Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

που θα θελατε να ήσασταν τώρα;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Dolce_vita, στις 17 Φεβρουαρίου 2014.

1. Στο σπίτι του όπως τότε, δεμένη στο σιδερένιο κρεβάτι του, υπό το φως των κεριών, γνωρίζοντας ότι με κοιτάει όπως φαινομουν στο καθρέπτη που υπήρχε απέναντι παράλληλα, να αναμένω.. Δεμένα μάτια, χέρια μεταξύ των αστραγαλων και στα κάγκελα πάνω από το κεφάλι μου.. Ανυπομονησια , καύλα- ο πόνοΣ έρχεται πάντα μετά- και ηδονή.. Παροδικοι σπασμοί , βίαιοι.. Έκθεση, φόβος , ξανά καύλα, παράδοση. Τον ένιωθα να χαμογελάει απο πάνω μου, ήξερε ότι τον ένιωθα, ανατριχιαζα σε κάθε κίνηση του. Απόσταση αναπνοής από τα χείλη μου. Πάλι σπασμοί , ακουμπάνε τα χείλη του στα δικά μου, πάλι μούσκεμα, τόσο εύκολο για αυτόν. Χαμογελάει λίγο πριν μου κόψει την ανάσα με το χέρι του. Καυτό, βαθύ φιλί, μόνο για λίγο παρασύρεται απο τον πόθο του, -η έτσι νόμιζα- στο επόμενο δευτερόλεπτο με αφήνει να πάρω ανάσα, όμως τι ειρωνικό μένω ξεπνοη. Απομακρύνεται. Δυσανασχετω. Ξερω πως χαμογελάει, μα περιμένει την ικεσία μου. Ξέρει πως θα έρθει δεν άντεχα πολύ.

2. seduced mind

seduced mind Guest

Στο Αμφιθέατρο της παραλιακής του 95

Κλάψτε τώρα 35-40+ γιατί σας θύμισα άλλες εποχές που προκαλούν νοσταλγία και δάκρυα... γιατί ζήσαμε κάτι που δεν θα μπορέσουμε να το ξαναζήσουμε ποτέ και πουθενά...

3. yagos69

yagos69 Live with a dream, not a substance

Σε ένα τεράστιο μυστικό εργαστήριο όπου να είχαν δημιουργήσει ένα γαμημένο χαπάκι που να περιείχε όλες τις Αρχαιολογικές και Ιστορικές γνώσεις που υπάρχουν! Να περάσουμε και κάνα μάθημα! XD

4. Victoria_ash

Victoria_ash Regular Member

Εδω που είμαι αλλα αντί δουλειά να παω παραλία να τα βγάλω όλα και να μαυρισω.

5. Μακριά..

6. seduced mind

seduced mind Guest

Rosario Santa Fe Argentina

7. Οπου και αν βρίσκομαι, είναι για κάποιο λόγο. Μαθαίνω να μου αρέσει...

8. Όπου κ αν είμαι δε μ'αρέσει..πάντα θα θέλω το ''αλλού''..

9. Ο μόνος χρόνος που υπάρχει είναι το παρόν.
    Ο μόνος τόπος που υπάρχει είναι το εδώ.

10. Marlen Daudaux

Marlen Daudaux circle.breath.line

Σε μία καφετέρια κάτω από πλατάνια, πίνοντας φρέσκια λεμονάδα, έχοντας τα πόδια μου βαλμένα σε μια πηγή με δροσερό νερό και για παρέα αγόρια και κορίτσια που να μυρίζουν αντιηλιακό και, οπωσδήποτε, λίγο μερακλίδικο κοκορέτσι.

(instead: είμαι στο σπίτι, παλεύω με εργασίες, κάνει αφόρητη ζέστη, ανάβω-σβήνω κλιματιστικό. Η εξεταστική δεν τελειώνει ποτέ μου φαίνεται...)

11. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Κάπου στην Βόρειο Ελλάδα...........................