Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ποια ηλικια θεωρειται ή θεωρειτε καταλληλη για να ξεκινησει το bdsm?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος thaleia, στις 18 Μαρτίου 2009.

  1. γε.....ΟΡΓΙΟΣ

    γε.....ΟΡΓΙΟΣ Regular Member

    Re: Απάντηση: ποια ηλικια θεωρειται ή θεωρειτε καταλληλη για να ξεκινησει το bdsm?

    αυτή λοιπόν την κατάσταση πρέπει ο καθένας μας από τη μεριά του κα όλοι μαζί ως κοινότητα να αλλάξουμε.
    σαν μια γροθιά να είμαστε και να δείξουμε ότι είμαστε φυσιολογικότατοι άνθρωποι που απλά εκφράζουμε διαφορετικά εναλλακτικά τον έρωτά μας.
    γι αυτό ας είμαστε όσο ποιο ενεργά μέλη μπορούμε είτε εδώ μέσα είτε στις συναντήσεις μας.
    προσωπικά έχω δείξει τον παρόντα διαδικτυακό τόπο σε μερικά άτομα βανίλα και τους παρακείνησα να διαβάσουν απόψεις.
    τους εχω σε καλό δρόμο. τώρα απομένει να τους φέρω σε μια συνάντηση.
     
  2. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: ποια ηλικια θεωρειται ή θεωρειτε καταλληλη για να ξεκινησει το bdsm?

    Νομίζω πως μπαίνουμε στο BDSM ταυτόχρονα με τη ζωή.Μέχρι τα 6 είμαστε Κυρίαρχοι.6 με 11 είμαστε Κυριαρχικοί.11 με 18 γινόμαστε υποτακτικοί.18 με 25 γινόμαστε switch.25+ γινόμαστε από pervs εώς δουλοπρεπείς!  

    Υ.γ.Οι μόνοι που εξαιρούνται είναι οι εισοδηματίες  
     
  3. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: ποια ηλικια θεωρειται ή θεωρειτε καταλληλη για να ξεκινησει το bdsm?

    εξαιρετικο!!!!!!
    θα συμπληρωνα οτι τα τελευταια χρονια οσοι ειμαστε μη εισοδηματιες ανω των 25 ειμαστε καρασκλαβοι
     
  4. αχ δεν πρόλαβα ! ηθελα να γράψω ότι με το που γενιέται έχει ξεκινήση ήδη ..... να δοκιμάζει τα νεύρα των γονιών του  
     
  5. Syrah

    Syrah Contributor

    Το πότε είναι δέον κανείς να 'μπει' στο BDSM (αν αυτό γίνεται αντιληπτό ως ένα σύνολο δραστηριοτήτων) συναρτάται μάλλον της ωριμότητάς του σε ιδιοσυγκρασιακό επίπεδο.

    Το πότε θα 'μπει' στο BDSM με τις φαντασιώσεις του είναι μάλλον περισσότερο διακριτό. Προσωπικά φαντασιώσεις σαδιστικού περιεχομένου είχα από τα 8.
     
  6. jimboy

    jimboy Regular Member

    Απάντηση: ποια ηλικια θεωρειται ή θεωρειτε καταλληλη για να ξεκινησει το bdsm?

    μου θυμίζει το πότε είναι καλύτερο να ξεκινούν τα παιδιά την κολύμβηση ή τα αγγλικά!

    Βρε άμα το παιδί έχει το "σκουλήκι" μες το μυαλό του..... άντε να αποφασίσουμε πότε θα αποφασίσει να σκέφτεται διάφορα.....

    Ενα πιστεύω - ότι καλό είναι τα κορίτσια να μην ξεκινούν να κάνουν σεχ απ τα δεκαπέντε γιατί είναι επικίνδυνο

    Αλλά και κει -απ αυτά που ξέρω δηλαδή και απ αυτά πουχω ακούσει από φίλες και κοπελιές μου- άμα τοχεις το σκουλήκι .... λίγο ρόλο παίζει τι θέλουν οι άλλοι για σένα


    Για να μην παρεξηγούμαι στην λέξη σκουλήκι δίνω περισσότερο θετική έννοια και κοντινές(αλλά όχι ταυτόσημες) έννοιες θα ήταν πάθος - κάβλα - διαστροφή(με την καλή την έννοια )
     
  7. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Απάντηση: ποια ηλικια θεωρειται ή θεωρειτε καταλληλη για να ξεκινησει το bdsm?

    Ακομα μαθαινω... καθε μερα. Χα! Χα! Και νομιζω οτι ετσι πρεπει να κανω για ολη μου τη ζωη. Γιατι σε καθε ηλικια αισθανεσαι διαφορετικα και αντιδρας με αλλο τροπο.Είναι σαφες οτι πρεπει να εισαι ανθρωπος μια σεβαστης ηλικιας καθοτι γνωριζεις προς το που πορευεσαι..με ωριμοτητα κ με μυαλο.
     
  8. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: ποια ηλικια θεωρειται ή θεωρειτε καταλληλη για να ξεκινησει το bdsm?

    Όταν λες σεβαστής ηλικίας τι εννοείς; Πρώτα -ήντα και βάλε;  
    Είμαι της άποψης πως η ωριμότητα δε συνάδει απαραίτητα με τη βιολογική ηλικία. Υπάρχουν άτομα 20 ή 25 χρόνων που δείχνουν απίστευτη ωριμότητα, και άλλοι που έχουν προ πολλού αφήσει πίσω τη νεότητά τους και συμπεριφέρονται σαν ανώριμοι έφηβοι.
    Επιπλέον, δεν πιστεύω πως υπάρχει κάποια κατάλληλη ηλικία για να ξεκινήσει κανείς την ενασχόλησή του με το bdsm. Η μόνη προϋπόθεση, για μένα, είναι να το θέλει πραγματικά (και όχι να το θεωρεί ως μόδα, τρόπο διαφοροποίησης από τους υπόλοιπους κλπ) και να μπορεί, όταν χρειάζεται, να σκέφτεται με τη λογική, χωρίς να υπερεκτιμά τις δυνατότητές του, σε μια προσπάθεια να αποφύγει δυσάρεστες καταστάσεις.
     
  9. Δεν γνωρίζω πότε μπορεί να είναι κατάλληλη ηλικία να αρχίζει να μπουντουσουμιάζει ο κάθε κοκοβιός.
    Κατάλληλη αναφορικά με τι;

    Αρκεί να μην περιμένει την ηλικία του Αβραάμ και της Σάρας, γιατί τότε γίνεται επικίνδυνος, οπως μας διδάσκουν οι γραφές: Ο ξεμωραμένος γέρος πήγε να σφάξει το παιδί του, επειδή νόμιζε οτι του μίλαγε ο θεός...
     
  10. kardy_

    kardy_ Regular Member

    Δεν ξερω πια ειναι η καταλληλη ηλικια για να μπει κανεις σε αυτον τον χωρο.....
    το μονο που μπορω να πω ειναι μια συμβουλη που μου ειχε δωσει στο ξεκινημα μου(ετων 17) ενας πολυ πολυ καλος φιλος η οποια ειναι εξης...μαλλον για την ακριβεια θα σας γραψω τον τοτε διαλογο..

    "εισαι παρθενα?"
    "μαλιστα Κυριε"
    "ακουσε μια συμβουλη τοτε....μην κανεις πρωτη φορα σεξ μεσα στο bdsm....ερωτευσου ζησε κανε σεξ με διαφορους και μετα μπες και εδω..."

    οφειλω να πω πως ακομα μετανιωνω που δεν τον ακουσα τοτε....οχι οτι εχω μετανιωσει την πρωτη μου φορα που ηταν με τον Αφεντη μου τοτε.....απλα ειχε πολυ δικιο....γιατι κανοντας σεξ μεσα στο bdsm και μαθαινοντας τον ερωτα ,το σεξ και το πηδημα εκει δυσκολευεσε να κανεις μια βανιλα σχεση και να βιωσεις τον ερωτα και το πηδημα και το σεξ.....

    οποτε δεν ξερω αν υπαρχει καταλληλη ηλικια....ξερω ομως πως καλο θα ειναι να ειναι κατι που το θελει ο ιδιος και να εχει τα καταλληλα ατομα διπλα του να του μαθουν και πουν καποια πραγματα......
     
  11. sissyM

    sissyM New Member

    Στην ερώτηση αυτή δεν υπάρχει μια σταναρ απάντηση. Υπάρχει η λογική και η ιδεολογία η οποία διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο.
    Σωστό είναι ένα παιδί να βιώσει πρώτα έναν αγνό έρωτα, σεξ, αγάπη και πάει λέγοντας, έπειτα άν αυτό δεν τον ολοκληρώνει ή θέλει να διευρύνει τους σεξουαλικούς του ορίζοντες συνεχίζει τις αναζητήσεις, μπορεί όμως να θέλει απο αρχή, τότε είναι κάτι έμφυτο ή φταίει κάτι που προκλήθηκε στην παιδική του ηλικία.
    Πλέον οι εποχές έχουν αλάξει και η οποιαδήποτε φαντασίωση βρίσκετε σε μορφή εικόνας, βίντεου ή κειμένου λίγα κλικ παραπέρα απο τον καθένα, παλιά ήταν διαφορετικά, θυμάμαι όταν ήμουν παιδί έβλεπα σκηνές bdsm που με διέγειραν μόνο στην τηλεόραση όποτε τυχαινε και χαραζόταν στο μυαλό μου.
    Ένα άλλο ερώτημα που έχει μεγάλη σημασία είναι με ποιόν θα πρέπει να ξεκινήσει το bdsm. κατά την άποψη μου το πιο σωστό θα ήταν να ξεκινούσε μέσα σε μια σχέση σταδιακά και από τους δύο αφού έχουν βιώσει κάποια πράγματα και αφού το θέλουν και η δύο, εκεί έρχετε η χημεία που λέμε, η οποία αν δεν είναι σωστή τότε το άτομο αναζητά κάποιον έμπειρο στον χώρο για να κάνει τις φαντασιωσεις του πράξεις.
    Πιο σημαντικό είναι για τους υποτακτικούς/κες πριν κάνουν κάτι να προσπαθήσουν κάτι πιο αγνό πρώτα γιατί πιστεύω πως άμα αρχίσουν το bdsm είναι ένας δρόμος χωρίς επιστροφή.
    Κάτι τελευταίο, στο να εξηγήσεις στον/στην συντροφό σου τις επιθυμίες σου είναι όλη η μαεστρία, πρέπει να βρείς τον κατάλληλο τροπο ώστε να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις.
    Οπότε η συμβουλή μου είναι για ένα παιδί να κάνει πρώτα μια σχέση και έπειτα να πάρει τον δρόμο του.
     
  12. blindfold

    blindfold Contributor

    λαμβάνωντας υπόψην το παραπάνω ,τι θα κάνατε αν διαπιστώνατε πως το παιδί σας αρέσκετε στην αλγολαγνία (κατά την νεοελληνική απόδοση σαδομαζοχισμό ...) πως θα νιώθατε ;

    προσωπικά (σε κάποιο παράλληλο κόσμο όπου μπορεί να σκεφτόμουν να κάνω παιδία ) θα τους έδειχνα να καταλάβουν ότι , το να αρέσκεσαι σε τέτοιες μορφές ερωτικής έκφρασης ,σε κάνει ξεχωριστό μεν αλλά δύσκολα εώς απίθανα θα ξεφύγεις από μία κατάσταση μοναχικότητας ...
    σίγουρα θα αισθανόμουν άσχημα , γιατί θα ήξερα όλα όσα πρόκειται να τραβήξει , όπως και εγώ (είτε σαν δότης είτε σαν δέκτης του πότου .. )

    δεν θεωρώ κάτι το θετικό να είναι κάποιος αλγολάγνος εν τέλη , αλλά δεν το θεωρώ και θεραπεύσιμο ,για αυτό και προσπαθώ να απολαμβάνω και να χαλιναγωγώ τους πόθους μου ...