Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ποια ηλικια θεωρειται ή θεωρειτε καταλληλη για να ξεκινησει το bdsm?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος thaleia, στις 18 Μαρτίου 2009.

1. sissyM

sissyM New Member

Γενικά τα παιδιά όσο μεγαλώνουν δεν ξέρουν τίποτα για κάτι άν δεν μάθουν ή δουν για αυτό.
    Αυτό ισχύσει για τα πάντα.
    Χρειάζονται σωστή καθοδήγηση με σωστή συζήτηση.
    Αν τους δώσετε τα κατάλληλα εφόδια μην ανυσηχείτε, αυτά θα βρούν τον δρόμο τους.
    Απλά πρέπει να ξέρουν και να συζητάν με τους γονείς ότι, μα ότι τους απασχολεί, οτιδήποτε ανυσηχίες, προβληματισμούς, για εσωτερικό και τον εξωτερικό κόσμο.

2. allure

allure New Member

διαβασα ντε σαντ στα 10 μου διοτι ηταν του πατερα μου λετε να κληρονομειται το γονιδιο ?αυτο που που προκαλεσε θα μπορουσες να το πεις και οργασμο.οτι κι αν διαλεξει να κανει το καθε παιδι καλο ειναι ο γονιος να μη το μαθαινει εννοειτε ι οταν αρχισει τη σεξουαλικη του ζωη σε μια νορμαλ ηλικια.
    Δε μπορει να του καθορισει τη ζωη ο γονιος αλλα σιγουρα θελει να ναι ευτυχισμενο με τις επιλογες του και να περναει καλα.

3. Jomaru

Jomaru Guest

οπως οποιαδηποτε σεξουαλικη σχεση πιστευω οτι ειναι θεμα ωριμοτητας.. οποτε τι 18 τι 28

παντως θεωρω απαραιτητο το θεμα ενηλικιωσης!

4. LordAini

LordAini Regular Member

5. Kyriarxikos

Kyriarxikos New Member

Αν μιλαμε για ενηλικους τοτε ποτε δεν ειναι αργα. Αρκει να υπαρχει η απαιτουμενη ωριμοτητα, συνεση και αντιληψη. Ειναι μια ψυχοπνευματικη διεργασια το BDSM που απαιτει τις υπερβασεις της.

6. yiannis_slv

yiannis_slv New Member

Δεν θεωρώ ότι υπάρχει συγκεκριμένη ηλικία για μπεις στο bdsm. Αρκεί να είσαι έτοιμος να υποταχθείς ή να Κυριαρχήσεις. Σίγουρα όμως θεωρώ πολύ θετικό το γεγονός να μπεις τότε, που θα έχεις συλλέξει όλες εκείνες τις ερωτικές εμπειρίες που θα σε έχουν οδηγήσει στο τι θέλεις πραγματικά. Προσωπικά, ενώ θυμάμαι τον εαυτό μου να είναι υποτακτικός σε μία Κυρίαρχη Γυναίκά, δοκίμασα πολλά πράγματα και ρόλους στην ερωτική μου ζωή. Τώρα πια είμαι 100% σίγουρος...

7. zou

zou

Απάντηση: ποια ηλικια θεωρειται ή θεωρειτε καταλληλη για να ξεκινησει το bdsm?

ειμαι 22 και ειμαι μεσα στο bdsm 2 χρονια  

8. Afrodyte

Afrodyte Regular Member

υπαρχει ηλικια στην απολαυση;τι 30 τι 40 τι 50..
    εχω σταματησει να μετραω τα χρονια που ειμαι στο χωρο 

9. EkatiE

EkatiE New Member

+1  

Θα διαφωνήσω, δεν έχεις ιδέα τί ταλαιπωρία έχουν περάσει οι barbie μου και δεν είχα κανένα ερέθισμα που να θυμάμαι τουλάχιστον για αυτό.

Συμφωνώ.

ΌΣΟ για την ίδια την ερώτηση: δεν υπάρχει "κατάλληλη ηλικία" γιατί κάποια πράγματα ή τα έχεις μέσα σου ή όχι.
    Ακόμα και αν πειραματιστείς πολύ μικρός αν δεν το έχεις δεν μπλέκεις! Από την άλλη γιατί να περιμένεις απλά να περάσουν χρόνια αν ξέρεις τί θες;;
    Περισσότερο είναι θέμα συνειδητοποίησης και ωριμότητας στη διαμόρφωση μιας σεξουαλικής ταυτότητας αλλά και θέμα σχέσης -με ποιόν και πώς κάνεις κάποια πράγματα!

Αν είχα εγώ κόρη (μακάρι άλλά μου φαίνεται τρομερά μακρινό) θα ήθελα να κάνει ό,τι γουστάρει γιατί άνθρωπος είναι και αυτή, μιά ζωή την έχει, δε φταίει σε τίποτα που έχει γονείς και κοινωνία πάνω από το κεφάλι της, τουλάχιστον εγώ δε θα είμαι εμπόδιο στο να ζήσει αυτά που επιθυμεί.
    Το μόνο που θα με ένοιαζε είναι να μην κάνει ό,τι γουστάρουν άλλοι, να είναι σε μιά ηλικία δηλαδή που δε θα ετεροκαθορίζεται. Είτε έχει σχέση είτε όχι θέλω το σεξ που θα κάνει να είναι αυτό που έχει φανταστεί η ίδια και που την ικανοποιεί.

10. Iasonas

Iasonas New Member

Δεν υπαρχει ηλικια, αρκει ενας εφηβος/η να βρει τον κατάλληλο συντροφο. Εκει ειναι η δυσκολία.
    Αλλα ενας εφηβος σίγουρα χρειαζεται διαβασμα και σωστη καθοδήγηση.

Κανένας δάσκαλος??? 

11. llazouli

llazouli Contributor

Re: Απάντηση: ποια ηλικια θεωρειται ή θεωρειτε καταλληλη για να ξεκινησει το bdsm?

Eίχαμε έναν μέχρι πρότινος, αλλά από Δάσκαλος, έγινε Αφένδρος ο άκαρδος ενός κίνκυμπούλη κατα πως λέει ο μύθος κι άφησε τα μαθητούδια του στους πέντε ανέμους.
    Έπειτα ήρθαν οι μέλισσες, κυκλώνες κι άλλα δεινά...μείναμε στην ίδια τάξη, ανεπίδεκτα στουρνάρια...

12. vincent72

vincent72 New Member

Σίγουρα είναι απαραίτητο να συλλέξει κάποιος αρκετές εμπειρίες μέχρι να μπει σε bdsm αν και για πολλούς δεν είναι καν απαραίτητο..Το πραγματικό bdsm είναι κάτι περισσότερο από απλά ένα παιχνίδι που μπορεί να διαρκέσει από λίγα λεπτά έως και καμιά-δυο ώρες. Μπορεί να είναι και lifetime...Οπότε όσο πιο συνειδητοποιημένο το άτομα τόσο το καλύτερο. Πράγμα που έρχεται πιστεύω κοντά στα 30..