Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ποιό είναι το δικό σας ταλέντο?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος striggla, στις 22 Νοεμβρίου 2010.

1. να μακραίνω τα μαλλιά μου

Rimantas Dichavičius

2. απομακρυνω (κατοπιν συνεργασιας) μεγαλα ζωυφια, ερπετα, θηλαστικα οπως νυχτεριδες και τρωκτικα ζωντανα απο το χωρο σας
    κοιμαμαι οσες ωρες και αν χρειαστει, οπου και οποτε χρειαστει
    δεν υπαρχει περιπτωση να προσβαλω μαγειρεμενο πιατο/φαγητο
    κλεινω κατα λαθος το τηλεφωνο πριν το συνομιλητη μου
    φοραω κατα λαθος δυο λογιων καλτσες

3. Ισιώνω στραβά καρφιά
    Στραβώνω ίσιους ανθρώπους

4. halkidikiotis

halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

στο υποβρυχιο ψάρεμα..μόνο οκτώμβριο!(καλημερα)

5. Η υπομονη...

6. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Το θέλω κι εγώ αυτό

7. E. Dantes

E. Dantes Uno, nessuno e centomila

Η απόκτηση ευρυμαθειας και μορφωσης σε πολύ δυσκολες συνθήκες και μεγαλους περιορισμούς, η εγκαρτέρηση, η απόδραση από άδικους περιορισμούς, ο μυστικός πλουτισμός, η ημιτελής εκδίκηση, η μεγαλοθυμία...

8. ssmaster

ssmaster Regular Member

Εχω ταλεντο στο να μπερδευω το κοσμο κ να μην ξερει ποτε μιλαω σοβαρα κ ποτε οχι

9. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

Εξαφανίζω φαγητο σε χρόνο ρεκορ...ζωγραφική(γυναικείες φιγούρες)...εκπληκτική μνημη(σε πολύ άκυρα πράγματα)...μπορω να παίξω 3 τραγουδια στο πιανο("έχω ενα μυστικο της Βουγιουκλάκη-τρίγωνα κάλαντα-μια άσκηση που έδειχνε κάτι άλογα δεν θυμάμαι καλά)...μπορω να ανασηκωνω ξεχωριστα καθε φρυδι...να διπλωνω τη γλωσσα σαν κυλινδρο...σπαστικούς ήχους με το στόμα μου(γενικότερα σπάσιμο νεύρων)...έφεση σε ξένες γλώσσες...air hockey

10. 1. ΕΧΩ ωραια! φωνη 2. ειμαι καλη! μαγειρισσα! 3. εχω ωραιο γουστο στη διακοσμηση σπιτιου ΛΑΤΡΕΥΩ! το νεοκλασικο στυλ! και ΑΛΛΑ ωραια! ταλεντα.... 

11. garfield83

garfield83 Regular Member

Θα ηθελα πολυ να δω/ακουσω τα 1,2,3 αλλα μπορω να αρκεστω και με τα αλλα ταλεντα... 

12. gazza

gazza Regular Member

Να σπαω τα νευρα στους αλλους με μεγαλη επιτυχια...