Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ποιό είναι το δικό σας ταλέντο?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος striggla, στις 22 Νοεμβρίου 2010.

1. striggla

striggla Regular Member

Απάντηση: ποιό είναι το δικό σας ταλέντο?

θα μου μάθεις πώς?

2. BitterSweat

BitterSweat Regular Member

βασικά έχω ταλέντο στις μετακομίσεις. είμαι ο καλύτερος πελάτης μεταφορικών εταιριών. δεν είναι τυχαίο ότι ο κλάδος δεν περνά κρίση...

---------- Post added at 18:27 ---------- Previous post was at 18:22 ----------

μου βάζεις δύσκολα... ξέρεις, είναι έμφυτο. γεννήθηκα και απλά ζω με αυτό. μπορώ να σε βάλω σε λίστα αναμονής όμως και να στο μεταφέρω όταν αναβαθμιστώ...δε μπορώ να σου πω σε τι, γιατί μετά το φόρουμ θα αυτοκαταστραφεί.

3. thanasis

thanasis Contributor

Ταλεντάρα.

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  4. Gunpowder

Gunpowder New Member

χμμ...εγω αν και λατρευω τις καλές τέχνες (μουσική, ζωγραφική κ.α) ταλέντο έχω στις πολεμικές..(παγκράτιο, πυγμαχία και kick boxing). Αγγλικα και γερμανικά ,αν και δεν το θεωρώ ταλέντο να ξέρει καποιος 1-2 ξένες γλώσσες( να ειναι 4+ να πω μάλιστα). Και τέλος αυτό που θεώρω πως το έχω περισσότερο είναι οι δημόσιες σχέσεις (φιλικές,επαγγελματικές και όχι μόνο!)

5. Elune

Elune Priceless

Εχω μεγάλο ταλέντο στο να γράφω. Είτε αυτό είναι μυθιστόρημα, είτε πρόκειται για κάποιους που δεν συμπαθώ, τους οποίους γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι  

6. sleeper

sleeper ...urban dreaming... Contributor

Για να μην πω κατι χυδαιο...να σπαω τα νευρα των αλλων.

7. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

μπορώ να ανασηκώνω και το δεξί και το αριστερό φρύδι !!! ουαου!!!  

8. gaby

gaby Guest

το βελονάκι

9. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Να επιμένω!! Το κάνω τέλεια!!! Αλήθεια!! Τερματίζω πίστα για πλάκα   

10. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

χαχαχα φοβερη!  

11. η ολοκληρωτική ανικανότητα

12. dreams

dreams Regular Member