Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

που θα θελατε να ήσασταν τώρα;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Dolce_vita, στις 17 Φεβρουαρίου 2014.

1. Paladin

Paladin brattiness loading....

Θα ήθελα να ήμουν απέναντι σε μια φωτιά, πίσσα σκοτάδι τριγύρω. Η σκηνή παραπέρα στημένη, οι μόνοι θόρυβοι γύρω μου ο παφλασμός του κύματος στην ακτογραμμή το θρόισμα των φύλλων από το Γρέγο και το σκάσιμο των ξύλων από τη φωτιά που τα τυλίγει... Κάτι μονάχα ακόμα, μια σιλουέτα δίπλα μου... Εκεί να ήμουν για πάντα.

2. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Εμενα πειράζει να με αφήσετε στην απέξω απο το στοίχημα σας;; Το μονο που θέλω είναι να να απολαυσω το λουτρό....
    @brenda @seduced mind

Θα ήθελα να είμαι πριν 5 χρόνια οκτωβρη μηνα μπροστά του και να του πω όχι, είσαι τρελός.
    Δεν δέχομαι.

3. seduced mind

seduced mind Guest

Εγώ για να γδυθώ στο λουτρο θελω 100 ευρω... Τσαμπα θεαμα και φαντασιωσεις δεν προσφερω...

4. Siren_Peisinoe

Δε στο ζήτησα...
    Έχω αλλους που μου το προσφέρουν δωρεάν εαν το θελησω

5. seduced mind

seduced mind Guest

Μην τσιμπας ρε χαζη... πρωταπριλια....

6. Siren_Peisinoe

Δεν είμαι σε φάση...

7. seduced mind

seduced mind Guest

8. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

9. μα χαχαχαχανιζω μοναχη μου....αντε να δινω εξηγησεις γτ γελω....

10. Lacrima

Lacrima Regular Member

Θα ήθελα να ήμουν στο δρόμο προς το Santiago de Compostella

11. Koproskylo

Koproskylo Regular Member