Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ποδια και ερωτικη πραξη

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος sklavosgynaikon, στις 24 Αυγούστου 2010.

1. sklavosgynaikon

sklavosgynaikon New Member

Ξερω οτι το εχετε εξαντλησει το θεμα αλλα ηθελα να πω οτι το να γλυφω τα ποδια και να τα γαμαω χυνοντας τα ειναι απιστευτα ηδονικο, αυτο που με εστειλε ομως ηταν οταν μια κοπελα κρατησε το πεος μου μαζι με την πατουσα της και μου πηρε πιπα μαζι με το μεγαλο της δαχτυλο, μουγκριζε απο ηδονη και εγω το ιδιο, βασικα δεν ηταν μονο η αισθηση του πεους πανω στο ποδι της και μεσα στο στομα της αλλα η εικονα της να το κανει....εχυσα δυνατα και τα εγλυψε ολα απο το πεος και τα δαχτυλα της...κοντεψα να φυγω απο το σωμα μου....ηταν πολυ ερεθιστικο...με αιφνιδιαε και μου εξομολογηθηκε στο τελος οτι πρωτη φορα το εκανε και εγλυψε το ιδιο το ποδι της αλλα δεν μπορουσε να κρατηθει , ηθελε να νιωσει την γευση του ποδιου της μαζι με τα υγρα μου....

2. seductive_kiss

seductive_kiss New Member

Απάντηση: ποδια και ερωτικη πραξη

εσυ δεν θες γυναικα αλλα προταθλητρια στην ενοργανη!

3. Necrotik

Necrotik Dead Member

Απάντηση: ποδια και ερωτικη πραξη

Πρέπει να την κλωνοποιήσουμε την τύπισα.