Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

που θα θελατε να ήσασταν τώρα;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Dolce_vita, στις 17 Φεβρουαρίου 2014.

1. Jack Wolfskin

Jack Wolfskin the big bad Wolf

" Που θα θελατε να ειστε τωρα "

θα ηθελα να ημουν σε ενα γραφειο, να μην εχει παραθυρα, κλιματισμο και τετοια, να χτυπανε τηλεφωνα, να σερνεται το ιντερνετ και να κολαει ο ΗΥ, να πρεπει να τελειωσεις γιατι εχεις deadline, να ξεφυσαν και να αγκωμαχανε επειδη ειναι παρασκευή... αχχχ.. τι ωραια... γιατι τωρα ειμαι σε μια παραλια, ακουω το κυμμα να πλατσουριζει, τους γλαρους να πετανε ....

και βαριεεεεεεεμαιιιι αφορητα

2. Pain-Inducer

Pain-Inducer Regular Member

καπου που να μπορω να βλεπω αυτο που μαρεσει . και ειναι και υπαρκτο και μοναδικο στα ματια μου

3. CaptainAfrican

CaptainAfrican Light. Soul. The essence of One.

Αλλάζουμε?

4. Jack Wolfskin

ooooooooxi !

5. CaptainAfrican

.....μοναχοφάη...δεν σκέφτεσαι το γουελμπίιιινγκ των σύνκαυλών σου...

6. Jack Wolfskin

καθολου και ποτέ !

γι αυτο ειμαι και ΚΑΚΟΣ Λυκος.  

7. brenda

brenda FU very much

αγκαλίτσα, κουταλάκι... 

8. CaptainAfrican

θα σε ενθυμηθώ όταν έρθει το judgement day  

9. gkass

gkass τέταρτος τοίχος

σε εκείνο το νησί που ήμουν μέχρι χθες....

10. lotus

lotus Silence

Θα ήθελα να ήμουν σε ένα απόμακρο νησί μαζί σου, σε ένα ερημοκλήσι ψηλά, από αυτά που το κύμα γδέρνει με μανία το βράχο που είναι χτισμένο. Μόνος μάρτυρας στη σκέψη μας ένας γλάρος να πετά αρμονικά ψηλά στο γαλάζιο ουρανό (απόγονος του Ιωάναθαν). Κι η δύναμη της σιωπής να λέει περισσότερα από τα όποια λόγια. Να μιλάμε με τα μάτια μόνο όπως εμείς ξέρουμε....

11. Dapom

Dapom Contributor

Στο ένα μουσικό στούντιο κλειδωμένος

12. Jack Wolfskin

η αγαπημενη μου σταση