κρύβω!

9. Mimie

Mimie Regular Member

Δεν ήταν ακριβώς ατάκα, αλλά μετρούσε τις διεισδύσεις μεγαλόφωνα "ένα, δύο, τρία..." 

10. hrostratos

hrostratos Regular Member

Re: Απάντηση: πια ειναι η πιο ξενερωτη ατακα που σας εχουν πει στο σεξ!!

Όπως την έκοψα, μην σου πω οτι είχε κρεμμύδια, αντζούγιες, και ψιλοκομμένο ανανά  

11. Georgia

Georgia Owned Contributor

"Έτσι, δούλεψέ το!!"

... 

12. Vanda

Vanda Regular Member

Ειχες ποτε καποιον με μεγαλυτερη πουτσα απο την δικη μου?
    Τι περιμενε να του πω? Κατσε να ανοιξω το τεφτερι? Μητσος-15 Γιωργος-17 Νικος- 3?