Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

προβληματισμός...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος cebri79, στις 17 Δεκεμβρίου 2010.

1. cebri79

cebri79 New Member

καλησπέρα σε όλους!ανεβάζω το θέμα εδώ μιας και νομίζω πως είναι το σωστό κομμάτι του φόρουμ για να μοιραστώ τον προβληματισμό μου!στο χώρο είμαι νέος, οπότε αν πετάξω καμία κοτσάνα σας παρακαλώ να δείξετε επιείκεια 

ενώ δε μου αρέσει να βάζω ταμπέλες σχετικά με τις προτιμήσεις μου, μάλλον θα χρειαστεί να το κάνω οπότε περνάμε στο ζουμί της υπόθεσης: διαβάζοντας τα διάφορα θέματα που έχουν ανέβει, όπως και λίγα ακόμα για το bdsm κατέληξα στο συμπέρασμα ότι αυτό που εγώ ψάχνω μάλλον είναι μια mild bdsm σχέση όπου θα μοιραζόμαστε τα φετίχ μας, παρά μια σχέση απόλυτης ψυχοσωματικής υποταγής...υπάρχει κάποιος άνθρωπος εδώ μέσα/εκεί έξω/εκεί κάτω/εκεί πάνω που να σκέφτεται σαν κι εμένα;  

2. heeler

heeler Regular Member

Απάντηση: προβληματισμός...

Υπάρχουν αγαπητέ μη σε πιάνει άγχος. Εγώ είμαι ένας από αυτούς π.χ. Όντως η ταμπέλα δεν είναι παρά μια ταμπέλα για να γνωριζόμαστε απλά. Βέβαια ξεκινώντας mild, όπως λες, μπορεί να γίνεις και strong όταν βρεις την κατάληλη.
    Υπομονή και επιμονή και μη αγχώνεσαι. Πάρ' το μαλακά αλλά κυνήγα το...

3. cebri79

cebri79 New Member

φυσικά και δε μπορώ να ξέρω το που θα καταλήξει αν και εφόσον αρχίσει έτσι!για την ώρα όμως μου φαντάζει το ιδανικό ξεκίνημα!
    δεν αγχώνομαι να σου πω την αλήθεια!αν είναι να έρθει κάτι θα έρθει από μόνο του!μέσα απο συζήτηση, με σεβασμό και πάντα καλοπροαίρετα δεν έχει κανείς τίποτα να χάσει ακόμα κι αν δε γίνει τίποτα!ίσα ίσα, το αντίθετο...ως άνθρωποι είμαστε κοινωνικά όντα και είναι όμορφο να μοιραζόμαστε τις επιθυμίες μας....αν βέβαια έρθει κάτι καλό, θα σερβιρίσω στο σερβίτσιο της γιαγιάς το καλό  :lol3:

4. Uther

Uther Contributor

This above all: to thine own self be true,
    And it must follow, as the night the day,
    Thou canst not then be false to any man

William Shakespeare (Hamlet)

5. cebri79

cebri79 New Member

thumbs up....συμφωνώ απόλυτα!!! 

6. married_curious

married_curious New Member

Και γω κάνω παρόμοιες σκέψεις φίλε. Αλλά σκέφτομαι επίσης ότι πρώτα πρέπει να δοκιμάσω και μετά να επιλέξω τι ψάχνω...

7. James_Bondage

James_Bondage Regular Member

ως ενα απο τα παλαιοτερα μελη του φορουμ, δες την υπογραφή μου.

8. darksoul

darksoul Regular Member

Απάντηση: Re: προβληματισμός...

συμφωνω με την υπογραφη σου. βαζουν ταμπελες για να περιορισουν την εμπειρια του αλλου με αποτελεσμα να χανουν την ουσια και τις ομορφες στιγμες..

9. cebri79

cebri79 New Member

james bontage δε θα μπορούσες να το θέσεις πιο σωστά!εύγε!!

10. blindfold

blindfold Contributor

τι εστί Mild bdsm ?

11. ae1969

ae1969 Regular Member

Re: Απάντηση: προβληματισμός...

Ο νηματοθέτης λέει ότι απλώς "θέλει να μοιραστεί τα φετίχ του" με την όποια σχέση του. Μάλλον δεν είναι ορθός ο όρος "mild bdsm", αλλά δεν έγινε και τίποτα. Αυτό που ήθελε να πει έγινε κατανοητό. Και σίγουρα υπάρχουν πολλοί και εδώ και "εκεί έξω" που θέλουν ή έχουν πετύχει αυτό ακριβώς που θέλει ο φίλος, όπως και να το αποκαλέσει κανείς.

12. mona

mona mea_maxima_culpa

Similar term to "mild weather" : you don't have to put on almost everything you got to keep warm.