Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

προβληματίζομαι λίγο. switch.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος ekati, στις 19 Απριλίου 2007.

Tags:
  1. ekati

    ekati New Member

    βρήκα ενδιαφέροντα τα σχόλια όλων. ευχαριστώ για την καλή αντιμετώπιση. αλλά ειδικά το ότι ο maley έκανε τρεις δεκαετίες να μάθει που βρίσκεται μου έδωσε πολύ κουράγιο..


    να μείνω σε δύο σημεία: αυτό που λέει ο Gandalf ότι κυριαρχικός γεννιέσαι, άρα να υποθέσω ότι κάποιος που έχει περάσει έστω και από φάση sub δεν είναι original κυριαρχικός. Δηλαδή ένας switch κυριαρχικός κάπου χάνει?

    και αυτό που είπε ο Don Machino ότι μπορεί να αρέσει σε κάποιον να δέχεται πόνο και να επιβάλλεται. εγώ έχω στο μυαλό μου ως στερεότυπο ότι ο κυρίαρχος είναι σαδιστής και ο υποτακτικός μαζοχιστής. Παίζει και συνδυασμός?

    (μη γελάτε από μέσα σας, θέλω να μάθω)
     
  2. G_E

    G_E Contributor

    παίζει. όλα παίζουν.

    Και οτι σε βασανίζουν τα στερεότυπα φαίνεται και απο τον ίδιο τον προβληματισμό σου.

    Γιατί θελεις να ορίσεις το τι είσαι πριν το νιώσεις μέσα σου? Οταν το νιώσεις θα ξέρεις.
     
  3. dentman

    dentman Guest

    ekati, αυτό που σε πείραξε τα λέει όλα. Είσαι απλά μια πικραμένη, προδομένη γυναίκα που λόγω της μικρής ηλικίας σου (μωράκι είσαι ακόμα   ) και προφανώς λόγω του ότι δεν είχες και πολλές προηγούμενες εμπειρίες, τώρα είσαι τελείως αποπροσανατολισμένη.. Δεν είναι ανάγκη να βιαστείς να κρίνεις αν είσαι switch, sub, Dom, οτιδήποτε τέλος πάντων..Αυτά θα τα ανακαλύψεις στην πράξη.. αλήθεια είναι ότι εμείς οι switch απέχουμε λίγο από τις ακλόνητες και αταλάντευτες θέσεις των αμιγώς Κυρίαρχων ή υποτακτικών αλλά αυτό είναι στην τελική δικό μας πρόβλημα  
    Υ.Γ. Συγχαρητήρια που αποφάσισες να ανοιχτείς και να πεις την προσωπική σου ιστορία και τους προβληματισμούς σου !!
     
  4. Συμφωνώ με την άποψη του KyriosG και με κάνα 2 άλλα μέλη
    θέλει εσωτερική αναζήτηση... να αφουγκραστείς μέσα από την ψυχή σου τι είσαι και τι δεν είσαι, τι σου αρέσει και τι δεν σου αρέσει (χωρίς φυσικά τϊς πληγές του παρελθοντος). Αυτό έρχεται αργά η γρήγορα (στις γυναίκες συνήθως αργά). Πάντος τις απαντήσεις στα ερωτήματα που θέτεις τελικά τις βρίσκεις μέσα από τον εαυτό σου πιστεύω. Φυσικά όλο αυτό το διάστημα που θα μείνεις εδώ (εύχομαι να μην δυσαρεστηθείς) ρώτα, εξέφραζε απορίες σου και γενικά να συμμετέχεις στις κουβέντες του φόρουμ. Επίσης καλό είναι να διαβάσεις και κάποιους βασικούς κανόνες σχετικά με το bdsm που βρίσκονται στην αρχική σελίδα. Αυτά και καλή συνέχεια (έχεις πολύ δρόμο μπροστά σου... απόλαυσε το ταξίδι)
     
  5. physio

    physio Regular Member

    Απάντηση: προβληματίζομαι λίγο. switch.

    Γεια σου ekati και εδώ και εύχομαι να τα συζητήσουμε όλα αυτά και από κοντά και μαζί και με άλλα άτομα από το σαιτ.

    Αυτό που θα ήθελα να θίξω εγώ από εδώ, ίσως χωρίς να συμπληρώνω κάτι,είναι το εξής.
    Μεγαλώνουμε όλοι και μαθαίνουμε από πολύ μικροί να είμαστε καλά η κακά παιδιά, καλοί μαθητές ή κακοί μαθητές, έξυπνοι, ασχημοι, κοντοί και αργότερα... επιτυχημένοι η αποτυχημένοι, καλοί επαγγελματίες, περίεργα τυπάκια και άλλα πολλά που συχνά κουβαλάμε ακόμη και μέχρι να παιθάνουμε!

    Μαθαίνουμε πολύ καλά και από πολύ μικροί δηλαδή να χαρακτηριζόμαστε από διάφορες ταμπέλες που συχνά κυριαρχούν και πάνω μας έτσι ώστε να έχεισ ενοχές επειδή έκανες κάτι , για παράδειγμα , που δεν αρμόζει στην ταμπέλα σου...

    Ενώ όλοι το έχουμε ζήσει αυτό και καμιά φορά έχουμε υποφέρει από το βάρος της κάθε ταμπέλας που κουβαλάμε ανα εποχή, συνεχίζουμε να θέλουμε να μαντρώσουμε τους εαυτούς μας σε χαρακτηρισμούς όπως αυστηρά έτσι ή αλλιώς. Δεν είναι κακό αλλά εμένα δεν με εκφράζει ή καλύτερα δεν μου αρέσει καμία μονοτονία καμίας ταμπέλας.
    Αν θέλεις τη γνώμη μου απλά ζήσε χωρίς να ενδιαφερεσαι για το πώς χαρακτηρίζεται αυτό που κάνεις!!!Να μη σε νοιάζει καθόλου τι ταμπέλα έχει αλλά το πόση ικανοποιήση σου προσφέρει που είναι και το τελικό ζητούμενο.

    Μου έχει τύχει αρκετές φορές να δοκιμάσω κάποιο φαγητό που ποτε δεν έμαθα πως φτιάχνεται ή πως το λένε και πίστεψε με πότέ αυτό δε μείωσε την ηδονή στο στόμα μου η στο στομάχι μου...

    προσωπικά δηλώνω switch όχι για κάποιο ξεχωριστό λόγο αλλά απλούστατα γιατί μπορώ να είμαι σε μία σχέση μόνο σκλάβος (με μεγάλη επιτυχία) ή μόνο αφέντης ( και εδώ καλά τα πάω) ή και τα δύο μαζί και το απολαμβάνω κάθε φορά το ίδιο. Λυπάμαι που κάποιοι ακόμη και εδώ δεν το καταλαβαίνουν αυτό (βλ. αλεπουδιτσα ας πούμε) αλλά αυτό είναι όπως και οι ίδιοι λένε προσωπική τους εκτίμηση.

    Δεν αφορίζω κανέναν και καμία συμπεριφορά από τη στιγμή που είναι νόμιμη και ξέρεις και κάτι, δε με ενδιαφέρει και η ταμπέλα του καθενός αν μπορούμε να επικοινωνήσουμε και δέχεται ο ένας τον άλλο γι αυτό που είναι ,πέρα από αυτό που δηλώνει....

    ΑΣ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΙΠΟΝ.... Η ....ΑΠΛΑ ΑΣ ΖΗΣΟΥΜΕ.....
    ποτέ μια ταμπέλα δε θα προσφέρει περισσότερο στην ηδονή σου, το πολύ πολύ να σε βοηθήσει να βρείς αυτό που ψάχνεις ευκολότερα, αλλά στην πράξη όλα μπορει να αλλάζουν στο κρεββάτι που λέει την αλήθεια πέρα από ταμπέλες.

    Ευχομαι να το διαβάσεις.
    Φιλιά σε όλους Physio
     
  6. physio

    physio Regular Member

    Απάντηση: προβληματίζομαι λίγο. switch.

    Συγγνώμη ια το πεθάνουμε που βγάζει μάτι, τουλάχιστον το δικό μου.